reklama
ewelinka2106
Fanka BB :)
Ja osobiście nie polecam ubranek dla dzieci z pepko. 2 prania i nadruku, koloru nie ma
Jedyny plus to cena bo jest zachęcająca.
Jedyny plus to cena bo jest zachęcająca.
no wlasnie mialam pisac ze ubrania w pepco to next tylko z inna metka
i ja mam inne doswiadczenia niz Ewelinka kupuje mojemu synowi glownie tam koszulki - i niejednokrotnie sa lepsze jakosciowo niz z h&m-u a cena 2 razy nizsza
i ja mam inne doswiadczenia niz Ewelinka kupuje mojemu synowi glownie tam koszulki - i niejednokrotnie sa lepsze jakosciowo niz z h&m-u a cena 2 razy nizsza
ewelinka2106
no wlasnie mialam pisac ze ubrania w pepco to next tylko z inna metka
Ale mówisz o ubraniach teraz kupowanych? Czy wcześniej?
Bo może teraz się poprowiły, ja jakieś 2 lata temu ostatnio tam kupowałam i nie byłam zachwycona.
F&F- dla mnie wporządku
F&F- dla mnie wporządku
To fajnie Moja teściowa przeraziła się, że chce coś kupić w markecie haha. A ja wczoraj byłam w Tesco i oglądałam śliczne ciuszki, 100% bawełna, fajne w dotyku, cena przystępna...
Chyba pora założyć wątek ubrankowy ;-)
ewelinka2106
Nanncy- nom strasznie nakręcamy się już a jeszcze tyle czasu
Już mamy tego typu wątek : https://www.babyboom.pl/forum/maj-2014-f535/zakupy-dla-nas-i-naszych-maluszkow-67738/
Już mamy tego typu wątek : https://www.babyboom.pl/forum/maj-2014-f535/zakupy-dla-nas-i-naszych-maluszkow-67738/
Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki
Ojj chwile mnie nie ma i już tyle naskrobane
My dziś od rana przygotowania do imprezki urodzinowej Amelki o 15 startujemy:-)
Aesthete ja mam skierowanie dokladnie do gyncentrum w katowicach
Stazi i widzisz, nie warto się zmarwiać , dobrze , że poszłas do innego gina i teraz jesteś spokojna. Wiesz, że z dzidzią wsystkow porządku
Co do ubranek z pepco ja też się kilka razy przejechałam , jak Ewelinka , spierały się , robiły się rozwleczone i nie nadawały się do niczego . Jedynie udało mi się jedynie kiedyś fajny polar kupić dobrej jakości.
Jeśli chodzi o f&F w tesco maja na prawde dobrej jakości rzeczy. Kiedyś tesco miało marke cherookie i to dopiero była jakość
I już zapomnoałam co jesze miałam napisać...
Ojj chwile mnie nie ma i już tyle naskrobane
My dziś od rana przygotowania do imprezki urodzinowej Amelki o 15 startujemy:-)
Aesthete ja mam skierowanie dokladnie do gyncentrum w katowicach
Stazi i widzisz, nie warto się zmarwiać , dobrze , że poszłas do innego gina i teraz jesteś spokojna. Wiesz, że z dzidzią wsystkow porządku
Co do ubranek z pepco ja też się kilka razy przejechałam , jak Ewelinka , spierały się , robiły się rozwleczone i nie nadawały się do niczego . Jedynie udało mi się jedynie kiedyś fajny polar kupić dobrej jakości.
Jeśli chodzi o f&F w tesco maja na prawde dobrej jakości rzeczy. Kiedyś tesco miało marke cherookie i to dopiero była jakość
I już zapomnoałam co jesze miałam napisać...
reklama
nadzieja1984
A propos ubranek i innych rzeczy dla Malenstwa bo powiem Wam szczerze ze czuje sie w tych sklepach jak słoń w fabryce porcelany. Nie mam pojęcia co bedzie potrzebne, boję sie kupować. Przez ostatnie 5 lat jak trzeba było znajomym prezenty z okazji urodzenia dziecka kupić koncentrowalam sie na zabawkach, ksiazeczkach i kosmetykach. Jak wchodzilam do sklepu z rzeczami dla malenstw od razu miałam łzy w oczach, bo czułam ze nigdy mnie to szczęście nie spotka i szybko wychodzilam... Nie mam pojęcia od czego zacząć zakupy, jakie rozmiary sa na kiedy i wogóle...
Podziel się: