reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Dziewczynki, czy chciałybyście żeby dziecko było konkretnej płci? Ja mam już córkę, więc chciałabym teraz synka (mąż mi kategorycznie zapowiedział, że to nasze ostatnie dziecko, więc tym bardziej mi zależy :sorry2:) i łapię się na tym, że wręcz obsesyjnie o tym myślę...

Dziewczyny ratunkuuuu...wszystko mi brzydko pachnie:(

Znam to, ale nie mam na to rady! Najgorzej jak siądzie niedaleko mnie ktoś, kto palił przed chwilą papierosa - nawet nie musi siedzieć tuż obok, a ja i tak czuję i mi wszystko podchodzi do gardła :baffled:

reklama
A ja już w domu!

Te mendy w szpitalu powiedziały, że nie jest konieczny dłuższy pobyt bo inne kobiety czekają na miejsce na patologii :szok: nie znosze tego szpitala!

Dziś o 19 jade do mojego lekarza i niech się dzieje co chce... :baffled:

Brzuch mnie boli dalej, takie skurcze jak te przepowiadające. Pewnie mamy wiedzą o czym mówie...
No i szyjka z 5 cm skróciła się do 2,9 :-(

:-) podobno tak już zostanie na jakis czas, ja też mam wyostrzony węch co nie zawsze jest fajne-w szczególności w komunikacji miejskiej baaardzo doskwiera :-( aaaaa i po wszystkim co zjem mam kwaśny posmak, nie wiem jak z tym walczyc :-(

A ja już w domu!

Te mendy w szpitalu powiedziały, że nie jest konieczny dłuższy pobyt bo inne kobiety czekają na miejsce na patologii :szok: nie znosze tego szpitala!

Brzuch mnie boli dalej, takie skurcze jak te przepowiadające. Pewnie mamy wiedzą o czym mówie...

Straszne to co piszesz :no: Nie masz w okolicy innego szpitala??? Skurcze na tym etapie nie są normalne :szok: Wiem, że pisałaś, że nospa na Ciebie nie działa, ale może jest jakiś inny lek rozkurczający????

Mia30 mi klienci dzisiaj strasznie śmierdzą. Co za ludzie normalnie, że im nie wstyd. Raz też babki takie wyperfumowane przyszły, że masakra. Ale oddycham płytko, odracam nos i modlę się, żeby szybko poszli ;-)

Olapalo mi jest dość obojętna płeć - jak to mówią, ważne, żeby zdrowe było. Mąż za to wolałby chłopca, ale jestem pewna, że też się będzie cieszył z dziewczynki.

Co do alergii to polecam wypić sobie musujące wapno, mi po nim te swędzenia po migdałach w miarę przeszły. Z tego co czytałam w internecie to można pić w ciąży.

olapalo wiec chyba jutro wprost zapytam jak wyglada sprawa L4 poki co jeszcze nie chce ale nie mam zamiaru potem za jakis czas obudzic sie z reka w nocniku i szukac lekarza co mi da l4- najwyzej jesli ten bede widziec ,ze kreci nosem to zaczne chodzic prywatnie- i tu kurde znow bedzie kaszana bo w sumie tu gdzie mieszkam nie znam zbyt wielu ludzi a tym bardziej ciezarnych ,kto by mi doradzil do kogo isc by sie nie przeliczyc i to L4 jednak dostac bez problemow i bez nieprzyjemnych uwag... ale coz bede szukac najwyzej co mi pozostanie- mysle ,ze taki lekarz prowadzacy od gdzies 12 tyg nie bedzie robil problemow... ale mam zamiar tez chodzic na NFZ zeby chociaz na badaniach przyoszczedzic - takie wyjscie chyba bedzie najlepsze;)

Ps. a moze Ktoras z Was w razie co zna jakiegos lekarz z Gliwic,rybnika badz Raciborza prywatnie co da w razie co l4 bez zbednych ceregieli???

A moze jutro sie okaze, ze bez potrzeby sie martwie i mam ludzkiego Gina.. ech wszytsko sie okaze!..

Ostatnia edycja:
Cześć

dawno nie pisałam, ale czytam wszystko. Coś pokręciłam w ustawieniach i nijak z telefonu się nie da pisać.

witam wszystkie nowe mamy

mam mega depresję, po prostu nie akceptuję faktu, ze jestem w ciąży, wyglądam jak słonica a nawet 8 tydzień się nie skończył. Ciągle się z małżem kłócimy, bo go obwiniam i tyle. Mam dość, neurolożka zmieniła mi leki i jeszcze gorzej w moim spaniem.:baffled:

Wydaje mi się, że już przechodzą większości - akcje żołądkowe - to miły objaw kończącego się 1 trymestru!

A ja już w domu!

Leć Kochana do Twojego lekarza.
I nie stresuj się "na zapas".

Odezwij się wieczorem, pls.

reklama
Do góry