reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
a ja mam ogromny, twardy brzuch... masakra, widac po mnie tę ciążę tak, że hohoho!
14.11 mam wizytę - może dowiemy się jaka płeć dzieciaczków..

Co do spotkania dziewczyn z Warszawy i okolic jestem jak najbardziej za jak tylko przebrnęli przez ten cholerny remont...
Co do witamin to biorę Pharmaton Matruelle, ma całkiem przyzwoity skład z kwasem foliowym, jodem i DHA. Tylko dosc duże czekoladowe tabletki, mi to nie przeszkadza ale niektórym pewnie bedzie, śle łatwe do polkniecia.

a ja mam ogromny, twardy brzuch... masakra, widac po mnie tę ciążę tak, że hohoho!
14.11 mam wizytę - może dowiemy się jaka płeć dzieciaczków..

|No u mnie też brzuchol wielki;-)u mnie prawdopodobnie dwóch chłopców:happy::happy:,ja sie najadłam słodkiego przed usg to sie ruszały mocno maluchy i mógł je uchwycić w każdej pozycji.

Dwóch chłopców to super, synusie mamusi :)
Ja się może 14 dowiem jaka płeć... A masz jednojajowe bliźnięta czy dwu? Iloowodniowe i ilokosmówkowe?

Zaleta posiadania ludzi młodych w sąsiedztwie jest chyba taka, ze jej brak. Nigdy nie idzie sie wyspać. Dzien powszedni i impreza. Albo ja zdewociałam. W każdym razie już nie lubię bloków i chyba zacznę szybciej szukać nam działki na dom.
Tymczasem stopery z szuflady i życzę Wam dobrej nocy !:)

Dziewczyny co do masowania sutek to ja wiem, że pod koniec ciąży się robi żeby wywołać skurcze bo to powoduje wzrost oksycotyny więc lepiej uważać z tym masowaniem no ale można poczytać na ten temat;-)

reklama
Witajcie :)
Jak samopoczucia?:)
Ja o dziwo całą noc przespałam(małż ma nocki więc całe wyrko mam dla siebie), obudziłam się tylko koło pierwszej na toaletę, i normalnie usnęłam bez rewolucji i boleści :))
Ale nie mówię aby nie zapeszyć w młodą godzinę :))

Ale dziś miałam sen... że się śląskie brzuszki spotkały, w bibliotece :)
Oczywiście że ja zapomniałam zupełnie o tym spotkaniu,spóźniłam się bo najpierw musiałam zapłacić karę za nieoddaną książkę... a wy już byłyście w środku i się głupio czułam :) I wszystkie miałyście plakietki z imionami a ja nie :p
A jedna dziewczyna miała taki już duży brzuch, i mówiła że OM miała w maju, i od tego czasu nie chodzi do lekarza ,bo nie ma ubezpieczenia :eek: I miała taki sweterek z Fredem Flinstonem :eek:
Ech te moje sny :D

Do góry