reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
Hej Dziewczyny.

Wpadłam tak na szybko, poczytałam ogólnie co tam u Was i widzę, że przeziębienia odpuszczają i oby tak dalej.
Witam nowe mamusie :-).

My w weekend jeździliśmy za kurtką na zimę dla małej. Nie ogarniam tego, ledwo jesień się zaczyna a kurtki na zimę już wyprzedane. Jedna nam się spodobała, ale byliśmy w 3 sklepach i nie ma już rozmiarów, w sklepie internetowym też już wyprzedane. I szukaliśmy jakiejś innej fajnej i kupiliśmy, bo za 2 tygodnie okaże się, że już nie ma żadnych kurtek zimowych.

Dobranoc Dziewczyny ;-)

i już w domku :tak: ostatecznie meczu nie było, bo Toruń spakował się i odjechał :eek:złoto zdobyte w ten sposób nie smakuje :shocked2:liczyłam na coś więcej ;-) jakieś emocje ... no, ale - pozytyw - wróciliśmy szybciej i Mrówek już śpi :-D kolację jadł w aucie ;-) ślubny na mieście świętuje ;-)

zeżaram loda Mrówka :zawstydzona/y: kupiłam mu wczoraj, ale nie zjadł ... więc zeżarłam mu właśnie :zawstydzona/y: i dupsko rosnie ;-)

Aśku - cóż to za sałatka ziemniaczana z maggi i octem??
taka nasza rodzinna ;-) gotowane w mundurkach ziemniaki, obrane i pokrone w kostkę, do tego cebulka w kostkę ;-) i sos :-D łyżka oleju, maggie i ocet ;-) proporcje wedle własnego smaku ;-) mieszamy wszystko, do lodóweczki by się wszystko przegryzło ;-) i mniam ;-) uwielbiamy :tak: super na grilla ;-) Mrówek bardzo to wcina, więc często robię ;-)

Hej Asku, tak to z facetami bywa... Mnie też to mocno wkurza. A jeśli chodzi o żużel to my tak sie nie fascynujemy, ale dla mojego taty to święto... Nic innego sie nie liczy, choć ze względów lokalizacyjnych raczej innej drużynie kibicuje...
no podejrzewam, że innej ;-) a można wiedzieć której? :-D
ja jestem średni kibic, mąż duży kibic, a nasz Mrówek :szok: stworzyliśmy żużlowego potwora :szok: wiedzę ma już większą ode mnie :laugh2: jeszcze troszkę a będzie musiał mnie dokształcać ;-)

ciężarowiec nam się trafił? :-D a jednak, każda ciąża jest inna ;-) w poprzedniej nie miałam na forum przyszłego tatusia ;-)

przyszłytato witam :tak:

kąpiel i do spania ;-) rano trzeba wstać ... już padam :sorry: nie pamiętam czy przy Mrówku też tak dużo spałam :sorry: czasami wydaje mi się, że z poprzedniej ciąży niewiele pamiętam :-D pamiętam mdłości, wymioty (8-16 tydzień), pamiętam czkawki Mrówka (średnio 7 razy każdej doby, te o 5 rano potrafiły nawet męża obudzić), pamiętam nocne sikanie (do dzisiaj tak mi pozostało :-) ), pamiętam wielbienie soku pomidorowego, pomidorówku i coli waniliowej ;-) i fast fody na mdłości (ależ mam ochotę na bigmaca :eek: będe musiała jechać w tygodniu do wujka Maca bo inaczej zeświruję ;-) ) ... jesooo, kiedy to było?? :eek::eek:

reklama
Witajcie dziewczyny!
nie było mnie chyba od czwartku:eek: dopiero Was nadrobiłam. Tzn zaczęłam czytać w piątek wieczorem, ale zasnęłam na siedząco:rofl2: a weekend strasznie zaganiany miałam.
Od jutra postaram się być na bieżąco:tak: Witam nowe majowe mamusie i tatusia;-) zdrówka wszystkim chorowitkom!

Do góry