reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
Hej Dziewczyny.

Wpadłam tak na szybko, poczytałam ogólnie co tam u Was i widzę, że przeziębienia odpuszczają i oby tak dalej.
Witam nowe mamusie :-).

My w weekend jeździliśmy za kurtką na zimę dla małej. Nie ogarniam tego, ledwo jesień się zaczyna a kurtki na zimę już wyprzedane. Jedna nam się spodobała, ale byliśmy w 3 sklepach i nie ma już rozmiarów, w sklepie internetowym też już wyprzedane. I szukaliśmy jakiejś innej fajnej i kupiliśmy, bo za 2 tygodnie okaże się, że już nie ma żadnych kurtek zimowych.

Dobranoc Dziewczyny ;-)

i już w domku :tak: ostatecznie meczu nie było, bo Toruń spakował się i odjechał :eek:złoto zdobyte w ten sposób nie smakuje :shocked2:liczyłam na coś więcej ;-) jakieś emocje ... no, ale - pozytyw - wróciliśmy szybciej i Mrówek już śpi :-D kolację jadł w aucie ;-) ślubny na mieście świętuje ;-)

zeżaram loda Mrówka :zawstydzona/y: kupiłam mu wczoraj, ale nie zjadł ... więc zeżarłam mu właśnie :zawstydzona/y: i dupsko rosnie ;-)

Aśku - cóż to za sałatka ziemniaczana z maggi i octem??
taka nasza rodzinna ;-) gotowane w mundurkach ziemniaki, obrane i pokrone w kostkę, do tego cebulka w kostkę ;-) i sos :-D łyżka oleju, maggie i ocet ;-) proporcje wedle własnego smaku ;-) mieszamy wszystko, do lodóweczki by się wszystko przegryzło ;-) i mniam ;-) uwielbiamy :tak: super na grilla ;-) Mrówek bardzo to wcina, więc często robię ;-)

Hej Asku, tak to z facetami bywa... Mnie też to mocno wkurza. A jeśli chodzi o żużel to my tak sie nie fascynujemy, ale dla mojego taty to święto... Nic innego sie nie liczy, choć ze względów lokalizacyjnych raczej innej drużynie kibicuje...
no podejrzewam, że innej ;-) a można wiedzieć której? :-D
ja jestem średni kibic, mąż duży kibic, a nasz Mrówek :szok: stworzyliśmy żużlowego potwora :szok: wiedzę ma już większą ode mnie :laugh2: jeszcze troszkę a będzie musiał mnie dokształcać ;-)

ciężarowiec nam się trafił? :-D a jednak, każda ciąża jest inna ;-) w poprzedniej nie miałam na forum przyszłego tatusia ;-)

przyszłytato witam :tak:

kąpiel i do spania ;-) rano trzeba wstać ... już padam :sorry: nie pamiętam czy przy Mrówku też tak dużo spałam :sorry: czasami wydaje mi się, że z poprzedniej ciąży niewiele pamiętam :-D pamiętam mdłości, wymioty (8-16 tydzień), pamiętam czkawki Mrówka (średnio 7 razy każdej doby, te o 5 rano potrafiły nawet męża obudzić), pamiętam nocne sikanie (do dzisiaj tak mi pozostało :-) ), pamiętam wielbienie soku pomidorowego, pomidorówku i coli waniliowej ;-) i fast fody na mdłości (ależ mam ochotę na bigmaca :eek: będe musiała jechać w tygodniu do wujka Maca bo inaczej zeświruję ;-) ) ... jesooo, kiedy to było?? :eek::eek:

reklama
Witajcie dziewczyny!
nie było mnie chyba od czwartku:eek: dopiero Was nadrobiłam. Tzn zaczęłam czytać w piątek wieczorem, ale zasnęłam na siedząco:rofl2: a weekend strasznie zaganiany miałam.
Od jutra postaram się być na bieżąco:tak: Witam nowe majowe mamusie i tatusia;-) zdrówka wszystkim chorowitkom!

Do góry