reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
uf Wichurka jak DOBRZE;-)

Kotka 3 mam dalej kciuki dobrze ze z dzieciem ok..

nie rozpisze sie bo ja sama mialam kipeska noc i poranek po wczoajszym dentyscie myslalam ze zjade z bolu dzis jechalam znowu, plakam jak dziecko od rana, znieczulnie nawet nie dzialalo przy czyszczeniu kanalow... Boshe powtorka z rozrywki z porzedniej ciazy ;( nie zycze nikomu zdecydowanie wole rodzic....

Ostatnia edycja:
Witam serdecznie ,ja dopiero wylazłam z łoża.Od rana ból głowy,chłopcy w szkole,więc korzystam .Teksty dzieci są super.Mój Marcinek jak miał
7 lat zobaczył na szafce tampony.Zaciekawiony pyta co to?Zanim ochłonęliśmy z M,odpowiedział sobie sam"a to jak masz katar,żeby włożyć do nosa"Nie wyprowadzaliśmy syna z błędu:-D

wichurka cieszę się że wszystko w porządku z Wami :) leż i odpoczywaj :)

wczorajsze badania przyniosły same dobre wiadomości :) wad genetycznych nie stwierdzono i niestety płci też jeszcze nie. Szkoda ale najważniejsze, że malutki jest zdrowy :-) Lekarz stwierdził że chyba jogę będzie uprawiał bo najpierw robił coś w stylu świecy a później stawał na głowie :-D

Co do Masła Snickers to niestety nigdzie oryginału już nie dostane :-( ale na allegro.pl widziałam masło z USA można kupić i chyba się skuszę :-D

Wlasnie bylam przed chwila patrzec na allegro na takie wielkie zestawy z nowymi i nieuzywanymi ubrankami dla dzieci i zapewne zamowie jedna tylko musze plec znac najpierw :p Wszystko albo dla dziewczynki albo dla chlopca.. Wczesniej tak 3 paki synkowi zamawialam i bylam bardzo zadowolna.

ewwe faceta wyslac na zakupy :D Wspolczuje zlego samopoczucia :*

iwonaimaja oj zazdroszcze Ci tego lenistwa. Tez mam ochote walnac sie na kanape i cos poogladac :) Ale musze tu siedziec do 16 :(

ewelinka moze synek 6 zmysl ma :D

annad nie ma jak to ciaza :D Chrzan i nutella :D

wichurka najwazniejsze, ze malenstwo ma sie dobrze i krwawienie jest nie grozne :* Teraz nie przemeczaj sie odpoczywaj:tak:

uf Wichurka jak DOBRZE;-)

Kotka 3 mam dalej kciuki dobrze ze z dzieciem ok..

nie rozpisze sie bo ja sama mialam kipeska noc i poranek po wczoajszym dentyscie myslalam ze zjade z bolu dzis jechalam znowu, plakam jak dziecko od rana, znieczulnie nawet nie dzialalo przy czyszczeniu kanalow... Boshe powtorka z rozrywki z porzedniej ciazy ;( nie zycze nikomu zdecydowanie wole rodzic....

Saga bardzo współczuje. Wiem co przezywasz. Ja rok temu usunęłam ósemkę w październiku a w marcu okazało sie ze został tam opilek z zęba i dziaslo zainfekowane, 6 razy mnie znieczulala ale nic nie działało i lyzeczkowala na żywca. Matko co za ból!!! Dlatego współczuje i trzymam kciuki.

saga miałam dwie ósemki wyrywane, znam ten ból, współczuję:baffled: loda zjedz, może pomoże

wichurka, dobrze, ze z dzidzią ok, leż i odpoczywaj

moja Pauliska tez kiedyś chciała na stojaco sikac, poradziłam jej, żeby spróbowała w wannie przed kąpielą i juz wiedziała dlaczego my na siedząco siusiamy:-D

porozmawiałam wczoraj o porodzie z ginem. w sensie znieczulenia. Czy już normalnie można je dostać czy dalej żałują cięzarnym i w tym szpitalu, w którym rodziłam i zamierzam rodzić drugie, niestety nie dają. poza tym powiedział, ze to najbardziej obłożony szpital porodami w województwie. i jeśli warunki dla mnie nie są najważniejsze, tylko opieka, to zaprasza do Gryfina (niedaleko mnie) bo tam jest 1 poród dziennie i personel ma czas dla pacjentów.
ciezki orzech do zgryzienia:baffled:

skorupka gratuluję udanej wizyty

reklama
Do góry