reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majówki 2014

reklama
Iwona wszystko co najlepsze duzo zdrowia i spelnienia marzen
Mamuska i Kotka bardzo sie ciesze ze wszystko okej!!

Nawet nie wiecie jak bardzo bym chciala juz byc po pierwszym skanie zeby ktos mnie porzadnie zbadal i powiedzial, ze wszystko okej, bo narazie mam skrajne uczucia od eufori, ze w koncu dzidzius przez schizowanie sie czy wszystko okej do zalamania ze niczego nie mozna byc pewnym..

Bylam na zakupach i kupilam dwa swetry o rozmiar za duze i szukalam spodni ciazowych ale nie moglam znalezc nic ciekawego. Narazie sie jeszcze mieszcze w normalne aczkolwiek pomalu widac brzuszek zaokraglony tak wiec bedzie trzeba jakies w koncu kupic.

Ja chyba ide do lozka juz, poczytam cos i do spania. Dalej chodze senna polprzytomna, najchetniej bym zapadla w sen zimowy.

Dobranoc Dziewczyny :-)

Kotka - Ja mialam takie plamienie/uplawy rdzawe. Wystraszona pojechalam do gina, stwierdził ze wszystko jest ok. Nic mi nie przepisał, ale tez nie potrafil powiedziec dlaczego tak jest. Miałam jeszcze przez kilka dni takie uplawy.
Wczoraj po naprawde dlugim spacerze tez mi polecialo raz, troche ciemnych uplawow. Na stronie parenting.pl przeczytalam artykul o uplawach, ktory mnie uspokoil.

Poza tym niedziela spokojna. jak dobrze pojdzie to pomimo ciazy, zostane zatrudniona i zusik bede dostawac !!!!!!!!! Juhu

Gwiazdeczka88 powiem Ci ze u mnie wizyta u gina i usg, ktore wykazuje ze wszystko jest ok , dziala na krotka mete . Bo po tej wizycie chce juz kolejna, a czekanie na nastepne wizyty to prawdziwa katusza :)
Zastanawianawialam sie rowniez co zrobic gdyby bylo cos (tfu tfu tfu) nie tak. Moj gin przyjmuje w poniedzialki i piatki , nie ma opcji ze przyjmie w inny dzien - czy wtedy jade normalnie do szpitala ?

wlasnie zawiozłam meza do pracy tzn do innego kierowcy który go podrzuci do Budapesztu wierzycie ze on żeby być na tych moich urodzinach przyjechal stopem z Budapesztu
Majeczka i Scooby u tesciow dzisiaj spia wiec mam cale mieszkanko dla siebie jakos mi tak smutno

A ja sie witam o nie ludzkiej godzinie;) Niedziela jakos nam szybko minela. Maz juz w pracy a ja leze i tak jakos nic mi sie nie chce. Co do porodow to wspolczuje Wam.
Ja tez nie moge sie doczekac nastepnej wizyty a to dopiero 12 listopada. Ale mam nadzieje ze jakos zleci:)
Iwona Wszystkiego najlepszego oraz spelnienia marzen:-)

Zosiasamosia:-D
Mamunia niestety za szybko.
Ja o porodzie na razie nie myślę i nie wspominam pierwszego. Tak mi jakoś lepiej i spokojniej się żyje:)
Iwona wszystkiego najlepszego:) Mąż się naprawdę postarał:)

hej hej :-)
zmiana czasu dobrze wpłynęła na Mrówka :-D wstał wyspany o 5:35 :tak: i przylazł do nas pogadać o swoim wyspaniu ;-) a my nocka średnia :-D przez komara! latał jakiś osobnik i bzyczał :wściekła/y: paskud jeden, mam nadzieję, że jakimś machnięciem go zabiłam ;-)
niesamowite, że taki mały stwór może obudzić :-D

wczorajszy dzień zaś po znakiem kryzysu :baffled: obiad ble, na kolację sucha bułka :baffled: ile jeszcze kurna ...

poród swój wspominam dobrze ;-) obsługę w szpitalu również - a byłam kompletnie obca ;-) przy najgorszych bólach twierdziłam, że Mrówek pozostanie jedynakiem ;-) a już po uważała, że jeszcze jedno dam radę wycisnąć ;-)

uszukowałam się już na wizytę ;-) mam koło 9 być :tak: zalożenie karty ciązy ;-)

dzisiaj przyjeżdżają teście z moją mamą :tak: mamy rocznicę ślubu :tak: wspaniała okazja, by im powiedzieć o ciąży ;-) szczególnie, że 7 lat temu dowiedzieli się o Mrówku :-D

płaczliwa jestem strasznie :laugh2: ostatni płakałam na audycji radiowej ;-) no taka wzruszający była :laugh2:

Dzień doberek :)

Ja sie właśnie wykąpałam i śmigam na wizytę. Niestety tylko kontrolną, bez usg..

Miłego dnia Wam życzę :)

reklama
Do góry