Stracitella ja mieszkam w dwoch pokojach katem u tesciow na korytarzu ma zrobinoy aneks kuchenny w pokoju mlodego kran i zlew bo inaczej nie szlo, przez niego cza wejsc do nas, ale to bylo rozwiazanie na troche i tak zostalo w przyszlym roku idziemy na swoje, wzielismy kredyt niecale 200 tysiecy na dom mielismy dzialke, dom stoi kryjemy dach, 93 z gorszem uzytkowe , na poddaszu mozemy jeszcze na biede zrobic pokoj badz dwa to dodatkowe metry ktore nie sa poki co do zagospodarowania dla mnie to strych i przechowalnia, ale niepotrzebne nam to bo na parterze mamy 3 pokoje salon kuchnie ubikacje i lazienke... pochoze z bloku zawsze marzylam o domku i go mamy, doczekac sie nie moge wiadomo perspektywa splacania go przez 23,5 roku jeszcze- mnie nie zachwyca, ale lepsze to niz mieszkanie u stesciow dopoty nas ktos stad nie wudupcy a poza tym to nie warunki, albo placenie komus na wynajem..
Giovanna haha ;D masz niezlego meza ze sie wbija do Cia na forum
Kpe lubie optymistow a widze ze Ty do nich nalezysz?;-)blizniaki maja troche wieksze zapotrzebowanie na jedzenie niz jedne fasolki, jablka wcinaj nic po nich nie bedzie;-)
Natuszka szczerze jesli masz kiepski kontakt ztesciowa i zamierzasz tam zostac i robic mieszkanie na poddaszumusisz nauczc sie zyc z nia bo lepiej nie bedzie..
kikifish 3 mam kciuki...
Ewelinka zdrowia, a babcia moze w szoku moze sie martwi??...przed ciaza i teraz jesm vitaminer sklad 0,4 kwasu wiec sie nie martwie...
Anka nie powiem jesli chodzi o opiekie nad wi tesciow zgadzali sie zawsze bez problemu< wyjscia , imprezy, moja praca chwilowa> wrecz tesciowa organizowala nam zycie
, teraz nie prosimy o nic bo zle zyjemy, ale tez nie ograniczam z tego tytulu kontaktow, wiem ze jak sie kiedys polepszy nie odmowia, choc nie wiem jak to teraz bedzie przy dwojce jak nie zareagowali na 2 wcale
moi sa strasi schorowani i balibysmy sie im zostawic, mozemy owszem na chwile jak do sklepu czy cos mam jechac to moge zostawic mlodego ale dluzej nie ma opcji...i to tylko wtdy jak jade do nich..wiec w sumie musimy liczyc na siebie bo tescie ogolnie jeszcze pracuja bo sa dosyc mlodzi i nazostawienie malenstwa i pojscie do pracy musze poczekac az pojdzie do przedszkola...
Martuszka Ty i Twoja beta gratki
Asku no tAK MNIE ewidentnie nie podchodzaq w ogole miesne potrawy, a za szpinakiem nie przepadam;/wiec fasolce sie nie dziwie
dobrze ze wizyta nagrana;-)
Niunia moj P pomagal mi przy wstawaniu podawaniu mlodego do karmienia sprawdzil sie w 100%;-)
od kilku dni boli mnie mega reka nie umiem spac w nocy nie wiem o co chodzi