reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
Ja rowniez jestem za dodaniem naszych starszych pociech do tabelki:tak:Jeszcze godzinka i zaczynam weekend:-) Jutro mam wolne, bo musze z synkiem zostac. Maz ma spotkanie.
No i mam nadzieje, ze jak zadzwonie do lekarki to moje wyniki przeciwcial juz beda:confused2:

karmelowa
to zes faktycznie sobie pospala :D
lizzy witaj i gratulacje :)

ok dziewczynki to dodaję do naszej listy również nasze starsze dzieciaczki :-)
Piszcie mi na pw płeć, imie i wiek starszaków :)
Pomimo ze kazda z nas pisała o swoich dzieciach to dobrze o tym wiecie ze to nie jest mozliwe do odnalezienia :D

Joanna, no mój gin niby to samo mówił co Twoja znajoma, tyle, że nie czuję się z tym najlepiej. Rozmawiałam z nim i kazał leżeć wtedy, żeby nie zemdleć i nogi wysoko. Popróbuję do jutra ten sposób. Później niby zrobiło mi się trochę lepiej...ale nadal to nie to samo. Całe szczęście, że nie chodzę do pracy ...Nie wyobrażam sobie tego i sama się dziwię, że tak długo wytrzymałam :szok:

Wybaczcie trochę nieobecności dziewczyny.
Pierwszą wizytę w szpitalnym oddziale mamy za sobą, najadłam się stresu, a okazało się, że to g*wno (krwiak) zaczął się opróżniać. O perypetiach szpitalnych już nie będę wspominać, bo szkoda tępić paznokci, ale jak najdalej od tych instytucji. ;/
Dalej leżing i nic nie robienie, duphaston i folik i wszystko co można zrobić.
Pozdrawiamy Was cieplutko :)

Wybaczcie trochę nieobecności dziewczyny.
Pierwszą wizytę w szpitalnym oddziale mamy za sobą, najadłam się stresu, a okazało się, że to g*wno (krwiak) zaczął się opróżniać.

Hej kochana, dobrze ze jesteś ;-) lez, odpoczywaj i sie nie martw, bedzie dobrze... A krwiak zniknął juz czy coś zostało? Robili Ci USG?

taka prośba do niektórych dziewczyn:
nie piszcie postów jeden pod drugim. Korzystajcie z możliwości edycji poprzedniego posta, bo niepotrzebnie jest zaśmiecane forum.
Ewentualnie prośba do moderatora forum, aby takie posty pisane jeden pod drugim przez jedną osobę łączył do jednego posta.

No a my już wróciliśmy. Ewelinka, też mam takie bóle kręgosłupa, że szok. Zawsze mi pomagały gorące kąpiele w wannie, ale teraz z wiadomych względów nie mogę sobie na taką kąpiel pozwolić :no: teraz mam też lekkie mdłości, ale jednocześnie jestem głodna, ale przez te mdłości to na nic ochoty nie mam :confused2:

wychodziliśmy się po górach i w sumie wróciłam senna i zmęczona :eek:

Lena, normalnie Twój synek mnie rozczulił :tak: jestem ciekawa jak zareaguje moje dziecko w przyszłości na rodzeństwo :-)

Aeshete nawet nie wiesz jak tęsknię za gorącymi kapielami. Zazwyczaj brałam książkę, maseczka na twarz, maseczka na włosy i tylko wodę dopuszczalam jak stygla... Albo wygrzac sie w saunie...

A teraz? Woda ciągle sie boję czy nie za ciepła, raz dwa i wychodzę... Jeszcze tydzień i przeprowadzka do siebie i wreszcie bedzie prysznic ;-)

reklama
Malina, Izzy witajcie!
Kaskasiunia ja też mam przepisany Jodid, ale 200.... mam niedoczynność i Hashi. Endokrynolog mówił, że w momencie jak ginekolog karze mi brać jakieś suplementy, to mam ten jod odstawić, ale na razie mam brać tylko kwas foliowy. A o tym jodzie to się naczytałam wiele skrajnych informacji, sama nie wiem co myśleć. Może ktoś jeszcze ma doświadczenie w tej kwestii??
Ja jestem dosłownie nieprzytomna, samopoczucie fatalne... czekam na poprawę:tak:

Do góry