reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

:) czesc
Ale się wkurzyłam:/ tyle się napisałąm i mi się komp wyłączył....

No to jeszcze raz.

Apllecrumble, ja w pierwszej ciąży plamiłam i krwawiłam do 28 tygodnia. Mam nadzieje ze u Ciebie jest to jednorazowe i nic nie znaczace plamienie, choc zdaje sobie sprawe ze teraz kazda wizyta w wc bedzie okupiona stresem. Ale powiem Ci że teraz jesteśmy TAM bardzo mocno ukrwione i byle pekniecie naczynka powodowac moze plamienie. Wiec nie zawsze jest to zwiazane z czyms strasznym. U mnie plamienia były związane z taką "urodą" ciąży bo żaden lekarz nie umial stwierdzic czemu plamię. trzymam kciuki żeby się to już nie powtórzyło. Dobrze ze wzięłąś dupka, poodpoczywaj trochę. powinno przejść.

Straciatella, wspołczuję. Moj mąż kiedyś mi tłumaczył że nie jest w stanie tak mocno przezywac ciąży bo on tego po prostu nie czuje. Poczuje pewnie wtedy kiedy urodzi się synek i tak wlasnie było. Moj maz do tego jest informatykiem i ma typowo "zerojedynkowy" tryb myslenia. Osobiście uważam że Twój nie powinien uciekac do mamy. Bez kitu faceci są z marsa:))) W ogóle to musisz teściowej jakies fajne zyczenia na opłatek wymyslic by nie byc jej dłużną:):)

Co do grupy zamkniętej to osobiście uwazam ze lipna jest selekcja pt " napiszesz 100 postów o dupie marynie - to bedziesz na grupie, bo cie kojarzymy bo duzo piszesz". Ja na chwilę obecną nie mam czasu az tak duzo pisac z Wami. I tez chetnie chciałabym byc na grupie bo tez wiem ze pewnie jestem podczytywana, i nie o wszystkim moge otwarcie napisac tutaj. No ale cóż, kiedyś pęknie magiczna 100wka :)) generalnie myslalam ze na grupie są również osoby typu straciatella, czy wichurka czy nadzieja czy iwonaimaja, i wiele innych dziewczyn i tym bardziej ta selekcja jest dla mnie dziwna. Ale nie mnie to oceniać- napisałam moze dopiero z piec postów:D

Miłego dnia dla wszystkich, u Was tez tak szaroburo jak u mnie?

Ostatnia edycja:
reklama
nadzieja ja też bliźniaczka spod znaku bliźniąt:-)

naftanalek dobre wieści przynosisz, kosmówka się przykleiła, plan na skracającą się szyjkę już masz, wszystko idzie ku dobremu! a ty wypoczywaj i leż.

Dziewczyny, ło matko !!! Co tu takie nerwy??? :szok:

Staram się zrozumieć zarówno jedną i drugą stronę i chciałabym się wypowiedzieć ale trochę strach :baffled:...

Co do wątku zamkniętego. Moim zdaniem bardzo dobrze, że jest. Ja osobiście nie chciałabym, żeby miał do niego dostęp każdy piszący sobie na forum. Pewnie niektórych to urazi ale ja nie widzę problemu w napisaniu: "napiszę na grupie", bo to dla mnie to samo co: "napiszę Ci na priv" i wtedy jakoś nikt się nie czuje obrażony. Może niektórych to zdziwi ale grupy zamknięte funkcjonują na wielu forach i są to grupy osób, które bardziej zżyły się ze sobą. Tak samo ja mogę sobie założyć grupę i zaproszę do niej załóżmy 5 wybranych dziewczyn i tam będę pisała załóżmy o moich sprawach łóżkowych z mężem . Czy reszta się obrazi??? Dlaczego nie mogą tego przeczytać??? :sorry2:No Dziewczyny........

