martuska507
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny. Muszę się pochwalić, dzwonili dzisiaj do nas z banku, że dostaliśmy kredyt na nasze pierwsze mieszkanie Może się uda wszystko załatwić do świąt. Może na sylwestra zrobimy parapetówę Żeby nie było: od rodziców będzie nas oddzielał blok a od teściów park, ale jedni i drudzy są spoko więc nam to pasuje. Mąż pracuje na zmiany więc będzie dobrze mieć kogoś blisko w razie czego. Ja uda mi się zapisać na połówkowe przed świętami i dowiedzieć się jak będzie płeć to będziemy mieli dwa prezenty dla rodzinki Ja biorę femibion natal 2 plus on ma DHA w zestawie i chyba wystarczy)
Super! Extra prezent. Własne mieszkanko na święta. Bomba
Jak wogóle moze nie być żadnego przedpokoju/wiatrołapu? Buty i kurtki maja w salonie byc? Dziwnie tak...Dziewczyny, Wasi faceci tez tacy wylewni?
Maz poszedl ogladac ten dom dzisiaj i sie pytam go co i jak a on "no chyba ok, ale wiesz co, wole zebys sama poszla i obejrzala wiec umowilem Cie na ogladanie w sobote"
Ale cos mi sie wydaje, ze bede na NIE bo jak wyciagalam jakies szczegoly to sie dowiedzialam, ze z zewnatrz wchodzi sie od razu do salonu :| nie ma przedpokoju :/ no nic szukamy dalej i liczymy, ze pojawi sie cos lepszego