reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Za wszelką cenę chcecie się do niej dostać i nie myślicie o dziewczynach które już w niej są i się bardzo otwierają..

Tyle na ten temat.. Żegnam[/QUOTE]

hahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahaha

o cholerka hahahahahahahahahaha za wszelką cenę... nie chcę się dostać do tej grupy

propozycję mam natomiast taką, kiedy urodzą się nam bobasy i będziemy wklejać zdjątka często pewnie gołych maluchów to wtedy sobie wątek zdjęciowy zamkniemy:)

reklama
dziewczyny nie kłóćmy się już. dajcie spokój.

straciatella to masz beznadziejną teściową. nie dziwota, ze on znika do mamy, skoro mamie to odpowiada. to niech już bierze w pakiecie z wnukiem:angry: to ty choć odpoczniesz.

iwonamaja ładne Gabriel, podoba mi się, Antoś też biorę pod uwagę

Tyle na ten temat.. Żegnam

Ewelinka nie "zegnam" tylko wyślij zaproszenia pozostałym dziewczynom:tak: bo to chyba Ty wysyłasz jak dobrze teraz czytam... w innym wypadku temat będzie nie zakończony...:tak: i nie potrzebnie już komentowany/tłumaczony.

jak już wspomniałam ja już się nie gniewam... spoko.. tylko już bez takim stresujących "afer" poproszę :laugh2:

Sami zobaczcie.. majówek na liście jest ponad 60. A ile się udziela?? I nadal chcecie wszytkie zaprosić?? Nie lepiej tylko te które się udzielają! Ja doceniam was dziewczynki! I szczerze to nawet wiem ze udzielacie się więcej nic osoby które już są w grupie! Kazda ma możliwość być w grupie!

Niepotrzebnie robicie sensację... Jest mi bardzo przykro. Założyłam grupę dla nas zebyśmy mogły opisac nasze problemy, lepiej się pozdac, dodać fot. Prawie codziennie wysyłam zaproszenia do dziewczyn. Wystarczy trochę cierpliwość.
Któraś z was pisała o łezkach w oku.. A ja co mam powiedzieć? Chciałam dobrze a czuje się dziwnie traktowana!

Piszesz ze zalozylas grupę dla nas, ciekawe... Zarówno ja jak cała masa innych dziewczyn po pierwsze nie wiedziała o tym ze takowa istnieje, poza tym jakoś nie dostalysmy zaproszenia, a jednak nie jesteśmy tu ani od dziś czy wczoraj.
Przykre, bardzo przykre.
Nie jesteśmy jakimiś siusmajtkami, nielatami, czy brakuje nam czegoś żebyśmy musiały udowadniać ze nie jesteśmy wielbłądami!!!!

Za wszelką cenę chcecie się do niej dostać i nie myślicie o dziewczynach które już w niej są i się bardzo otwierają..

Ewelinka , nie chcę Cię urazić w żaden sposób. wiem że piszesz co czujesz ale czasem to jednak źle brzmi i źle może być odczytane a wierzę że masz dobre intencje... tylko źle ubierasz to w słowa..;-)

Witam sie po dlugiej nieobecnosci, dzisiaj maly przypływ sił. Niestety ciagle leżę plackiem, na szczescie na poniedzialkowej wizycie okazalo sie ze kosmowka sie prawie cala przykleila ale niestety zaczelo sie to samo co w 1ciazy taka moja uroda niby moja szyjka ma niestety juz 3cm. Bede miala zalozony krazek okolo 14 tyg a do tej pory mam lezec malo wstawac, nie denerowac sie itd. Pewnie za tydz wlaczy mi juz fenoterol bo jak narazie duphaston 3x1 i duzo magnezu. W zeszlej ciazy mialam baaardzo duzo lekow bo tez mi serce siadalo na szczescie teraz serce jeszcze spokojne. Powiem Wam ze jak sie dowiedzialam ze szyjka juz sie skraca to ryczalam w domu ale musze sie cieszyc ze mam szanse miec drugie dzieciatko a z lezeniem jakos musze dac rade. Dobrze ze maz ogarnia wszystko i maly moze byc w przedszkolu to mam mozliwosc lezenia.
Udanego dnia zycze wszystkim i sorki ze pisze bez polskich znakow (tablet:/)

Co do cen za wiztyty to ja chodze prywatnie do lekarza dzieki ktoremu mam synka wizyta z usg 120. Prenatalne mamy 24.10 i koszt 250 plus 20 zl plytka jak sie chce z filmikiem z badania.

Ewelinka , nie chcę Cię urazić w żaden sposób. wiem że piszesz co czujesz ale czasem to jednak źle brzmi i źle może być odczytane a wierzę że masz dobre intencje... tylko źle ubierasz to w słowa..;-)

a dla mnie to odwracanie kota ogonem w tej chwili... jak można od początku otworzyć wątek zamknięty i potem na podstawie sobie tylko wiadomych preferencji wysyłać komuś zaproszenie, albo nie... to dlaczego jak ktoś do nas dołącza i pisze swoją historię go witamy, a nie dajemy ankiety 100pytań, żeby mógł dostać się do grupy? naprawdę wolałabym nie wiedzieć, że jest grupa zamknięta do której część osób tylko ma dostęp... strasznie to przykre i odrzucające od pisania czegokolwiek tutaj, bo przecież może to być wszystko komentowane na tamtym forum... normalnie jak w podstawówce...

reklama
Do góry