dobra zmieniłam zdanie chce to co ty
hahahaha, zmienna jak nie przymierzając - baba w ciążyPP
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobra zmieniłam zdanie chce to co ty
Teraz mam taki twardy sen, ze burza nie jest w stanie mnie obudzić. Będę sie bała ze go uderze albo przygniote sobą. M nieraz dostał kopa albo z łokcia przez senfajny ten detektor:-)
pat&mom jeśli nie masz miejsca zapewne będzie wyglądało to tak że mały wyląduje u was w łóżku;-) to chodzi tylko i wyłącznie o wygodę że masz kawałeczek do łóżeczka od razu słyszysz jak płacze i takie tam ale jeśli nie macie miejsca to dasz rade chodzić do pokoiku obok
mi się marzy taki fotel bujany ale widziałam że są mega drogie
Makao a siedzialas w tej huśtawce? mnie się ona klaustrofobiczna wydaje, ma strasznie wąską przestrzeń koło głowy. Zastanawiałm się nad kupnem dla Boryska, ale finalnie zdecydowalam się na hamako huśtawkę Fotel AMAZONAS Brasil hamak huśtawka różne wzory (3685999672) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. (nasza jest troszkę mniejsza ) i poki co jestesmy wszyscy zachwyceni a najbardziej wlasnie Borysek, który ma swobodę w bujaniu, i przede wszystkim wygodę
wlasnie przyszedł zawias do lodówki:/ uczywiscie musialam się nim pobawić, i przycielam sobie rękę aż do krwi;(((
Pat&mom a taka dostawka do łózka dla maleństwa sie nie zmieści u Ciebie w sypialni Łóżeczka dostawne dla niemowląt niepowtarzalna okazja stworzenia bliskości pomiędzy dzieckiem a rodzicami
Zastanawiam się nad tym Octenisptem-jak pomaga też na dolegliwości tam na dole to jutro dopytam gina o to i kupię, bo mnie te infekcje skórne dobijają, a widzę że to cud miód płyn i jak nie wykorzystam go do maja to może się po porodzie przydać:-)
Wróciłam z zakupów i zahaczyłam o lumpka, kupiłam 2 pary skarpeteczek i 2 pary ochraniaczy na łapki dla noworodków, za 4szt-4zł
Zobacz załącznik 592355