pysia dla aniołka
[*] w rocznice ...u mnie pojedyncze osoby z rodziny wiedza
makao cieżka sytuacja sama nie wiem co bym zrobiła...to musi cie raczej razem przemyślec...
ewelka ja Cię rozumiem.Ewelka a ty nie odchodź nu nu poprostu piszmy jak pisałyśmy i tyle.
Straciatella współczuje sytuacji, ale mąż ma też swój rozsądek chyba mu zależy na rodzinie.
Ostatnio po pączku było mi bleee
Bąbelek oto chodzilo dobrze ujęłaś zaczekać i powoli bez nerwów...
ania// miło,że sie odezwałas a mały rozbójnik świetna
pat&mom ja też tylko folik
skorupka ja jestem po pedagogice
nadzieja zupa Romana
Na zakmnietym moge napisac co sie w rodzinie dzieje tutaj dużo osob mnie zna wię cpo co ma wiedziec co sie dzieje jak nie chce? tam nie piszemy o błachych rzeczach, ale poważnych..
Ja tam cierpliwa jestem.
Na innym forum były bardzo nie miłe sytuacje był wątek ogólny i niestety niektore kobiety kradły zdjęcia innych dziewczyn i sie podszywały już nawet prowadziła tą sytuacje policja.
Dla tych co tak pisza o tym wątku głownym został usunięty. Tutaj nie będe pisała o ciężkiej sytuacji w mojej rodzinie sory, ale są rzeczy gdzie pisać nie chcecie każdemy więc co to za różnica czy napisze na fb priv czy na innym wątku czy na gg, gdzie z jedna z dziewczyn pisze?
A są dziewczyny, które na pewno się zżyły ze sobą to widać kto komu odpisuje . ja staram się każdej napisac chociaż jedno zdanie.
Zazdroszczę Wam tego apetytu
Ja już z 2kg mniej