reklama
futurystka
Fanka BB :)
hejka dziewczęta,
Lenka mąż prorok to niech tylko dobre wieści niesie
Makao kupiłam już piekny płaszczyk w pull&bear bardzo podobny do Twojego ale trochu dłuższy
a co to za grupka na facebuku?
mój mężuś to łasuch taki jakich mało, nie da się przed nim nic zachomikować dla siostrzenic
ja średnio za słodkim przepadam, ale zawsze coś skubnę jak on je i później krzyczę, że będę gruba przez niego
Lenka mąż prorok to niech tylko dobre wieści niesie
Makao kupiłam już piekny płaszczyk w pull&bear bardzo podobny do Twojego ale trochu dłuższy
a co to za grupka na facebuku?
mój mężuś to łasuch taki jakich mało, nie da się przed nim nic zachomikować dla siostrzenic
ja średnio za słodkim przepadam, ale zawsze coś skubnę jak on je i później krzyczę, że będę gruba przez niego
Ostatnia edycja:
gwiazdeczka88
Dziewczyny, Wasi faceci tez tacy wylewni?
Maz poszedl ogladac ten dom dzisiaj i sie pytam go co i jak a on "no chyba ok, ale wiesz co, wole zebys sama poszla i obejrzala wiec umowilem Cie na ogladanie w sobote"
Ale cos mi sie wydaje, ze bede na NIE bo jak wyciagalam jakies szczegoly to sie dowiedzialam, ze z zewnatrz wchodzi sie od razu do salonu :| nie ma przedpokoju :/ no nic szukamy dalej i liczymy, ze pojawi sie cos lepszego
Maz poszedl ogladac ten dom dzisiaj i sie pytam go co i jak a on "no chyba ok, ale wiesz co, wole zebys sama poszla i obejrzala wiec umowilem Cie na ogladanie w sobote"
Ale cos mi sie wydaje, ze bede na NIE bo jak wyciagalam jakies szczegoly to sie dowiedzialam, ze z zewnatrz wchodzi sie od razu do salonu :| nie ma przedpokoju :/ no nic szukamy dalej i liczymy, ze pojawi sie cos lepszego
annad31
Zaangażowana w BB
Mój Połówek (jeszcze nie mąz, chociaż od 12 lat razem) ze mną jeszcze nie mieszka,dopiero w grudniu się wprowadza, więc on obiady je u siebie-mama mu gotuje i oczywiście nie na słodko, bo nie wiem dlaczego faceci twierdzą, że słodki obiad to nie obiad:-)
Jak tylko się wprowadzi to gdy ja z będę mieć ochotę na słodki obiad, jemu osobno będę gotować- jemu i mojemu bratu który też słodkich obiadów nie lubi Faceci...
Kurcze wzięłam ten DHA i powiem Wam, że tak mi się odbiją rybą po tej tabletce że musiałam wziąć kminek, piję rumianek i mam nadzieję, że pozbędę się tego odruchu "bekania". Od jutra będę to brać na noc bo aż mnie skręca... Bierzecie już DHA? Macie podobnie, czy macie tabletki z DHA z alg? Ja kupiłam w tuńczyka, ale nieprzypuszczałam, że będzie to czuć rybą
Ja miałam dha w moich witaminach pierwszych, malutka dawka i muszę się rozejrzeć za czymś innym. Ale pamiętam jak pilam tran, po tygodniu parowal ze mnie nawet włosy mi przeszły rybka a ludzie zachowywali dystans :-/ sama jestem wrażliwa na cudze zapaszki ale swojego długo nie czułam i chodziłam taka nieswiadoma niczego.
Cześć dziewczyny. Muszę się pochwalić, dzwonili dzisiaj do nas z banku, że dostaliśmy kredyt na nasze pierwsze mieszkanie Może się uda wszystko załatwić do świąt. Może na sylwestra zrobimy parapetówę Żeby nie było: od rodziców będzie nas oddzielał blok a od teściów park, ale jedni i drudzy są spoko więc nam to pasuje. Mąż pracuje na zmiany więc będzie dobrze mieć kogoś blisko w razie czego. Ja uda mi się zapisać na połówkowe przed świętami i dowiedzieć się jak będzie płeć to będziemy mieli dwa prezenty dla rodzinki Ja biorę femibion natal 2 plus on ma DHA w zestawie i chyba wystarczy)
annad31
Zaangażowana w BB
Brownagula - to jest po prostu szok co piszesz. I wiem ze tacy ludzie nie mają sobie absolutnie nic do zarzucenia. A wszystko robi z troski i nieświadomie. Ale jeśli nie pogadasz z mężem , to jak pojawi się dziecko to nie bedzie wcale lepiej :-(
gwiazdeczka88
Readerle no to masz wspanialy prezent na swieta! Gratuluje z calego serca
reklama
bajka07
Cześć dziewczyny. Muszę się pochwalić, dzwonili dzisiaj do nas z banku, że dostaliśmy kredyt na nasze pierwsze mieszkanie Może się uda wszystko załatwić do świąt. Może na sylwestra zrobimy parapetówę Żeby nie było: od rodziców będzie nas oddzielał blok a od teściów park, ale jedni i drudzy są spoko więc nam to pasuje. Mąż pracuje na zmiany więc będzie dobrze mieć kogoś blisko w razie czego. Ja uda mi się zapisać na połówkowe przed świętami i dowiedzieć się jak będzie płeć to będziemy mieli dwa prezenty dla rodzinki Ja biorę femibion natal 2 plus on ma DHA w zestawie i chyba wystarczy)
gratulacje
Podziel się: