jestem już
se pogadałam o pierdołkach ;-) wyszłam po 50 minutach
byłam ostatnią pacjentką, więc pogaduszki o niczym i o wszystkim ;-)
w skrócie
niskie ciśnienie (dla mnie norma), szyjka ponad 5 cm
dzieć jest
spał akurat ;-) nogi skrzyżowane ;-) troszkę wybudzony badaniem poboksował się i odwrócił plecami ;-) waga wyszła ok 120 g
kolejny kolos? ;-) płeć nieokreślona
nie chciała zgadywać ;-) następna wizyta 2 styczeń 2014
do zrobienia mocz i morfologia ;-) i jeśli odbiorę cytologię z nfzu to ok, jeśli nie to mi pobierze ;-)
już mnie z imienia kojarzyła ;-) a to trzecia u niej wizyta ;-) więc miło mi ;-) o moich badaniach też pamiętała ;-)
i jestem dziwną pacjentką
bo nie chciałam zwolnienia ;-) ale prosiła by nie głupieć przed świętami, by nie latać po sklepach, nie sprzątać do potęgi ;-) ma być spokój
bo w okresie przedświątecznym dużo trafia do niej pacjentek na oddział i zdziwione po dwóch dniach leżenia w szpitalu wychodza do domu ;-) tak więc leżeć dziewczynki, posprzątamy za jakiś czas ;-)
jeśli jednak zdecyduje się na zwolnienie (mówiłam o Buraku), to mam jej smsem napisać i mi wypisze ;-)
BĄBELKU zdrówka dla Amelki
EWELINKO zdrówka i cierpliwości ;-)
MIA nie martw się małym brzuszkiem ;-) skoro wymiotujesz, nie masz jak przytyć ;-) przy Mrówku troszkę mnie męczylo, ale jadłam normalnie ;-) i w 20 tygodniu miałam brzuszek widoczny poniżej ;-) i jak ruszył, to 9 czerwca w obwodzie miałam 123 cm!!!
ślubny na piwku pomeczowym, za godzinę wróci ;-) a mnie głowa z wrażenia rozbolała, więc lecę po apap i do wyrka ;-)
spokojnej nocy ;-)