chciałam zrobić pałki z kurczaka, wszystko kupiłam, a w mięsnym nie ma pałek no i muszę wymyślić coś nowegoa co na obiadki dziś robicie???
Za mną chodzi barszczyk czerwony czysty własnoręcznie zrobiony z fasolą (ale to jutro dopiero ) a na drugie będą ziemniaczki, kotleciki z jajek i surówka z marchewki, jabłuszka i śmietany
no ten jest super albo zobacz to, mi się podoba, tylko cena już mniejja to sobie takie cuś zamierzam kupić i powiesić na suficie PP IKEA EKORRE huśtawka fotel bujany (3651685806) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Fotel insp. Bubble PROMOCJA ŚWIĄTECZNA podwieszany (3654622554) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
a ja dzisiaj byłam na badaniach, mocz i morfologia, bo za tydzień wizyta u gina i wolę nie robić tak na ostatnią chwilę saga, też już po wizycie więc czekam aż na forum się pojawi
pojechałam po tych badaniach do banku i był kurczę wypadek - kierowca autobusu na przejściu dla pieszych potrącił gościa :/ mnie kierowcy autobusów tak wkurzają... nigdy nie patrzą, wymuszają pierwszeństwo, cisną się... no i mamy efekty ich jazdy
wczoraj zrobiłam zupę kalafiorową, właśnie sobie grzeję, ale nie wiem co na drugie danie :/ musi być coś z mięsem bo M to mięsożerca obiad bez mięsa to nie obiad
miłego dnia! :*