reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

An_ka-Twoj dzidzius to niespodzianka moze twoj potrzebuje toerche czasu zeby sie oswoic :d heheh

giovanna89-superr masz meza mozecie przeciez pisac oboje hehehe :) az w koncu ze przyznal ze to on ? hehehe ja tez biore femibion i w sumie jestem zadowolona i moja lekarka go bardzo polecala wlasnie :) tylko nie pisz nic na meza tutaj bo sobie przeczyta hehehe

Ostatnia edycja:
reklama
a jednak szpinak nie był marzeniem mojej fasolki ;-) nie podchodzi :sorry: zrobię później drugie podejście ;-)

zapisałam się na wizytę! dodzwoniłam się :tak: termin 1 październik ;-) godzina 19:30 :szok: mam nadzieję, że nie zasnę w poczekalni ;-)
czytałam dobre opinie o pani dr, zobaczę jakie będzie pierwsze wrażenie ;-) mam nadzieję, że to ona będzie mnie prowadzić ;-) w ZG sami faceci ginekolodzy polecani :shocked2: a ja chcę do kobiety i tyle ;-)

mały na treningu :tak: z bólem pojechał, bo chciał iść na dwór :sorry: trening też ma na dworze ;-) znowu pytaliśmy czy może mamy go wypisać, twierdzi Mrówek, że chce dalej trenować :cool2: skoro tak, to ok ;-) zobaczymy kiedy mu się odmieni ;-)

a mnie na spanie bierze :szok: dzisiejszą moją siatkę odpuszczam ;-) jutro zaś muszę być wcześniej w pracy (max 6:40), a że po siatce jestem mega zmęczona, wcześniejsze dotarcie jest marzeniem jedynie ... za tydzień pojadę pograć ;-)

co do witamin :-D chwilowo nic nie biorę, korzystam z witamin dostepnych na rynku ;-) póki jeszcze można cokolwiek kupić ;-) zobaczymy co powie ginka na wizycie ;-) aczkolwiek szaleństw z doborem witamin nie będzie, witaminy to witaminy ;-) skład podobny ;-)
przy Mrówku brałam elevit, taki niby super hiper wtedy był :tak: jak byłam w 7 miesiącu znajoma lekarka mówiła mi, że po witaminach rodzą się duże dzieci, więc automatycznie odstawiłam ;-)

Giovanna89 no i doopa ;-) nie będzie można zbyt otwarcie obgadywać gatunku męskiego :-D

Spoko spoko :-) Dla kobiet w ciąży trzeba być bardzo wyrozumiałym wiec mozemy sobie otwarcie obgadywać ten męski gatunek ;-) albo utworzymy oddzielny temat do obgadywania mezczyzn i beda tam zagladac na wlana odpowiedzialnosc:-p

Ja na zmianę zażywam "Vita-Min Plus Mama", ma wszystkie potrzebne składniki, wraz z kwasem foliowym. :tak:

Zażywam go na zmianę z samym "Folikiem", do tego luteina 2 x dziennie, mdłości przez to są większe, ale to jedyny minus. Ważne, że maleństwo rozwija się prawidłowo. :laugh2:

Zjadłam właśnie mozarelle z pomidorkami i pieprzem i naprawdę, mam ochotę na więcej, dlatego wieczorem powtórka. :)

Zrobimy sobie taki przysmak u koleżanki, bo jedziemy z moim M, oglądać jej maleństwo (12-tydzień), podobno ma filmik nagrany na płytce, mam nadzieję, że hormony nie wezmą góry i nie będę płakać, ostatnio zdarza mi się to coraz częściej. :-p

niuniaa w piatek rano beta, wynik kolo 14 na e maila mi labor wysyła, i rozmowa z dr przez tel, a potem w przyszłym tyg wspominal o usg, wtedy bedzie widac gdzie i czy sie rozwija zarodek.

Nana4mama-super wózek,też mi się podobają te gdzie dzieci siedzą obok siebie,ale niestety mieszkam w bloku i taki wózek nie zmiesciłby sie przez drzwi..no i do sklepu też sie nie wjedzie,dlatego chyba wybiore opcje jeden za drugim:-)Straciatella-ja mieszkam w trzypokojowym mieszkaniu,w jednym ja z mężem,w drugim syn lat 16,a w trzecim córka lat 15,a teraz jestem w ciązy z bliźniakami:-)damy rade:-)..a co do witamin to ja biore tylko folik na razie.Z jedzeniem mam jakąś masakre,cały czas jestem głodna,nawet po obiedzie..wcinam jabłka ale to nic nie daje..mhmm..będę grubasem

Spokojnie kobietki możecie śmiało pisać co Wam tylko go głowy przyjdzie....zobaczymy czy w maju będziecie tak cwaniakować ;]

odezwal sie hhehee uwazaj bo to Ty bedzie wstawal po nocach :p heheh ja mojego tak straszne zeby mnie nie wkurzal bo dziecko urodzi sie niespokojne i rozdarte a wtedy ja za to nie odpowiadam hehehe:)

reklama
Do góry