annad31
Zaangażowana w BB
ja sie kompletnie nie znam na tym , ale mozna by zrobic grupę zamknietą jakos tak. ale fakt, na fb jest bezpieczniej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny , ważne !!!!!
Silny i długotrwały stres w ciąży może być groźny dla dziecka. Adrenalina może wywołać skurcze macicy i przedwczesny poród. Poza tym kiedy się denerwujesz, dziecko otrzymuje mniej tlenu i substancji odżywczych, a z twojego organizmu przenikają do niego tzw. hormony stresu - kortykosterydy i katecholaminy. Pamiętaj też, że dziecko mamy, która dużo się denerwuje, może po urodzeniu być bardzo płaczliwe.
Sernik w smaku bardzo dobry, zakała niby nie ma. Tylko przypalony z góry lekko przez mój ukochany piekarnik. Juz nie pierwszy raz przypieka mi ciasto od góry mimo ze wyłączam gore. Ahh
Za to tartę jablkowa spalilam zupełnie. Mój M skwitował jednym zdaniem "ciąża nie służy Ci do pieczenia ciast kochanie"...
Nie, nic nie widać nawet sama grupy nie znajdziesz ani nikt jej nie widzi bo to "tajna grupa"Witajcie! Ja dopiero do domu wrocilam. Padam normalnie. Jesli chodzi o fb do do kogo wyslac moj link,zebym mogla dolaczyc do grupy? I drugie pytanie mam odnosnie tego,czy znajomi beda widzieli,ze jestem w takowej grupie i co pisze?
Buzia dla Was
Ojj... Z sernikiem nie pomogę bo nie lubię i nie robię :/Iwonaimaja nie przejmuj sie takimi głupotami bo nie warto.
Dziewczyny ja wlasnie upiekłam sernik na jutro do pracy. Pierwszy raz i z przepisu z bloga "moje wypieki", wyrósł jak dziki i opadł teraz
Zobaczymy jak wystygnie....
ja mojemu przeczytałam niech sobie wybije do głowyDziewczyny , ważne !!!!!
Silny i długotrwały stres w ciąży może być groźny dla dziecka. Adrenalina może wywołać skurcze macicy i przedwczesny poród. Poza tym kiedy się denerwujesz, dziecko otrzymuje mniej tlenu i substancji odżywczych, a z twojego organizmu przenikają do niego tzw. hormony stresu - kortykosterydy i katecholaminy. Pamiętaj też, że dziecko mamy, która dużo się denerwuje, może po urodzeniu być bardzo płaczliwe.
nie pamiętam na jakiej stronie. skopiowałam i wyslalam slubnemu żeby mi na nerwa nie działał :-)
tutaj już mamy grupę zamkniętą plus to co na fb jestja sie kompletnie nie znam na tym , ale mozna by zrobic grupę zamknietą jakos tak. ale fakt, na fb jest bezpieczniej