bajka07
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki! :*
ja sama nie wiem jaki dokładnie ja mam rozmiar, ale wiem jedno - z dużymi też niewygodnie. ostatnio kupiłam sobie stanik 80d i powiem Wam, że muszę chyba kupić inny... ech...
z libido mam podobnie
dziewczynki u mnie tak jakoś dziwnie. Wczoraj byliśmy w Wa-wie u ciociu M, było fantastycznie Dziś cały dzień czytam co napisałyście od piątku, w sobotę też nie miałam jakoś czasu żeby zajrzeć i tak jakoś zleciało. ALe uff dotarlam do końca
aaaa dziadkowie jednak zrobią Wigilię w tym roku i ja już nie mam ochoty się martwić i przejmować... rozwiązanie samo się zanlazło
Aeshete możesz nam się zawsze wyzalić i jak napisaly już dziewczyny, od tego tu jesteśmy a tego Twojego M trzeba do pionu postawić, bo on nie może się tak zachowywać ani względem Ciebie, ani nikogo innego.
W koncu mala przerwe mam
Zaraz zabieram sie za jogurt i owoce:-)
Makao plecy bola mnie strasznie Szczegolnie ostatnio. Ale jakos musze sobie radzic
ewwe nam kobietom ciezko dogodzic Jedne narzekaja, ze za duze inne, ze za male. Ja z checia oddalabym komus troche swoich
ja sama nie wiem jaki dokładnie ja mam rozmiar, ale wiem jedno - z dużymi też niewygodnie. ostatnio kupiłam sobie stanik 80d i powiem Wam, że muszę chyba kupić inny... ech...
kotka - powodzenia na wizycie. :-)
Lena - ja nie wiem jak to jest, że szczuplutkie dziewczyny
mają piękne duuuże piersi,;-) ja jak tyje to mam dopiero
duże, a jak chudne... to wszystko opada i maleje. Mimo
ciężaru, zazdroszczę.;-)
Dzisiaj już od 8 nie śpię i oglądam DDT,;-) mąż gotuje mi kiełbaski, po porannym "przytulaniu" jak znalazł,;-) potem ucieka do pracy.:-( Pogoda do bani, ani grama śniegu. Czuję po kościach, że ciężko mi się będzie do czegokolwiek zmotywować. A propos libido, to rano miałam je ponad granicami normy... Ehh...;-)
z libido mam podobnie
ojjj ja też :/ takie urokigwiazdeczka ja to non stop ryczę bez powodu i z powodu
zdróweczka kochana!!!Początki anginy :-( zwolnienie do piątku ;-)
dziewczynki u mnie tak jakoś dziwnie. Wczoraj byliśmy w Wa-wie u ciociu M, było fantastycznie Dziś cały dzień czytam co napisałyście od piątku, w sobotę też nie miałam jakoś czasu żeby zajrzeć i tak jakoś zleciało. ALe uff dotarlam do końca
aaaa dziadkowie jednak zrobią Wigilię w tym roku i ja już nie mam ochoty się martwić i przejmować... rozwiązanie samo się zanlazło
Aeshete możesz nam się zawsze wyzalić i jak napisaly już dziewczyny, od tego tu jesteśmy a tego Twojego M trzeba do pionu postawić, bo on nie może się tak zachowywać ani względem Ciebie, ani nikogo innego.