reklama
nadzieja1984
Fanka BB :)
Pocwiczylam 35 min... Próbowałam zjeść płatki na mleku ale mój organizm odmówił...
ewelinka2106
A może w jakiejś bajce, programie...:-)
Tak więc imie dla córki macie, teraz niech Mateusz wybierze dla brata haha:-)
Heh tak, tylko Ania jakoś nas nie przekonuję Może się mu jeszcze odmieni
hej
sieszne te Wasze dzieciaki a z pochwiny to padłam dosłownie
ja dzis czuje ze znow bede miaa kiepski dzien, bo mi głowa nawala maksymalnie, do tego już mi nie dobrze, ledwo wstalam z łóżka a już z powrotem jestem w pozycji horyzontalnej niestety;( Brak objawów - źle, objawy są - też źle, babie w ciąży nie dogodzisz.
Moj wczoraj poszedl do sklepu, chcialam zeby kupil fasolkę po bretonsku, ale on stwierdzil ze moze lepiej pierogi z barszczykiem? kurcze, mialam ochote na fasolkę... ale jakos przelknelam temat pierogów, i nawet nabralam na nie ochoty. No i wrocil mąż do domu..... z grillowanym kurczakiem:// ........ I jak tu nie zabić? ehhh z tymi chlopami....
Doczytalam wlasnie że wichurka w drodze do szpitala. Trzymam kciuki żeby to nie było nic groźnego...
Dziewczynki wątek na sygnale jest bez komentarzy.
Miłego dnia
kurcze, fakt jest. chciałam, żeby wichurka jak sobie na telefonie spojrzy wiedziała, że jesteśmy z nią. ale masz rację, spróbuje usunąć jak się da
acha, no i przyszły mi te dresy alladynki, te które kilka z was już sobie zamawiało. super są) jestem zachwycona
futurystka
Witajcie dziewuszki,
co do kąpieli to oczywiście miałam na myśli wodę ciepłą ale napisało się gorąco bo tak potocznie się chyba mówi?!
Makao wiesz dziękuję za lekcję o pasach, zapinam i będę zapinać w końcu to do mnie dotarło dziękuję
Kurcze mam cykora na tą dzisiejszą wizytę u dentysty nienawidzę tego zapachu i odgłosu wiercenia(chyba każdy tak ma)
co do kąpieli to oczywiście miałam na myśli wodę ciepłą ale napisało się gorąco bo tak potocznie się chyba mówi?!
Makao wiesz dziękuję za lekcję o pasach, zapinam i będę zapinać w końcu to do mnie dotarło dziękuję
Kurcze mam cykora na tą dzisiejszą wizytę u dentysty nienawidzę tego zapachu i odgłosu wiercenia(chyba każdy tak ma)
Dajcie linka na te dresy!
proszę CIĄŻOWE OCIEPLANE DRESY/HAREMKI - rozmiar S/M (3702160158) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Witajcie dziewuszki,
cieszę się, że będziesz zapinać) ja jestem przewrażliwiona ale naprawdę warto)) z dentystą to faktycznie nie ma chyba osób, które lubią takie wizyty:/
wichurka82
Dziewczynki ja juz leze w domku. Z dzidziusiem wszystko dobrze. Wariowal jak szalony. Serduszko biło. Krwawienie nie było z macicy tylko z szyjki. Być moze od nadzerki. Wszystko wydaje sie być w porządku. Mam leżeć do konca tyg. Pózniej jadę jeszcze do mojego gina po L4 bo sie go nie doczekałam w szpitalu.
futurystka
wichurka to dobrze, że z dzidzią wszystko wporządku, wypoczywajcie
wydaje mi się, że poczułam dzidziusia jakby skrzydełka motylka takie delikatne ale nie wiem czy to już możliwe jutro zapytam gina
wydaje mi się, że poczułam dzidziusia jakby skrzydełka motylka takie delikatne ale nie wiem czy to już możliwe jutro zapytam gina
reklama
Dziewczynki ja juz leze w domku. Z dzidziusiem wszystko dobrze. Wariowal jak szalony. Serduszko biło. Krwawienie nie było z macicy tylko z szyjki. Być moze od nadzerki. Wszystko wydaje sie być w porządku. Mam leżeć do konca tyg. Pózniej jadę jeszcze do mojego gina po L4 bo sie go nie doczekałam w szpitalu.
bardzo, bardzo się cieszę, że z dzidzią ok leż i odpoczywaj.
Podziel się: