reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

ANETKAAA-ja tez sie martwie ,ze jeszcze nie czuje ruchow,a mam blizniaki..ale Ci zazdroszcze, ze mozesz posluchac serduszka:-) tez bym chciala,od razu bylabym spokojniejsza..

reklama
Hej :)

w zasadzie u mnie nic nowego.... jutro jedziemy na dłuższy weekend do rodziców, może wyskoczymy przy okazji na jakieś Andrzejki :-D

A u mnie dzisiaj na obiadek były paszteciki (niestety kupne) i barszczyk :)
Witam nową Majówkę! :-)

hejka dziewczęta,

Lenka mąż prorok to niech tylko dobre wieści niesie:)
Makao kupiłam już piekny płaszczyk w pull&bear bardzo podobny do Twojego ale trochu dłuższy:)

a co to za grupka na facebuku?

mój mężuś to łasuch taki jakich mało, nie da się przed nim nic zachomikować dla siostrzenic:D
ja średnio za słodkim przepadam, ale zawsze coś skubnę jak on je i później krzyczę, że będę gruba przez niego:D

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, Wasi faceci tez tacy wylewni?

Maz poszedl ogladac ten dom dzisiaj i sie pytam go co i jak a on "no chyba ok, ale wiesz co, wole zebys sama poszla i obejrzala wiec umowilem Cie na ogladanie w sobote" :tak:

Ale cos mi sie wydaje, ze bede na NIE bo jak wyciagalam jakies szczegoly to sie dowiedzialam, ze z zewnatrz wchodzi sie od razu do salonu :| nie ma przedpokoju :/ no nic szukamy dalej i liczymy, ze pojawi sie cos lepszego :tak:

Mój Połówek (jeszcze nie mąz, chociaż od 12 lat razem) ze mną jeszcze nie mieszka,dopiero w grudniu się wprowadza, więc on obiady je u siebie-mama mu gotuje i oczywiście nie na słodko, bo nie wiem dlaczego faceci twierdzą, że słodki obiad to nie obiad:-)
Jak tylko się wprowadzi to gdy ja z będę mieć ochotę na słodki obiad, jemu osobno będę gotować- jemu i mojemu bratu który też słodkich obiadów nie lubi :zawstydzona/y:Faceci...

Kurcze wzięłam ten DHA i powiem Wam, że tak mi się odbiją rybą po tej tabletce że musiałam wziąć kminek, piję rumianek i mam nadzieję, że pozbędę się tego odruchu "bekania". Od jutra będę to brać na noc bo aż mnie skręca... Bierzecie już DHA? Macie podobnie, czy macie tabletki z DHA z alg? Ja kupiłam w tuńczyka, ale nieprzypuszczałam, że będzie to czuć rybą :sorry:

Ja miałam dha w moich witaminach pierwszych, malutka dawka i muszę się rozejrzeć za czymś innym. Ale pamiętam jak pilam tran, po tygodniu parowal ze mnie nawet włosy mi przeszły rybka a ludzie zachowywali dystans :-/ sama jestem wrażliwa na cudze zapaszki ale swojego długo nie czułam i chodziłam taka nieswiadoma niczego.

Cześć dziewczyny. Muszę się pochwalić, dzwonili dzisiaj do nas z banku, że dostaliśmy kredyt na nasze pierwsze mieszkanie:) Może się uda wszystko załatwić do świąt.:) Może na sylwestra zrobimy parapetówę:) Żeby nie było: od rodziców będzie nas oddzielał blok a od teściów park, ale jedni i drudzy są spoko więc nam to pasuje. Mąż pracuje na zmiany więc będzie dobrze mieć kogoś blisko w razie czego. Ja uda mi się zapisać na połówkowe przed świętami i dowiedzieć się jak będzie płeć to będziemy mieli dwa prezenty dla rodzinki:) Ja biorę femibion natal 2 plus on ma DHA w zestawie i chyba wystarczy:))

Brownagula - to jest po prostu szok co piszesz. I wiem ze tacy ludzie nie mają sobie absolutnie nic do zarzucenia. A wszystko robi z troski i nieświadomie. Ale jeśli nie pogadasz z mężem , to jak pojawi się dziecko to nie bedzie wcale lepiej :-(

Pojadłam spagetthi i teraz czas na relaks :)
Potem muszę w łóżku nadrobić zaległości w serialach :D
Jeszcze 2 dni robocze do weekendu.

Anetkaaa nie martw się napewno w krótce poczujesz ruchy :)

readerele gratuluję kredytu :)

reklama
Cześć dziewczyny. Muszę się pochwalić, dzwonili dzisiaj do nas z banku, że dostaliśmy kredyt na nasze pierwsze mieszkanie:) Może się uda wszystko załatwić do świąt.:) Może na sylwestra zrobimy parapetówę:) Żeby nie było: od rodziców będzie nas oddzielał blok a od teściów park, ale jedni i drudzy są spoko więc nam to pasuje. Mąż pracuje na zmiany więc będzie dobrze mieć kogoś blisko w razie czego. Ja uda mi się zapisać na połówkowe przed świętami i dowiedzieć się jak będzie płeć to będziemy mieli dwa prezenty dla rodzinki:) Ja biorę femibion natal 2 plus on ma DHA w zestawie i chyba wystarczy:))

gratulacje :)

Do góry