reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Hej, co do ubranek w pepco to są lepsze i gorsze. Ja się jeszcze nie przejechałam na jakości co prawda długo grzebię, ale potem służą nam te ubranka. Gorzej trafić z rozmiarem bo te popcowe rozmiary są zawyżone. W tesco to jakoś nie lubię kupować ciuchów, nie wiem czemu:)

reklama
A propos ubranek i innych rzeczy dla Malenstwa bo powiem Wam szczerze ze czuje sie w tych sklepach jak słoń w fabryce porcelany. Nie mam pojęcia co bedzie potrzebne, boję sie kupować. Przez ostatnie 5 lat jak trzeba było znajomym prezenty z okazji urodzenia dziecka kupić koncentrowalam sie na zabawkach, ksiazeczkach i kosmetykach. Jak wchodzilam do sklepu z rzeczami dla malenstw od razu miałam łzy w oczach, bo czułam ze nigdy mnie to szczęście nie spotka i szybko wychodzilam... Nie mam pojęcia od czego zacząć zakupy, jakie rozmiary sa na kiedy i wogóle...
spokojnie :-D my we wszystkim podpowiemy ;-) 7 lat temu również byłam zielona ;-)

Hej, co do ubranek w pepco to są lepsze i gorsze. Ja się jeszcze nie przejechałam na jakości co prawda długo grzebię, ale potem służą nam te ubranka. Gorzej trafić z rozmiarem bo te popcowe rozmiary są zawyżone. W tesco to jakoś nie lubię kupować ciuchów, nie wiem czemu:)
dokładnie ;-) trzeba wiedzieć, które kupować ;-)

Nadzieja, ja tez nie mam pojęcia :tak:Nic nie wiem :szok:. Liczę na to, ze wszelkie porady przed pierwsza zakupioną rzeczą znajdę tu, na forum :happy:
jak wyżej ;-) damy rady wszystkie ;-)

Parę rzeczy kupiliśmy, zobaczymy jak wyjdą w praktyce, bo ceny są na prawdę zachęcające;-).
W tesco kupiłam kilka rzeczy F&F i są fajne, ale u nas teraz zrobili nową wizualizację w Tesco i ceny branek bardzo poszły do góry :-(.

Bąbelek - udanej imprezy :-).

Mała śpi, jak wstanie to trzeba kupić coś do lodówki bo mamy tylko echo i światło a potem do znajomych ;-)

Nie chcę siać zamętu, ale teraz jest w tesco 30% zniżki na dziecięce ;) Ale lepiej poczekać na wyprzedaże do -70%. Ostatnio udało mi się kupić trzy body z długim rekawem za 9,50 zl (z 45 zl) :) Miało być na ewentualny prezent, ale może sobie zostawie. Typowo dziewczece, więc zobaczymy ;)

Fajne sa ubranka f&f ja je bardzo lubie szczegolnie pajace i body bo nie wychodza drogo. I super sa zeczy z c&a i jak sa przeceny to smieszne pieniadze kosztuja ubranka z bio bawelny.
Ja wlasnie nagotowalam zupy ogorkowej bo mi smaka narobilyscie:) i pare sloikow soku z jablek bo reszte to juz od poniedzialku bede robila powoli jak mi maz jablek przywiezie z dzialki;)

Witam dziewczynki

Ojj chwile mnie nie ma i już tyle naskrobane :)

My dziś od rana przygotowania do imprezki urodzinowej Amelki o 15 startujemy:-)

Aesthete ja mam skierowanie dokladnie do gyncentrum w katowicach :tak:

Stazi i widzisz, nie warto się zmarwiać , dobrze , że poszłas do innego gina i teraz jesteś spokojna. Wiesz, że z dzidzią wsystkow porządku

Co do ubranek z pepco ja też się kilka razy przejechałam , jak Ewelinka , spierały się , robiły się rozwleczone i nie nadawały się do niczego . Jedynie udało mi się jedynie kiedyś fajny polar kupić dobrej jakości.

Jeśli chodzi o f&F w tesco maja na prawde dobrej jakości rzeczy. Kiedyś tesco miało marke cherookie i to dopiero była jakość

I już zapomnoałam co jesze miałam napisać... :-D

Ja też mam skierowanie do gyncentrum :) kiedy idziesz? Ja 21.10.

Co do pepco to ja tam kupuję w prezencie ciuszki np dla chrześniaka i jakość super :) a o tego ta cena :O ja już dzisiaj zrobiłam sałatkę, ciasto się piecze i jeszcze muszę męża po parę rzeczy do sklepu wysłać ;) a za jakieś 1,5 godz będą goście :)

Dziewczyny pytanie - farbujecie włosy w I trymestrze ciąży? Mam takie odrosty (i to, o zgrozo, siwe :szok: ), że nie mogę na siebie patrzeć. Lekarz powiedział mi, że mogę iść do fryzjera, tylko aby w farbie nie było amoniaku. Ja jednak jeszcze nie poszłam i zastanawiam się do kiedy musiałabym się wstrzymać, aby w razie czego (...) nie mieć do siebie pretensji?
Czy przesadzam?

reklama
Pysia- hmm są chyba farby tzw. Ziołówki i na pewno bezpieczniejsze. Ale chyba powinno sie zaczekać właśnie do końca trzeciego miesiąca :)

Do góry