reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Przepraszam, ze tak z innej beczki, ale czy ktoras z Was korzysta z aplikacji na tableta z tym forum? Nie widze przez nia suwaczkow :p i mnie to denerwuje, nie wiem czy da sie to gdzies wlaczyc?

reklama
Dziewczyny podziwiam Was za te studia w ciąży:) ja swoje przerwałam gdy zaszłam w ciąże z synkiem, bo najnormalniej w świecie nie mogłam się skupić na niczym innym niż tylko na fakcie że jestem w ciąży:-D do tego wyszło że ciążę spędzić musiałąm w pozycji horyzontalnej. A teraz im dalej w czas, tym ciężej mi podjąć decyzję o powrocie na studia.

Magda ja nie korzystam z tabletu, ale wiem że z telefonów tez nie widać suwaczków niestety.

Ja jednocześnie z wiadomością o pozytywnym teście ciążowy dowiedziałam sie o tym, ze dostałam sie na medycynę do Lublina, ale muszę to odłożyć ze względu na taki a nie inny przebieg ciazy :( zobaczymy czy uda mi sie jeszcze spełnić to marzenie w późniejszym roku akademickim :)

Ania// niunię masz przecudną, ale ja zębolka żadnego nie widzę hehe
:-D

Skorupka super, że idziesz na studia. Uważam, że na to nigdy za późno :happy2: Na co się wybierasz?

Straciatella współczuję Ci takiej teściowej, mążowi takie jej bezkrytyczne wsparcie zdecydowanie nie służy...

Dajmy już spokój z tymi grupami, po co dokładać do pieca. Ja mam zamiar tutaj pisać, póki mnie nikt nie wyrzuci ;-) Od wczoraj mam lekkie mdłości, ale pomaga przegryzienie czego, jakiś miętusek, ciasteczko.

Ja używam w telefonie, no właśnie nic nie widać, mało tego, jeszcze sobie coś zmieniłam w ustawieniach i nie mogę wysylać odpowiedzi ani nic, więc siła rzeczy przerzuciłam się na kompa

Podziwiam studiujące Majówki! Powodzenia, wsparcia od najbliższych!

Ostatnia edycja:
skorupka gratulacje podjęcia decyzji. Ja też się zastanawiam czy nie zrobić sobie drugiego kierunku. Zamierzam wziąć wychowawczy wiec trochę w domu posiedzę. Fajnie by było mieć alternatywę dla swojego zawodu.

pat&mom ja też na foliku

Co do witaminek, to od tygodnia biorę na przemian Prental Classic i Elevit prenatal co drugi dzień, ze względu na moją niedoczynność tarczycy i konieczność uzupełniania jodu i wit. D3, żeby hormonki nie skakały... Jeśli nie ma niedoborów w organizmie lekarze polecają obecnie od II trymestru suplementację witaminami... Już kiedyś pisałam, że moja kuzynka po farmacji poleca Elevit prenatal, jako jedyny lek witaminowy dla ciężarnych i karmiących, a nie suplement. Leki są przebadane i mają sprawdzony skład... We wszystkich suplementach nie ma pewności, że to co napisali na opakowaniu jest w środku...

reklama
Do góry