reklama
Perfumy zamiast mycia padłam...
Ostatnio jak odbierałam córę ze szkoły za mną stał taki "tatuś" no myślałam że zwymiotuję naprawdę... Wtedy do śmiechu mi nie było...
Moja teściowa ma urodziny pod koniec maja... Mam nadzieję że moje dziecię zdąży przed ta datą ;-)
Witam nowe majóweczki!!
Ale nas już tutaj jest
Mamunia a kiedy masz wizytę u lekarza? Może warto to skonsultować póki wcześnie??
Współczuje przejść z mężami... Ja tfu tfu nie mam na co narzekać... U nas w małżeństwie to raczej ja jestem tą grszą Decyzja o dziecku też była wspólna, mąż bardzo chciał już kolejne :-)
My TV nie mamy wcale
Ksiżąki tez uwielbiam choć i na nie ostatnio czasu brak ;-)
Ja na tarczycę mam dawkę 100 mg. Podniesiona z 75.
Tu w UK nie ma wogóle dla kobiet w ciązy witamin z jodem, bo jod to własnie suplement i jedno drugie wyklucza... Endo z PL zlaecił mi brać te witaminy z jodem ale nie mam ich gdzie kupić...
Czy Wam też tak długo się ładują strony tego forum?? Inne mi smigają a tutaj strona na stronę minutę się ładuje...
Od rana siedze i Was nadrabiam a obiad i sprzątanie w lesie...
Za godzinkę po córcię muszę wychodzić, ech i znowu obiad na szybko muszę wymyślać... ;-)
Ostatnio jak odbierałam córę ze szkoły za mną stał taki "tatuś" no myślałam że zwymiotuję naprawdę... Wtedy do śmiechu mi nie było...
Moja teściowa ma urodziny pod koniec maja... Mam nadzieję że moje dziecię zdąży przed ta datą ;-)
Witam nowe majóweczki!!
Ale nas już tutaj jest
Mamunia a kiedy masz wizytę u lekarza? Może warto to skonsultować póki wcześnie??
Współczuje przejść z mężami... Ja tfu tfu nie mam na co narzekać... U nas w małżeństwie to raczej ja jestem tą grszą Decyzja o dziecku też była wspólna, mąż bardzo chciał już kolejne :-)
My TV nie mamy wcale
Ksiżąki tez uwielbiam choć i na nie ostatnio czasu brak ;-)
Ja na tarczycę mam dawkę 100 mg. Podniesiona z 75.
Tu w UK nie ma wogóle dla kobiet w ciązy witamin z jodem, bo jod to własnie suplement i jedno drugie wyklucza... Endo z PL zlaecił mi brać te witaminy z jodem ale nie mam ich gdzie kupić...
Czy Wam też tak długo się ładują strony tego forum?? Inne mi smigają a tutaj strona na stronę minutę się ładuje...
Od rana siedze i Was nadrabiam a obiad i sprzątanie w lesie...
Za godzinkę po córcię muszę wychodzić, ech i znowu obiad na szybko muszę wymyślać... ;-)
szkola straciatella tak szczyca sie nagroda profesorow farmcji o ile pamietam ja sie klocic nie mam zamiaru chcialam wam jako farmaceuta nakreslic jak wyglada sprawa suplemetow a kazdy robi jak uwaza.Nie chce tez wywolywac burzy i opowiadac jak działa apteka i czemu pewne suplemety sa polecane inne nie.Ta sama sprawa tyczy sie lekarzy.
martynia tak kazal mi unikac jodu.Moze twoja sytuacja jest inna i musisz brac oba te preparaty
ptysianic sie nie stanie
martynia tak kazal mi unikac jodu.Moze twoja sytuacja jest inna i musisz brac oba te preparaty
ptysianic sie nie stanie
martynia ja mam "tylko" niedoczynnosc.W pracy mam kolezanke ktora w ciazy miala Hashimoto wlasnie i sie jej wyniki po ciazy unormowaly i wszystko bylo ok a teraz jest w drugiej ciazy i poki co z tarczyca ok termin ma na marzec 2014.Hmm a ktory z tych lekarz ma lepsza opinie ??
Ostatnia edycja:
Ewe niby ten, który przepisał mi jod.... ale ja tam do końca nie wiem... w internecie są skrajne opinie... może faktycznie Hashimoto jest wyznacznikiem do brania Jodidu... Tak więc na razie do kolejnej wizyty będę dalej brała...
Dzięki za odpowiedź :-)
Dzięki za odpowiedź :-)
reklama
Podziel się: