NATUSZKA to cię zmartwię ;-) ten model był produkowany w latach 2007-2008 ;-) tak więc teraz to jedynie używki ;-)
LENKA zdrówka dla synka! oby to jakaś pierdółka ;-)
STRUSS przynajmniej masz to za sobą
dzwoniłam do serwisu Implast
no i tak, od 4 lat nie produkują takich mocowań jakie mam w swoim bolderze
więc z zamiennikiem może być ciężko, bo nowe gondole inaczej mocowane :-( mam przesłać zdjęcia pęknięcia, pan w serwisie będzie myślał co z tym zrobić ;-) coś czuję, że to jednak marne szanse :-(
mogę być jedynie na siebie wściekała :-( jak mi rama pękła nie myślałam o drugim dziecku, więc nie dzwoniłam do nich, jedynie z zapytaniem ile dają gwarancji ;-) było po gwarancji, więc zakmnęłam temat ;-) a teraz jak potrzebuję to dupa :-( najwyżej kupimy coś innego, na pewno nie nowego ;-) a ten będzie u mojej mamy, jakoś pomontujemy na stałe (bo jeździć jeździ) ;-) przynajmniej nie będę do niej z wózkiem jeździła ;-)
ale ... popołudnie w galerii, więc zaciągnę mojego Ślubnego do smyka ;-) niech jeszcze raz pomaca fotelik, który wybrałam
z obiadem nie zaszalałam dzisiaj
oprócz rosołu (dzień trzeci - chłopcy nie godzą się na zmianę zupy), dla mnie i dla Ślubnego pierogi z owocami (gotowce z biedronki). Mrówek chciał ruskie, a że nie było, to wzięłam mu paluszki rybne
i zjadł 5 paluszków rybnych z frytkami
czasami mało wymagające to moje dziecko ;-)
chciałam z rosołu zrobić pomidorową, bo mam ochote, to do Mrówka uslyszałam, że mogę sobie taką fajną pomidorową z makaronem kupić ;-) i mieć zupę w 5 minut
i musiałam dosmażyć resztę paluszków
Żabeczka chciała nie nakarmić synka
tak więc zjadł całą paczkę paluszków rybnych z porcją frytek
apetyt wraca, zdrowie wraca ;-)
i tak patrząc na niego ... tylko pozazdrościć przemiany materii ;-)