reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
no to ze mną też by było nie dobrze? ja myślę, że to normalne :) he he he w końcu każda z nas chce być też kobietą seksowną, pełną namiętności i pożądaną przez faceta... trzeba coś z tym zrobić, coś wykombinować, jakoś to zastąpić??

Straciatella- no i znów! musze isc kupić mandarynki :-) Jak przeczytam o jakimś żarciu to od razu chce je mieć :D
Co do libido to rośnie :) chciałabym tak isc na całego :-D ale niestety mamy ograniczenia od gina, delikadnie i pomalutku :cool:

iwonaimaja- no świetne pytanie :D Ciekawe o czym oni rozmawiają w przedszkolu:szok:

U nas zawieszenie broni.. M wczoraj mnie przeprosił, powiedział ze się zmieni.. No zobaczymy. Wybaczyłam mu ale nadal troszkę na dystans niech widzi ze nie jest tak łatwo ze mną :-p

Dzisiaj dzień pod gwiazdą zakupów :D
I "odkryłam" u nas nowy sklep z odzieżą ciążową. Kiedyś tam zaglądnę :-)

I oczywiście musiałam zrobić bigosik bo jedna z majówek wczoraj o nim pisała :-D
mniammm :-D

przed chwila zjadlam pol Pomelo :D Pisalyscie o pomidorach:) Jem je w kg i ogorki tez:D Poza tym winogrono mmmm caly czas:) Mam pytanie odnosnie tych Malin,bo kupilam jakis sok z Malin z Melisa z herbapolu i uwielbiam go pic z gazowana woda- powinnam odstawic? Co do seksu,to nie mam ochoty:( ale mam nadzieje,ze libido wroci. Za to mam orgazmy w nocy:D Ciekawe,czy ktoras z Was tez to przezywa:)

reklama
pat możesz powiedzieć jakie strony z próbkami?? ja wczoraj dołączyłam i się pogubiłam trochę :)
ps. 3mam kciukasy :)

Natuszka już mnie ubiegła, ale jeszcze jest ta : Wspólne Odkrywanie

pat- haha, ja zawsze chętnie powróżę. A później zrobię statystykę ile wróżb się sprawdziło :rofl2:

Dziewczyny a jak u was z libido?

A później bedziemy Cie reklamować jako wróżke od płci ;d a libido? mniej niż zero, raz, że mi nie można, dwa bo mi się nie chce :-) biedny ślubny :<

http://allegro.pl/spodnie-bryczesy-ciazowe-z-panelem-kolory-38-m-i3635887537.html wyglądają fajnie i cena w miarę, aż się chyba doposażę

Ostatnia edycja:
Do góry