reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

to ja wam powie że już 2 noc spe jak niemowlę a dzisiaj to już wo gulę poszłam spać o 21: 30 obudziłam sie o 4 na siusiu i wstałam uwaga o 8:40 gdzie ja normalnie byłam rannym ptaszkiem i rekordem było spanie do 8 a teraz jak przed 8 muszę wstać to koniec świata:szok:
Ja tym razem nie robiłam bety i nie mam zamiaru bo wtedy zrobiłam a później spać nie mogłam bo wiedziałam ze jest nie dobrze. A teraz wole żyć w nieświadomości i mieć nadzieję że 23 na wizycie zobaczę piękne serducho:)
Ale trzymam za waszą betę i usg kciuki i wiem że będzie wszystko w porządku :)

reklama
Witam z rana :)

Ewelinka co do grupy zamknietej to byla tylko moja opinia to Wy zakladacie forum wiec robicie jak uwazacie ;) bylam na kilku forach I moim zdaniem jest za wczesnie po to jest forum otwarte zeby wiecej dziewczyn sie dolaczylo zeby wszystkie sie poznaly a pozniej sie grupa zamyka I jak juz sie znamy to wszystkie mozemy pisac na kazdy temat, a tak teraz to dziewczyny z grupy zamknietej sie lepiej poznaja I te ktore pozniej tam dolacza beda troche z boku...nie beda w temacie.
dorotka moze tak jak dziewczyny mowia jeszcze za wczesnie na bete I moze jestes naprawde w ciazy.

ciezko odpisac do kazdej z WAs, mam slaba pamiec I musze przeczytac posty jeszcze raz I wtedy odpisac do reszty ;)

marteczka- nie koniecznie. Kazdego miło witamy i między nami napewno sie odnajdzie:tak:
A po co teraz grupa otwarta? Skoro zadna nie napisała by nic innego niz tutaj. A po drugie po co nam osoby których nie znamy bo sie wogóle nie udzielają?? Przynajmniej mamy sie gdzie "wygadać". Jeśli osoby poznamy tutaj i będą wporządku to napewno dziewczyny nie bedą miały nic przeciwko temu zeby dołączyły do grupy zamkniętej:tak: Tak ze spokojnie:tak:

Witaj wichurka :) ja jestem z irlandii wiec najwczesniejsze badania ok 12 tygodnia no I usg tez wtedy, a tak to mialam tylko usg dopochwowe I niego sie dowiedzialam ze w ciazy jestem :)

widze ze dwie dziewczyny maja wizyty dzisiaj :) zycze udanych wizyt I moze juz uda sie serduszko uslyszec :)

ja od 4 nocy malo sypiam maly goraczkuje caly czas juz nie wiem co muu jest, napewno zabkuje ale goraczka na zabki za wysoka, bylismy u lekarza zbadal go ale wszystko dobrze, wiec nie wiem co mu jest a murudny przy tym starsznie na rekach caly czas juz mnie brzuch boli od noszenia... mam nadzieje ze szybko mu przejdzie bo w ogole jesc nic nie chce :(

uciekam cos zjesc :)

marteczka <przytul> współczuje. Mojej też zaczynają kolejne zęby wychodzić. Jako tak w nocy śpi, ale za to w dzień pcha mi się na ręce. Dasz radę, musisz być silna. Trzymam mocno za Ciebie Kciuki &&&&& :)

Dziewczyny, a wiecie może co tam u Straciatelli?

ewelina oczywiscie jezeli wy uwazacie ze tak jest dobrze to to jest najwazniejsze bo to wasze forum wy je zalozylyscie I nie chce tuaj wprowadzac zametu wiec lepiej skonczyc ten temat bo mozna pisac w nieskonczonosc o plusach I minusach ;)
ale mam nadzieje ze dziewczyny z grupy zamknietej sie tutaj udzielaja I maja okazje nas lepiej poznac no I my mozemy je poznac ?

a tak w ogole ewelinka mamy chyba ten termin porodu :D

no I juz pojadlam maly usnal mi na kolanach a nie chce go przekladac zeby sie nie obudzil...

A ja działam w stowarzyszeniu pro zwierzęcym, jestem inspektorem :) odbieram maltretowane i głodzone zwierzaki od właścicieli… teraz mam chwilę przerwy przez ciążę, ale tylko od działania w terenie, bo teraz koordynuję adopcje psiaków.

Co do grupy zamkniętej – może uda mi się tam „wbić”, wiem, że mnie za dużo nie ma… ale to brak czasu, niestety :(

Karmelowa, trzymam kciuki za Ciebie… Będzie dobrze, musi być!!

aNilewe_ - trzymam kciuki, by było dobrze!!!

wczoraj wieczorem - mega ból piersi... i wyczulam takie guzy, to chyba gruczoly mlekowe, prawda? masakra.. nabrzmiale i bolace :(

malusiolka dzieki za slowa wsparcia, tylko ze ja sie obawiam ze to nie od zebow ta goraczka :/ zeby tez daja sie we znaki bo dwie gorne trojki razem wychodza, ale musze powiedziec ze to pierwsze zeby ktore on tak znosi wczesniej wyszlo 14 bezbolesnie nawet dolne trojki...

nana ja wspolczuje bolu piersi, pamietam w pierwszej ciazy na poczatku jak mnie srasznie bolaly a ze spac umialam tylko na brzuchu to bol piersi na to nie pozwalal...

reklama
marteczka, gorączka to normalne co może być, tym bardziej że idą jej 3. Moja starsza córka również miała problemy jak 3 jej wychodziły. Wtedy to dla mnie był koszmar, ale szybko wyszły i jest dobrze. Kochana, polecam na zęby "Debtinox". Nie wiem, czy Twojej pomoże, ale u mnie się sprawdza :)

Do góry