reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

ja tez dalej na kwasie foliowym

jejki jak tak dalej pojdzie to nie wiem jak będę wygladac w maju ciagle bym tylko jadla a na obiad najlepiej mi wchodzą pierogi, pyzy
z majka jak bylam w ciąży to na początku jadlam tylko zupki chinskie:-)

reklama
No ja wlaśnie też mam niezły apetyt, mąż mówi, że niedługo będę jak wieloryb :p muszę się chyba ograniczać. Najlepsze jest jak obiad (np. Mięso z ziemniakami i ogórkiem kiszonym) zagryzam czymś słodkim na złamanie smaku ;) tato się strasznie ze mnie śmiał, że ogórki z czekoladkami jem :)

u mnie wszyscy mówili że jak będę w ciązy to ogórki kiszone mi zbrzydną a tu niespodzianka:-D objadam się jak szalona:-) a od słodyczy troche mnie odrzuciło, zjem czasami ale muszę naprawde mieć chcicę na nie :-)

u mnie jeszcze nic nie widać, a każdy woła ciężarówka lub kluska

a paczki :-) codziennie jak wracamy z przedszkola idziemy na paczka :-) mezowi tlumacze ze nie mogę faworyzować jednego z dzieci wiec jak kupuje jednemu to i drugie musi mieć :-D

dobra ja uciekam po majke bo za godzine ma przyjechać kolezanka z dziecmi a ja jeszcze nie gotowa jestem znowu sobie ponosze taka mala kruszynke 3 miesieczna

reklama
pysia dla aniołka
[*] w rocznice ...u mnie pojedyncze osoby z rodziny wiedza:)

makao cieżka sytuacja sama nie wiem co bym zrobiła...to musi cie raczej razem przemyślec...

ewelka ja Cię rozumiem.Ewelka a ty nie odchodź nu nu poprostu piszmy jak pisałyśmy i tyle.

Straciatella współczuje sytuacji, ale mąż ma też swój rozsądek chyba mu zależy na rodzinie.
Ostatnio po pączku było mi bleee

Bąbelek oto chodzilo dobrze ujęłaś zaczekać i powoli bez nerwów...

ania// miło,że sie odezwałas a mały rozbójnik świetna :)

pat&mom ja też tylko folik :)

skorupka ja jestem po pedagogice :)

nadzieja zupa Romana :D:D

Na zakmnietym moge napisac co sie w rodzinie dzieje tutaj dużo osob mnie zna wię cpo co ma wiedziec co sie dzieje jak nie chce? tam nie piszemy o błachych rzeczach, ale poważnych..
Ja tam cierpliwa jestem.
Na innym forum były bardzo nie miłe sytuacje był wątek ogólny i niestety niektore kobiety kradły zdjęcia innych dziewczyn i sie podszywały już nawet prowadziła tą sytuacje policja.
Dla tych co tak pisza o tym wątku głownym został usunięty. Tutaj nie będe pisała o ciężkiej sytuacji w mojej rodzinie sory, ale są rzeczy gdzie pisać nie chcecie każdemy więc co to za różnica czy napisze na fb priv czy na innym wątku czy na gg, gdzie z jedna z dziewczyn pisze?
A są dziewczyny, które na pewno się zżyły ze sobą to widać kto komu odpisuje . ja staram się każdej napisac chociaż jedno zdanie.

Zazdroszczę Wam tego apetytu :(Ja już z 2kg mniej :(

Do góry