reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

ja tez dalej na kwasie foliowym

jejki jak tak dalej pojdzie to nie wiem jak będę wygladac w maju ciagle bym tylko jadla a na obiad najlepiej mi wchodzą pierogi, pyzy
z majka jak bylam w ciąży to na początku jadlam tylko zupki chinskie:-)

reklama
No ja wlaśnie też mam niezły apetyt, mąż mówi, że niedługo będę jak wieloryb :p muszę się chyba ograniczać. Najlepsze jest jak obiad (np. Mięso z ziemniakami i ogórkiem kiszonym) zagryzam czymś słodkim na złamanie smaku ;) tato się strasznie ze mnie śmiał, że ogórki z czekoladkami jem :)

u mnie wszyscy mówili że jak będę w ciązy to ogórki kiszone mi zbrzydną a tu niespodzianka:-D objadam się jak szalona:-) a od słodyczy troche mnie odrzuciło, zjem czasami ale muszę naprawde mieć chcicę na nie :-)

u mnie jeszcze nic nie widać, a każdy woła ciężarówka lub kluska

a paczki :-) codziennie jak wracamy z przedszkola idziemy na paczka :-) mezowi tlumacze ze nie mogę faworyzować jednego z dzieci wiec jak kupuje jednemu to i drugie musi mieć :-D

dobra ja uciekam po majke bo za godzine ma przyjechać kolezanka z dziecmi a ja jeszcze nie gotowa jestem znowu sobie ponosze taka mala kruszynke 3 miesieczna

reklama
pysia dla aniołka
[*] w rocznice ...u mnie pojedyncze osoby z rodziny wiedza:)

makao cieżka sytuacja sama nie wiem co bym zrobiła...to musi cie raczej razem przemyślec...

ewelka ja Cię rozumiem.Ewelka a ty nie odchodź nu nu poprostu piszmy jak pisałyśmy i tyle.

Straciatella współczuje sytuacji, ale mąż ma też swój rozsądek chyba mu zależy na rodzinie.
Ostatnio po pączku było mi bleee

Bąbelek oto chodzilo dobrze ujęłaś zaczekać i powoli bez nerwów...

ania// miło,że sie odezwałas a mały rozbójnik świetna :)

pat&mom ja też tylko folik :)

skorupka ja jestem po pedagogice :)

nadzieja zupa Romana :D:D

Na zakmnietym moge napisac co sie w rodzinie dzieje tutaj dużo osob mnie zna wię cpo co ma wiedziec co sie dzieje jak nie chce? tam nie piszemy o błachych rzeczach, ale poważnych..
Ja tam cierpliwa jestem.
Na innym forum były bardzo nie miłe sytuacje był wątek ogólny i niestety niektore kobiety kradły zdjęcia innych dziewczyn i sie podszywały już nawet prowadziła tą sytuacje policja.
Dla tych co tak pisza o tym wątku głownym został usunięty. Tutaj nie będe pisała o ciężkiej sytuacji w mojej rodzinie sory, ale są rzeczy gdzie pisać nie chcecie każdemy więc co to za różnica czy napisze na fb priv czy na innym wątku czy na gg, gdzie z jedna z dziewczyn pisze?
A są dziewczyny, które na pewno się zżyły ze sobą to widać kto komu odpisuje . ja staram się każdej napisac chociaż jedno zdanie.

Zazdroszczę Wam tego apetytu :(Ja już z 2kg mniej :(

Do góry