reklama
nadzieja1984
Fanka BB :)
nadzieja, ja też tęsknię za kąpielami, szczególnie w moim arbuzowym płynie do kąpieli ;-)
a prysznic to takiej przyjemności niestety nie sprawia :-( no ale dla bobasa warto się przemęczyć :-)
Oj tak! Warto! Jakoś przezyjemy...
Właśnie zażyczyłam sobie rafaello ;-)
Cały czas z nosa mi leci, nie moge oddychać ani gadać a co chwilę ktoś dzwoni ehh
martuska507
Relacja z mojej wiztyty w odpowiednim temacie
karmelowa
Następna
KPe007 gratulujeee!!!!!!!!!
mam nadzieję, że to nie zaraźliwe?
KPe007 gratulujeee!!!!!!!!!
mam nadzieję, że to nie zaraźliwe?
nadzieja1984
KPw007 serdeczne podwójne gratulacje!!! A ja mam nadzieję ze tp jednak zarazliwe. Choć u mnie juz raczej na 2 szans nie ma...
Martynia, ja też mam przepisany jod ale jeszcze go nie wykupiłam. Endokrynolog mówił, ze dziecko potrzebuje jodu a z pożywienia na bank dostarczamy go za mało. Rozpisał mi to nawet procentowo gdzieś na kartce. jak zażywasz suplementy, które zawierają jod to nie musisz go brać ale jeśli nic nie bierzesz to wtedy trzeba. Tzn pewnie dziewczyny z problemami tarczycowymi powinny go uzupełniać. Endo powiedział też, że suplementy nie mają tyle potrzebnych składników aby wszystko uzupełnić, dlatego łykam osobno magnez, osobno potas i jod. Choć jak mi każą dodać do tego coś jeszcze to chyba oszaleję bo rano układam sobie już rządek tabletek na stoliku i ledwo to przełykam , ble
karmelowa
iwonaimaja
ale popisalyscie nie mam czasu nadrabiać zaleglosci bo tylko slysze mamo mamo i mamo
mnie cos rozkłada gardlo już boli oczy szczypią oby się tylko nie rozwinelo
mnie cos rozkłada gardlo już boli oczy szczypią oby się tylko nie rozwinelo
reklama
applecrumble
Dziewczynki, a może utworzymy jakiś wątek z radami na przeziębienie/chorobę dla ciężarnych? Myślę, że przez większość naszej ciąży temat będzie na czasie, bo cała jesień i zima przed nami:-)
Ewelinka, co do tyłozgięcia, to ja czasami też mam bóle krzyża, ale teraz już trochę mniejsze. Moja lekarka powiedziała, że właśnie przez te tyłozgięcie może mnie tam mocno boleć i mówiła że może schodzić nawet niżej ten ból. Moja koleżanka, która jest w ciąży właśnie poszła na zwolnienie, bo ledwo chodziła tak ją plecy bolały.
Joanna23, na pękające naczynka krwionośne dobry jest rutinoscorbin albo witamina C. Tylko nie wiem, czy to można w ciąży. Wit C chyba można, w końcu to witaminka.
KPe007, ale numer! Gratuluję bliźniąt:-) podwójnych mamuś nam przybywa;-)
Zdrówka naszym forumowym chorowitkom !!!
Może jeszcze napiszę co u nas. Zimno i mokro za oknem codziennie jak się budzę, mam nadzieję, że jutro już będzie sobota i nie będę musiała wstawać o nieludzkiej godzinie...ech. Ja ostatnio jem same kwaśne rzeczy typu ogórki kiszone, korniszonki i chyba odczuwam negatywne efekty brzuszkowe z tego powodu. Muszę przerzucić się na neutralne smaki. Czasami mam mdłości. Wczoraj rano prawie przytulałam się z porcelaną, ale że w brzuszku było pusto, to udało się opanować atak. Ogólnie tak nawet jak coś zjem, to zaraz później tak mi dziwnie się robi.
Ale nie ma co zanudzać! cieszę się, że jutro PIĄTEK
Ewelinka, co do tyłozgięcia, to ja czasami też mam bóle krzyża, ale teraz już trochę mniejsze. Moja lekarka powiedziała, że właśnie przez te tyłozgięcie może mnie tam mocno boleć i mówiła że może schodzić nawet niżej ten ból. Moja koleżanka, która jest w ciąży właśnie poszła na zwolnienie, bo ledwo chodziła tak ją plecy bolały.
Joanna23, na pękające naczynka krwionośne dobry jest rutinoscorbin albo witamina C. Tylko nie wiem, czy to można w ciąży. Wit C chyba można, w końcu to witaminka.
KPe007, ale numer! Gratuluję bliźniąt:-) podwójnych mamuś nam przybywa;-)
Zdrówka naszym forumowym chorowitkom !!!
Może jeszcze napiszę co u nas. Zimno i mokro za oknem codziennie jak się budzę, mam nadzieję, że jutro już będzie sobota i nie będę musiała wstawać o nieludzkiej godzinie...ech. Ja ostatnio jem same kwaśne rzeczy typu ogórki kiszone, korniszonki i chyba odczuwam negatywne efekty brzuszkowe z tego powodu. Muszę przerzucić się na neutralne smaki. Czasami mam mdłości. Wczoraj rano prawie przytulałam się z porcelaną, ale że w brzuszku było pusto, to udało się opanować atak. Ogólnie tak nawet jak coś zjem, to zaraz później tak mi dziwnie się robi.
Ale nie ma co zanudzać! cieszę się, że jutro PIĄTEK
Ostatnia edycja:
Podziel się: