reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majówki 2014

Lena no u mnie właśnie zwykłe balsamy średnio pomagają, ale widzę, że nie tylko u mnie taki problem. Najgorsze to swędzenie... Chyba muszę się wziąć i smarować rano i wieczorem, przyznam, że średnio mi się chce, ale jak trzeba to trzeba.
Poza tym zdrówka dla Waszych chorowitków!

Makao a nie można sobie gdzieś pójść w tym czasie? Do domu albo na zakupy? Trzeba płaszczyć tyłek w przychodni?

reklama
Najpierw walczyłam by nie zwrócić, a potem poczytałam sobie książkę, do czasu przyjścia mojej koleżanki która zajęła mi ostatnie 40 min siedzenia :-) Naprawdę 2 godz to długo i nudno :cool:

Chyba powinnam zaczac nosic spodnie ciazowe.. moje sie niby dopna ale jak dluzej siedze albo sobie pojem to mnie gniecie I boli w dole brzucha :/ tylko, ze rano po wstaniu w ogole nie widac, ze jestem w ciazy, dopiero pozniej, tak jakby dzidzius rosnal w dzien a kurczyl sie w nocy :D:D

Futurystka przeslij do slonce troche mocniej bo do Anglii cos nie dolecialo.. Szaro buro I spiaco..
Lena ja tak samo, alergie rozniste mam od urodzenia a teraz jeszcze gorzej sie robi :/ moja masc od pl dermatologa nie nadaje sie dla ciezarnych a tutaj do lekarza nie ma po co isc, no chyba ze chcesz paracetamol :/
Makao no wlasnie Zosia ma racje, moze sie przejdziesz gdzies oczywiscie jak mozna I jesli pogoda dopisze..
Struss trzymam kciuki za kolezanke :)

PS. ale mam ochote na wigilijne pierogi! :(

Ostatnia edycja:
Lena no u mnie właśnie zwykłe balsamy średnio pomagają, ale widzę, że nie tylko u mnie taki problem. Najgorsze to swędzenie... Chyba muszę się wziąć i smarować rano i wieczorem, przyznam, że średnio mi się chce, ale jak trzeba to trzeba.
Poza tym zdrówka dla Waszych chorowitków!

Makao a nie można sobie gdzieś pójść w tym czasie? Do domu albo na zakupy? Trzeba płaszczyć tyłek w przychodni?

podobno właśnie nie powinno się łazić nigdzie, żeby nie zafałszować wyników. jakoś przeżyję pewnie:)

NATUSZKA to cię zmartwię ;-) ten model był produkowany w latach 2007-2008 ;-) tak więc teraz to jedynie używki ;-)

LENKA zdrówka dla synka! oby to jakaś pierdółka ;-)

STRUSS przynajmniej masz to za sobą :tak:

dzwoniłam do serwisu Implast :confused2: no i tak, od 4 lat nie produkują takich mocowań jakie mam w swoim bolderze :wściekła/y: więc z zamiennikiem może być ciężko, bo nowe gondole inaczej mocowane :-( mam przesłać zdjęcia pęknięcia, pan w serwisie będzie myślał co z tym zrobić ;-) coś czuję, że to jednak marne szanse :-(
mogę być jedynie na siebie wściekała :-( jak mi rama pękła nie myślałam o drugim dziecku, więc nie dzwoniłam do nich, jedynie z zapytaniem ile dają gwarancji ;-) było po gwarancji, więc zakmnęłam temat ;-) a teraz jak potrzebuję to dupa :-( najwyżej kupimy coś innego, na pewno nie nowego ;-) a ten będzie u mojej mamy, jakoś pomontujemy na stałe (bo jeździć jeździ) ;-) przynajmniej nie będę do niej z wózkiem jeździła ;-)

ale ... popołudnie w galerii, więc zaciągnę mojego Ślubnego do smyka ;-) niech jeszcze raz pomaca fotelik, który wybrałam :tak:

z obiadem nie zaszalałam dzisiaj :zawstydzona/y: oprócz rosołu (dzień trzeci - chłopcy nie godzą się na zmianę zupy), dla mnie i dla Ślubnego pierogi z owocami (gotowce z biedronki). Mrówek chciał ruskie, a że nie było, to wzięłam mu paluszki rybne :zawstydzona/y: i zjadł 5 paluszków rybnych z frytkami :eek: czasami mało wymagające to moje dziecko ;-)
chciałam z rosołu zrobić pomidorową, bo mam ochote, to do Mrówka uslyszałam, że mogę sobie taką fajną pomidorową z makaronem kupić ;-) i mieć zupę w 5 minut :-D

i musiałam dosmażyć resztę paluszków :szok: Żabeczka chciała nie nakarmić synka :-D tak więc zjadł całą paczkę paluszków rybnych z porcją frytek :eek: apetyt wraca, zdrowie wraca ;-)
i tak patrząc na niego ... tylko pozazdrościć przemiany materii ;-)

Ostatnia edycja:
Asku! Narobilas mi jeszcze wiekszego smaka na pierogi! Zadzwonilam do meza I pojdzie mi do pl sklepu :) po ruskie albo z kapucha I grzybami :D
Mam nadzieje, ze sobie poradzi :D ale w sumie jak kiedys jak mialam zatrucie pokarmowe to go wyslalam po smecte I przywiozl :) zaradny chlopak :D

Uff jeszcze troche ponad godzinke i mozna z tad uciekac:tak: Mezowi anulowali zmiane to po mnie podjedzie jak prace skoncze:-)

Przynajmniej ten jeden dzien nie bede musiala taszczyc zakupow do domu;-)

gwiazdeczka
hah, tutaj paracetamol to tez lek na wszystko :D No ja mam z polski elocom, ale nie uzywam go teraz ze wzgledu na ciaze.

Asku super, ze i Ty i synek wracacie juz do formy :) Oj pierogi z owacami, polane smietana i posypane cukrem tez bym zjadla :D

Aśku super że Mrówek już w miarę dobrze, jak apetyt ma to znaczy że git :*
A tymczasem już wyszykowane teraz tylko prysznic i się zebrać samemu...już nie mogę się doczekać aż zajedziemy, ale nie tak szybko ;/ jakieś 3/ 3.5 h :-( luby po ciężkim dniu ale da radę :) już mi ślinka cieknie na te smakołyki co tam mamcia przyszykowała :-)
Tylko jest jeden problem...jak ja nadrobię te prawie 4 dni waszego skrobania masakra :szok: Życzę Wam zdrówka i jak najmniej stresu, dużo uśmiechu i dobrego samopoczucia bez żadnych "wpadek" buziale kochane ;-)

reklama
Do góry