Hej, co do ubranek w pepco to są lepsze i gorsze. Ja się jeszcze nie przejechałam na jakości co prawda długo grzebię, ale potem służą nam te ubranka. Gorzej trafić z rozmiarem bo te popcowe rozmiary są zawyżone. W tesco to jakoś nie lubię kupować ciuchów, nie wiem czemu
reklama
spokojnie my we wszystkim podpowiemy ;-) 7 lat temu również byłam zielona ;-)A propos ubranek i innych rzeczy dla Malenstwa bo powiem Wam szczerze ze czuje sie w tych sklepach jak słoń w fabryce porcelany. Nie mam pojęcia co bedzie potrzebne, boję sie kupować. Przez ostatnie 5 lat jak trzeba było znajomym prezenty z okazji urodzenia dziecka kupić koncentrowalam sie na zabawkach, ksiazeczkach i kosmetykach. Jak wchodzilam do sklepu z rzeczami dla malenstw od razu miałam łzy w oczach, bo czułam ze nigdy mnie to szczęście nie spotka i szybko wychodzilam... Nie mam pojęcia od czego zacząć zakupy, jakie rozmiary sa na kiedy i wogóle...
dokładnie ;-) trzeba wiedzieć, które kupować ;-)Hej, co do ubranek w pepco to są lepsze i gorsze. Ja się jeszcze nie przejechałam na jakości co prawda długo grzebię, ale potem służą nam te ubranka. Gorzej trafić z rozmiarem bo te popcowe rozmiary są zawyżone. W tesco to jakoś nie lubię kupować ciuchów, nie wiem czemu
jak wyżej ;-) damy rady wszystkie ;-)Nadzieja, ja tez nie mam pojęcia Nic nie wiem . Liczę na to, ze wszelkie porady przed pierwsza zakupioną rzeczą znajdę tu, na forum
Kurczaczek_k
Fanka BB :)
Parę rzeczy kupiliśmy, zobaczymy jak wyjdą w praktyce, bo ceny są na prawdę zachęcające;-).
W tesco kupiłam kilka rzeczy F&F i są fajne, ale u nas teraz zrobili nową wizualizację w Tesco i ceny branek bardzo poszły do góry :-(.
Bąbelek - udanej imprezy :-).
Mała śpi, jak wstanie to trzeba kupić coś do lodówki bo mamy tylko echo i światło a potem do znajomych ;-)
W tesco kupiłam kilka rzeczy F&F i są fajne, ale u nas teraz zrobili nową wizualizację w Tesco i ceny branek bardzo poszły do góry :-(.
Bąbelek - udanej imprezy :-).
Mała śpi, jak wstanie to trzeba kupić coś do lodówki bo mamy tylko echo i światło a potem do znajomych ;-)
zosiasamosia
Nie chcę siać zamętu, ale teraz jest w tesco 30% zniżki na dziecięce Ale lepiej poczekać na wyprzedaże do -70%. Ostatnio udało mi się kupić trzy body z długim rekawem za 9,50 zl (z 45 zl) Miało być na ewentualny prezent, ale może sobie zostawie. Typowo dziewczece, więc zobaczymy
szkola13
Fajne sa ubranka f&f ja je bardzo lubie szczegolnie pajace i body bo nie wychodza drogo. I super sa zeczy z c&a i jak sa przeceny to smieszne pieniadze kosztuja ubranka z bio bawelny.
Ja wlasnie nagotowalam zupy ogorkowej bo mi smaka narobilyscie i pare sloikow soku z jablek bo reszte to juz od poniedzialku bede robila powoli jak mi maz jablek przywiezie z dzialki
Ja wlasnie nagotowalam zupy ogorkowej bo mi smaka narobilyscie i pare sloikow soku z jablek bo reszte to juz od poniedzialku bede robila powoli jak mi maz jablek przywiezie z dzialki
Witam dziewczynki
Ojj chwile mnie nie ma i już tyle naskrobane
My dziś od rana przygotowania do imprezki urodzinowej Amelki o 15 startujemy:-)
Aesthete ja mam skierowanie dokladnie do gyncentrum w katowicach
Stazi i widzisz, nie warto się zmarwiać , dobrze , że poszłas do innego gina i teraz jesteś spokojna. Wiesz, że z dzidzią wsystkow porządku
Co do ubranek z pepco ja też się kilka razy przejechałam , jak Ewelinka , spierały się , robiły się rozwleczone i nie nadawały się do niczego . Jedynie udało mi się jedynie kiedyś fajny polar kupić dobrej jakości.
Jeśli chodzi o f&F w tesco maja na prawde dobrej jakości rzeczy. Kiedyś tesco miało marke cherookie i to dopiero była jakość
I już zapomnoałam co jesze miałam napisać...
Ja też mam skierowanie do gyncentrum kiedy idziesz? Ja 21.10.
Co do pepco to ja tam kupuję w prezencie ciuszki np dla chrześniaka i jakość super a o tego ta cena :O ja już dzisiaj zrobiłam sałatkę, ciasto się piecze i jeszcze muszę męża po parę rzeczy do sklepu wysłać a za jakieś 1,5 godz będą goście
Dziewczyny pytanie - farbujecie włosy w I trymestrze ciąży? Mam takie odrosty (i to, o zgrozo, siwe ), że nie mogę na siebie patrzeć. Lekarz powiedział mi, że mogę iść do fryzjera, tylko aby w farbie nie było amoniaku. Ja jednak jeszcze nie poszłam i zastanawiam się do kiedy musiałabym się wstrzymać, aby w razie czego (...) nie mieć do siebie pretensji?
Czy przesadzam?
Czy przesadzam?
reklama
Podziel się: