reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

hej Dziewuszki, wczoraj od południa cmilo mi w głowie a pod wieczór dostałam mega migreny. Nie miałam takiej od kilku lat. Wyplakalam się w nocy chyba za Was wszystkie z tych emocji. Trochę mi się umysł zresetowal :-) jeszcze w łóżku leze...

reklama
Stazi24 ktoś mi bardzo pomógł. Najbardziej bałam się wizyty u lekarza med.pracy, Ale stary zbok patrzył się tylko na moje cycki. Jestem z tego powodu przeszczesliwa. zawsze to dodatkową kasa na pieluszki.

Mi_lva u mnie też nic-kompletnie nic- z ciążowych dolegliwości. Widocznie niektóre z nas tak mają :-D aaaaaa, mam koszmary:baffled: i tylko to mnie męczy

Ja czekam na mojego, zjemy u mnie obiad i wieczorkiem jedziemy do niego:laugh2:
A do środy i wizyty coraz bliżej:laugh2:
Dzisiaj jest pełne 12 tygodni:laugh2:

jak na razie żyć nie umierać :laugh2:

miłego dnia wszystkim;-)

Dziecko wyniosłam do teściowej, więc do ciasta będzie też chlebek cytrusowy ;-). Po skosztowaniu jak będzie warto podzielę, się przepisami ;-).

Ja ostatnio też byłam pewna, że to maluch się odzywa. Czuje i łaskotanie motylka i delikatne uderzenia i byłam pewna na 100%. Ale poszukałam w necie artykułów i wyczytałam, że na obecnym etapie czworaczki w brzuchu mają tyle miejsca, że się nie stykają. I bardzo ostudziło moje myślenie. No nic czekam dalej na ruchy ;-)

Ivon89 przybij zòłwika, mi tez wskoczył pełen 12. Piersi już nie bolą ale sutki są bardzo wrażliwe. Przeczytalam że teraz brodawki mogą zacząć ciemniec a na brzuchu pojawić się ciemny pas. ciekawe od czego to zależy że niektóre babki go mają inne nie.

u mnie dużo tłuszczyku na brzuchu to poczekam trochę na tą ciemną krechę. a brodawki rzeczywiście twarde ciemne i czułe na dotyk. jak zdejmuję biustonosz to czuję wielką ulgę :-D

Ja sie wyspalam i tetaz jeszcze dogorywam po sniadaniu ale z racji ze nie pada to pojdziemy przed obiadem na spacer. A na obiadek bedzie: skrzydelka w piekielnej marynacie + frytki i kapusta kiszona.
A w ramach spaceru pojdziemy jeszcze na lody do Choic czy jak to sie pisze ale maja pyszne.
Milego dnia wam zycze:-)

Czesc dziewczyny. Pisze z telefonu wiec tak ba szybkiego. Wydzieliny musi by wiecej, juz o to pytalam mojego lekarza i te wszystkie objawy teraz w 11-12-13 tygodniu beda ustawac. Nie martwcie sie :-) w srode wieczorem yrafilam do.szpitala i ciahle tu leze. Bolal mnie brzuch od wtorku. Skonczylo sie na zastrzykach z nospa i kroplowce z magnezem. Wcziran puscilo. Z dzidzia wszystko oki. Jeden z lekarzy na usg powiedzial mi ze na 90% bedzie dziewczynka a moj lekarz mowiedzial e teraz jest jeszcze za wczesnie na oszacowanie plci. 3majcie sie

stazi24 gratulacje pierwszych ruchów dzieciaczka:) też się wczuwam ale na razie za wcześnie

dzięki dziewczyny za dobre słowa już sie uspokoiłam czekam z niecierpliwością na wizytę

na obiad planuję zapiekanke ziemniaczaną z mięsem:happy:

reklama
Witam :)

Ja rosołek gotuje i cieszę się ostatnim dniem wolnego :p
Od jutra znów pracujący tydzień.
Planów na dzisiaj nie mam. Mąż na 15 do pracy idzie więc będziemy musieli znaleźć sobie z synkiem jakieś zajęcie.

mi_lva mi też Django bardzo się podobał :) Choć zwykle nie jestem fanką takich filmów. Co do objawów to u mnie też już te pierwsze przeszły. Nie bolą mnie już piersi i nie chodzę taka śnięta. Raczej nie masz się czym martwić :) Za niedługo pojawią się inne i znów będziemy narzekać :p :D

bajka dobrze, że wszystko w porządku i dzidzia ma się dobrze :*

Do góry