reklama
madziulek20
wyczekana MAMUSIA :)
Witam i ja.. mnie tez od poludnia strasznie mdli, mojemu organizmowi sie chyba cos pomylilo, zamiast w pierwszym to od drugiego trymestru sie zaczyna
A wgl nadrobic Was to jak graniczyc z cudem
A wgl nadrobic Was to jak graniczyc z cudem
applecrumble
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny;-)
Kiuk, trzymaj się :* bardzo dzielna z Ciebie kobietka. Na pewno niedługo będziesz czekała na następne maleństwo.
Ja dziś też jakoś tak bez rewelacji się czuję. Ale nie jest najgorzej. Jestem tylko trochę zmęczona, dobrze że jutro już czwartek:-)
Miałam dziś taką ochotę na schaboszczaka, że musiałam go sobie zrobić... to nic, że póki doczłapałam się do domku i go przygotowałam, była 19... ale potrzeba została zaspokojona muszę Wam powiedzieć, że ja w trakcie ciąży mięsna się zrobiłam, mimo że przed mnie raczej odrzucało. Dziwne to wszystko.
Bezpieczny maluch trwa od 16.30 do 22?? Mam nadzieję, że u nas skończy się wcześniej nie dam rady tyle godzin wysiedzieć hehe.
Miłego wieczoru majóweczki. Może w końcu uda mi się położyć wcześniej spać? ;-)
Kiuk, trzymaj się :* bardzo dzielna z Ciebie kobietka. Na pewno niedługo będziesz czekała na następne maleństwo.
Ja dziś też jakoś tak bez rewelacji się czuję. Ale nie jest najgorzej. Jestem tylko trochę zmęczona, dobrze że jutro już czwartek:-)
Miałam dziś taką ochotę na schaboszczaka, że musiałam go sobie zrobić... to nic, że póki doczłapałam się do domku i go przygotowałam, była 19... ale potrzeba została zaspokojona muszę Wam powiedzieć, że ja w trakcie ciąży mięsna się zrobiłam, mimo że przed mnie raczej odrzucało. Dziwne to wszystko.
Bezpieczny maluch trwa od 16.30 do 22?? Mam nadzieję, że u nas skończy się wcześniej nie dam rady tyle godzin wysiedzieć hehe.
Miłego wieczoru majóweczki. Może w końcu uda mi się położyć wcześniej spać? ;-)
perelka86
witam:-)
Relacje napisze w odpowiednim wątku od A do Z
Ja to przez wizyte nie mogłam jesc odruchy nie wiem czemu ale po trochę mi zostały.
Co do jajek ja lubie je jeść na miekko
Kiuik doskonale wiem co ćzujesz ja tez rok temu ledwo nie rozpłakałam się u swojego gina chciałam jak najszybciej wyjśc. Będzie dobrze najgorsze za Tobą napewno niedługo znów pochwalisz się dwiema kreseczkami zobaczysz
Ja też mam akt urodzenia my nadaliśmy wtedy imię żeńskie Emilka.
Ja nie dostałam tabletek tylko sprawdzali bete no i zabieg, ale na szczeście jest ok.
Nam się udało zajść w lipcu tzn w tym cyklu a zabieg miałam w październiku tylko ja mam jeden jajowód sprawny.
strus mnie na wizycie tez pokazała pól kilo mnie mój gin mówił, że tak może byc więc spokojnie
szkoła powodzenia na wizycie, dobrze że wyniki moczu w porządku
Aesthete może rzeczywiście jakiś nerw naruszony...
ewwe ja teraz widzę, ze dobrze nie mieć mdłosci one są wykańczające
melly mam tą książeczke tzn książke od szwagierki
kurczaczek ważne, że jest na czym siedzieć
witam nowe mamusie
Relacje napisze w odpowiednim wątku od A do Z
Ja to przez wizyte nie mogłam jesc odruchy nie wiem czemu ale po trochę mi zostały.
Co do jajek ja lubie je jeść na miekko
Kiuik doskonale wiem co ćzujesz ja tez rok temu ledwo nie rozpłakałam się u swojego gina chciałam jak najszybciej wyjśc. Będzie dobrze najgorsze za Tobą napewno niedługo znów pochwalisz się dwiema kreseczkami zobaczysz
Ja też mam akt urodzenia my nadaliśmy wtedy imię żeńskie Emilka.
Ja nie dostałam tabletek tylko sprawdzali bete no i zabieg, ale na szczeście jest ok.
Nam się udało zajść w lipcu tzn w tym cyklu a zabieg miałam w październiku tylko ja mam jeden jajowód sprawny.
strus mnie na wizycie tez pokazała pól kilo mnie mój gin mówił, że tak może byc więc spokojnie
szkoła powodzenia na wizycie, dobrze że wyniki moczu w porządku
Aesthete może rzeczywiście jakiś nerw naruszony...
ewwe ja teraz widzę, ze dobrze nie mieć mdłosci one są wykańczające
melly mam tą książeczke tzn książke od szwagierki
kurczaczek ważne, że jest na czym siedzieć
witam nowe mamusie
karolina859
U mnie dzieciaczki też już w łóżeczkach a ja oglądam sobie film na tvp kultura... też mam dzisiaj kryzysowy wieczorek bo pobolewa mnie brzuch jak mało kiedy i męczy ból głowy .. nie zażywam jednak środków przeciwbólowych dla dobra dziecka wolę się pomęczyć.. teraz czas na mandarynki :-) na poprawę nastroju
annad31
Zaangażowana w BB
Dziewczyny, a jak wasze boobsy/piersi/cycki ?
to że bolę to niestety wiem
ale ja mam duży biust ( 70F ) i drżę co to będzie poźniej, na razie mieszczę sie w dwa moje stare staniki a śpię w sportowym bo mi jakos tak lepiej. ale jak tak dalej pójdzie to nie wiem co bede nosić jak i tak już mam kłopot z zakupem biustonosza
Mamuski, które maja juz pociechy :
Jak Wasze doświadczenia ?
to że bolę to niestety wiem
ale ja mam duży biust ( 70F ) i drżę co to będzie poźniej, na razie mieszczę sie w dwa moje stare staniki a śpię w sportowym bo mi jakos tak lepiej. ale jak tak dalej pójdzie to nie wiem co bede nosić jak i tak już mam kłopot z zakupem biustonosza
Mamuski, które maja juz pociechy :
Jak Wasze doświadczenia ?
Kurczaczek_k
Mała śpi, a ja nadrabiam dzisiejszą produkcję.
Powiem Wam, że jestem uzależniona od bb :-).
W piątek odbieramy laptopa to może pomału nadrobię zaległości, pewnie ze 100 stron będzie :-).
Miłego wieczoru i do juterka ;-)
Powiem Wam, że jestem uzależniona od bb :-).
W piątek odbieramy laptopa to może pomału nadrobię zaległości, pewnie ze 100 stron będzie :-).
Miłego wieczoru i do juterka ;-)
reklama
karolina, witaj ja pochodzę z Zabrza tam się urodziłam i spędziłam 24 lata swojego życia teraz to rodziców, siostrę i znajomych tam odwiedzam
dziewczyny, byłam dzisiaj na wizycie u gina i rozwiałam dwie wątpliwości:
1. grzyby (jadalne ) można w ciąży jeść :-)
2. pytałam kiedy dokładnie zaczyna się drugi trymestr, to gin powiedział dokładnie tak "jest przyjęte, że pierwszy trymestr kończy się w 13t6d " :-)
pytałam też o seks, to powiedział że możemy normalnie, ale bez jakiejś głębszej penetracji więc przeżyję
kurczaczek, dobrze że wróciłaś
dziewczyny, byłam dzisiaj na wizycie u gina i rozwiałam dwie wątpliwości:
1. grzyby (jadalne ) można w ciąży jeść :-)
2. pytałam kiedy dokładnie zaczyna się drugi trymestr, to gin powiedział dokładnie tak "jest przyjęte, że pierwszy trymestr kończy się w 13t6d " :-)
pytałam też o seks, to powiedział że możemy normalnie, ale bez jakiejś głębszej penetracji więc przeżyję
kurczaczek, dobrze że wróciłaś
Podziel się: