reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Hej Dziewczyny,

To ja sie dopisze do cierpiacych dzisiaj. Bardzo mi sie kreci w glowie jak wchodze po schodach, wstaje z kanapy, stoje dluzej itd. Zaczelo sie w nocy jak wstawalam siku w pewnym momencie mialam ciemnoprzed oczami ale jak usiadalm to zaraz przeszlo. I teraz te zawroty glowy ciagna sie caly dzien. Macie jakies sposoby na to??

reklama
Cześć dziewczyny. Dawno mnie nie było. Nie będę się rozpisywać, ale chciałam Wam życzyć miłego wieczorku i spokojnej nocki. Dobranoc.
Czy ktoś wie co ze stracciatella?

Hej dziewczyny, u mnie straszny dzień dzisiaj. Ostatnio któraś pytała, czy jest ktoś kto jeszcze nie wymiotował. Ja! NIE MOGĘ ZWYMIOTOWAĆ!!! ale strasznie mi się chce, dzisiaj odruchy wymiotne od wszystkiego - nawet lodówki otworzyć nie mogłam, bo od samego otwarcia mnie mdliło... z kościoła też przed końcem wyszliśmy, bo nie wytrzymałam... masakra! jeszcze takiego dnia nie miałam, coraz gorzej, a miało przecież już przechodzić...

brzuch rośnie, piersi też, stanik który kupiłam robi się ciasny...

Straciatella odezwij się kochana, co z Tobą?

a mnie jakieś przeziębnie dopadło. M robi mi cały dzień herbatki i wychodzi z psem na spacery, ja byłam tylko rano, bo później deszcz zaczął padać i wolę się nie narażać dodatkowo :)
nie wiem czy wspominałam, ale jestem wielkim fanatykiem placków ziemniaczanych. szczególnie tych mojej roboty :-D no i dzisiaj robiłam z gulaszem, o mamusiu, ale pyszne wyszły :D

a wam to współczuję mdłości :/ mi to smaki wracają :) jem już słodycze i mięso :)

a mnie jakieś przeziębnie dopadło. M robi mi cały dzień herbatki i wychodzi z psem na spacery, ja byłam tylko rano, bo później deszcz zaczął padać i wolę się nie narażać dodatkowo :)
nie wiem czy wspominałam, ale jestem wielkim fanatykiem placków ziemniaczanych. szczególnie tych mojej roboty :-D no i dzisiaj robiłam z gulaszem, o mamusiu, ale pyszne wyszły :D

a wam to współczuję mdłości :/ mi to smaki wracają :) jem już słodycze i mięso :)

Daj kochana przepis na te placki z sosem. Uwielbiam!

reklama
Do góry