reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

hej hej :-) czwartek! czwartek!! :tak:

ja tam spać mogę :-D jak budzik dzwoni, wstać nie mogę ;-) zasypiam bez problemu :-D wstaję na siku (o różnych porach) i dalej kimonko :tak:
brakuje mi takich dwóch dni, by sobie spokojnie pospać, do 9-10 ;-) by załadować akumulatory ;-)

szkoła13 straszna historia :eek: żeby małemu nic nie było ...
moja koleżanka miała podobnie ze swoją córą, drgawki i utrata przytomności ... jechali na sygnale do szpitala, ale nic nie znaleźli :baffled: ostatecznie małej nic się nie stało ;-)

LENA ja też uwielbiałam czkawki w brzuszku :tak: średnia na dzień wychodziła 7-8 ;-) pierwsza koło 5 rano :-D budziła nawet męża ;-)

reklama
Hej Dziewczyny!

A ja to bym spala i spala ale niestety o 5 pobudka i na 6 do pracy. Maz mnie zawiozl to jeszcze w aucie pospalam te 20 minut a teraz siedze przy tym komputerze i jestem tak okropnie zmeczona, ze mysle, ze jakbym oparla sie wygodnie o krzeslo i zamkla oczy to bym usnela w niecala minute.

Dziwnych snow nie mam ale mam taka dziwna schize. Budze sie raz na jakis czas i sobie mysle ze zgubilam obraczke i dopiero jak sie upewnie ze jest na palcu to moge dalej spac.

Jakie plany na dzis? Po pracy zrobie obiadek, lososia z frytkami i suroweczka a pozniej pewnie pojde spac. Jak to dobrze, ze jutro juz piatek.

Pozdrawiam:-)

A ja dziś mam wizytę ale dopiero koło 18... dobrze że mam niedaleko, i mąż ze mną pójdzie, bo w taką ciemnicę dajcie spokój :p
Oj, ja już zauważyłam dobry miesiąc temu że spodnie są dla mnie za ciasne...miednica mi się roszerza i to konkretnie...
Zawsze nosiłam spodnie xs, a teraz we wszystkich rozporki porozsuwane i guzik rozpięty i pas ciążowy żeby nie wiuzgało...
Jednak muszę zakupić ze dwie pary ciążówek bo masakra...
Jedne spodnie sobie kiedyś pozaszywałam, tak po 3cm z każdej strony, wczoraj rozprułam i dobre :eek:
Aż mi się płakać chce co ja zrobię z 10 parami spodni jak po porodzie będą za małe? ;|

Btoaesthete o tej godzinie to ja dawno chrapie. Nie dziwię sie ze tak dlugo śpisz potem ;)

Makao,Lena mam to samo że spaniem.

Szkoła przykreto co piszesz biedne dziecko ;(

Brownagula tak to jest z facetami postaw sie w jego sytuacji ;)

3Mam kciuki za wizyty
!

Ostatnia edycja:
To zycze powodzenia na wizycie, oby wszystko byo super! No faktycznie teraz to jest ta pora roku co jest ciemno i ponuro. Nie lubie listopada.

Ja tam sie jeszcze mieszcze we wszystko ale kupilam dwie pary ciazowych spodni na za niedlugo. W sumie caly czas myslalam ze jestem juz w 12 tyg a tu dzidzi jest tydzien mlodszy wiec jeszcze ma czas zeby urosnac.

naprawdę, chciałabym nawiązać do tego co naskrobałyście, ale jest to niewykonalne:-p skąd Wy macie czas żeby tu siedzieć?

my wczoraj caaały dzień na zakupach, szukaliśmy materaca i znaleźliśmy i za nami pierwsza nocka na nowym posłaniu :-) niestety zarwana, bo jak o 2 wstałam siku, to potem ze dwie godziny się męczyłam. i mój men kupił w końcu 2 pary butów i cudowny sweter, łatwo nie było ale wiadomo jak mężczyźnie podchodzą do zakupów:-D
wczoraj miałam niezdrowy dzień: frytki i chikenburger z mcdonalda, potem w domu pizza... dlaczego to co jest taaakie dobre jest niezdrowe?? :-D:-D:-D

mam ochotę na zupę ogórkową.

pozdrawiam wszystkie majóweczki:happy:

makao mam podobnie jak ty z e spaniem dzis latorosc obudzila się z placzem po 5 i juz po spaniu też jedziemy z m na genetyczne i nie moge sie doczekac jeszxze 3 h
Milego dnia życzę

Ivon89 ja w pracy nadrabiam co sie tutaj dzieje hehehe. Czego szef nie widzi tego nie ma :-). Ja uwielbialam pizze przed ciaza a teraz nie moge na nia patrzec. Tak samo z czekolada fuuuj. Jedyne co to bym frytki wcianala na okraglo ale staram sie ograniczac do porcji, dwoch na tydzien :). W sumie przytylam 3 kg ale nie widac w ogole, wszystkie ciuchy leza tak jak lezaly :tak:

ja też nie lubię listopada :tak: wolę już grudzień ;-) takie świąteczny miesiąc :-) dzisiaj Mrówek pytał się czy widziałam kiedyś Mikołaja i czy Mikołaj przyniesie coś małemu w brzuszku ;-)

spać mi się chce :laugh2: zaraz idę na kawę ;-) dopiero 8 :eek: jak ja wytrzymam do 15 :eek:

reklama
Do góry