reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
no to ze mną też by było nie dobrze? ja myślę, że to normalne :) he he he w końcu każda z nas chce być też kobietą seksowną, pełną namiętności i pożądaną przez faceta... trzeba coś z tym zrobić, coś wykombinować, jakoś to zastąpić??

Straciatella- no i znów! musze isc kupić mandarynki :-) Jak przeczytam o jakimś żarciu to od razu chce je mieć :D
Co do libido to rośnie :) chciałabym tak isc na całego :-D ale niestety mamy ograniczenia od gina, delikadnie i pomalutku :cool:

iwonaimaja- no świetne pytanie :D Ciekawe o czym oni rozmawiają w przedszkolu:szok:

U nas zawieszenie broni.. M wczoraj mnie przeprosił, powiedział ze się zmieni.. No zobaczymy. Wybaczyłam mu ale nadal troszkę na dystans niech widzi ze nie jest tak łatwo ze mną :-p

Dzisiaj dzień pod gwiazdą zakupów :D
I "odkryłam" u nas nowy sklep z odzieżą ciążową. Kiedyś tam zaglądnę :-)

I oczywiście musiałam zrobić bigosik bo jedna z majówek wczoraj o nim pisała :-D
mniammm :-D

przed chwila zjadlam pol Pomelo :D Pisalyscie o pomidorach:) Jem je w kg i ogorki tez:D Poza tym winogrono mmmm caly czas:) Mam pytanie odnosnie tych Malin,bo kupilam jakis sok z Malin z Melisa z herbapolu i uwielbiam go pic z gazowana woda- powinnam odstawic? Co do seksu,to nie mam ochoty:( ale mam nadzieje,ze libido wroci. Za to mam orgazmy w nocy:D Ciekawe,czy ktoras z Was tez to przezywa:)

reklama
pat możesz powiedzieć jakie strony z próbkami?? ja wczoraj dołączyłam i się pogubiłam trochę :)
ps. 3mam kciukasy :)

Natuszka już mnie ubiegła, ale jeszcze jest ta : Wspólne Odkrywanie

pat- haha, ja zawsze chętnie powróżę. A później zrobię statystykę ile wróżb się sprawdziło :rofl2:

Dziewczyny a jak u was z libido?

A później bedziemy Cie reklamować jako wróżke od płci ;d a libido? mniej niż zero, raz, że mi nie można, dwa bo mi się nie chce :-) biedny ślubny :<

http://allegro.pl/spodnie-bryczesy-ciazowe-z-panelem-kolory-38-m-i3635887537.html wyglądają fajnie i cena w miarę, aż się chyba doposażę

Ostatnia edycja:
Do góry