reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

No, a ja dziś zaliczyłam pierwsze wymioty :confused2:. Mdłości trochę ustały, dopadło mnie z zaskoczenia, w trakcie mycia zębów :eek:

Aśku, nieźle się dzieje u Ciebie :szok: Trzymaj się i zdrowiej

reklama
no wlasnie mialam pisac ze ubrania w pepco to next tylko z inna metka

i ja mam inne doswiadczenia niz Ewelinka :) kupuje mojemu synowi glownie tam koszulki - i niejednokrotnie sa lepsze jakosciowo niz z h&m-u a cena 2 razy nizsza :)

no wlasnie mialam pisac ze ubrania w pepco to next tylko z inna metka

i ja mam inne doswiadczenia niz Ewelinka :) kupuje mojemu synowi glownie tam koszulki - i niejednokrotnie sa lepsze jakosciowo niz z h&m-u a cena 2 razy nizsza :)

Ale mówisz o ubraniach teraz kupowanych? Czy wcześniej?
Bo może teraz się poprowiły, ja jakieś 2 lata temu ostatnio tam kupowałam i nie byłam zachwycona.

F&F- dla mnie wporządku :tak:

Witam dziewczynki

Ojj chwile mnie nie ma i już tyle naskrobane :)

My dziś od rana przygotowania do imprezki urodzinowej Amelki o 15 startujemy:-)

Aesthete ja mam skierowanie dokladnie do gyncentrum w katowicach :tak:

Stazi i widzisz, nie warto się zmarwiać , dobrze , że poszłas do innego gina i teraz jesteś spokojna. Wiesz, że z dzidzią wsystkow porządku

Co do ubranek z pepco ja też się kilka razy przejechałam , jak Ewelinka , spierały się , robiły się rozwleczone i nie nadawały się do niczego . Jedynie udało mi się jedynie kiedyś fajny polar kupić dobrej jakości.

Jeśli chodzi o f&F w tesco maja na prawde dobrej jakości rzeczy. Kiedyś tesco miało marke cherookie i to dopiero była jakość

I już zapomnoałam co jesze miałam napisać... :-D

reklama
A propos ubranek i innych rzeczy dla Malenstwa bo powiem Wam szczerze ze czuje sie w tych sklepach jak słoń w fabryce porcelany. Nie mam pojęcia co bedzie potrzebne, boję sie kupować. Przez ostatnie 5 lat jak trzeba było znajomym prezenty z okazji urodzenia dziecka kupić koncentrowalam sie na zabawkach, ksiazeczkach i kosmetykach. Jak wchodzilam do sklepu z rzeczami dla malenstw od razu miałam łzy w oczach, bo czułam ze nigdy mnie to szczęście nie spotka i szybko wychodzilam... Nie mam pojęcia od czego zacząć zakupy, jakie rozmiary sa na kiedy i wogóle...

Do góry