Ps a Perełka pisząc "napiszę na odpowiednim wątku" miała na myśli watek o usg który jest przecież na forum ogólnym. USG to nie jest tajemnica, choć też różnie może być...Jeśli ktoś nie ma ochoty pisać tutaj o swoich sprawach rodzinnych a chciałby się tym podzielić - to moim zdaniem NALEŻY TO USZANOWAĆ.

Ostatnia edycja:
Witam.
Jak się czujecie dzisiaj majóweczki?

Ja kiepsko :( Cycki bolą mnie strasznie i gardło znowu się odzywa.
W południe przylatują moi rodzice i jeszcze musimy skoczyć na zakupy.
Sorki jeśli będe mało do was zaglądać podczas ich pobytu, ale przylatują tylko na kilka dni więc chcemy trochę czasu razem spędzić :)

Widzę, że rozpętała się tu mała burza co do wątku zamkniętego:szok:
Kochane rozumiem obie strony, ale po co ta kłótnia?

KPe007 trzymam kciuki za wizytę :) Będzie dobrze :*

Straciatella faceci są z innej planety tyle Ci powiem :p Spróbuj z mężem porozmawiać i wyjaśnij mu jak się czujesz.

Dziękuje wszytkim dziewczyną za wszystko. Zżyłam sie i ciężko będzie mi sie odzwyczaić tak szybko od tego forum. Chciałam dobrze.. Wycofuje sie z forum ( grupę pewnie tez usunę ). Niemam ochoty już sie udzielać. Przykro mi jest bo zżyłam sie z kilkoma dziewczynami strasznie :no: Napiszę w maju co i jak u nas.

Dziękuje wszytkim dziewczyną za wszystko. Zżyłam sie i ciężko będzie mi sie odzwyczaić tak szybko od tego forum. Chciałam dobrze.. Wycofuje sie z forum ( grupę pewnie tez usunę ). Niemam ochoty już sie udzielać. Przykro mi jest bo zżyłam sie z kilkoma dziewczynami strasznie :no: Napiszę w maju co i jak u nas.

ewelinka ​ daj spokój i się nie wygłupiaj, co?

no niestety jak dziewczyna pisze o prywatnych swoich sprawach to ma chyba prawo zdecydować kto to będzie czytał.

Podam wam przykład, jedna z dziewczyn jest "przesladowana" czuje się ciągle obserwowana i szpiegowana, boi się ze ta osoba będzie ją obserwować również tutaj, zrozumnie wkoncu na czym polega ta grupa.
Za wszelką cenę chcecie się do niej dostać i nie myślicie o dziewczynach które już w niej są i się bardzo otwierają..

Tyle na ten temat.. Żegnam

Jak ktoś jest prześladowany i szpiegowany, to zgłasza sprawę na policję, a nie podejrzewa każdego z forum.
A jeśli macie swoją zapamięta grupę, to nie rozumiem po co piszecie tutaj????????!!!!!!!!!!!

reklama
Moim zdaniem Ewelinka bardzo dobrze zrozumiała co jej większość napisała, nie ma co drążyć tematu. Odchodzi z forum..Ja nie rozumiem jak można było do tego doprowadzić??? Jakby na mnie tyle osób naskoczyło to też bym odeszła i broniąc jej pewnie tak się skończy....

Dziewczyny, możliwość zakładania GRUPY, czy to na forum, czy to na facebooku - polega właśnie na tym, że jest ona zamknięta. Tak to wygląda. Z czasem zaprasza się do niej osoby. I tyle.

Lawendowy sen, nikt tu nikogo nie podejrzewa. Taki jest schemat działania grup, po to są między innymi. Możesz napisać do administratora całego BB : proszę o skasowanie grup bo nie mają one sensu. ;-)
A co do pisania i tu i tu to ja już wspomniałam, że sa sprawy, o których nie pisze się na forum, które moze przeczytać mąż czy koleżanki z pracy.

Ostatnia edycja:
Do góry