reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
Co do Loveli to trzeba sie rejestrowac na poczatku mies bo maja tylko 500 szt miesiecznie do rozdania :)
Ja co do jedzenia to mam rozne etapy.. Slodkie mi wgl nie wchodzi, a na poczatku cukierki a'la guma rozpuszczalna wpierdzielalam ;-)

no mi pasowało rano, bo mąż mógł ze mną być, bo do pracy miał na 12:00 :)

ja Ci powiem jak to u mnie wyglądało: miałam usg, badała te wszystkie narządy, serce, żołądek, mózg, no wszystko, jakieś szmery słuchała. usg 3d nie było :( a potem krew. ale dłuuugo usg trwało, bo chyba pół godziny jak nie dłużej. moja dzidzia mega ruchliwa i ciężko ją uchwycić było :p no ale się udało ;)
no a potem badanie krwi, ale z krwi wyniki po 2 tygodniach.

super, że już po jesteście, zazdroszczę:-)

aeshette gratuluje udanej wizyty a co do plci to maz pewnie po porodzie będzie zachwycony cora a z drugiej strony to plec dziecka nigdy do końca nie jest pewna moja kuzynka do 9 miesiąca była pewna ze będzie cora w piątek się dowiedziała ze syn a w poniedziałek rodzila

ewelinka wspolczuje sytuacji w domu

co do tesciow to mój się do mnie nie odzywa bo mu uwagę zwrocilam ze moglby się trochę z słownictwem hamować jak jestem z maja u nich byliśmy wczoraj z mezem to siedział i nic się nie odzywal w końcu zabral naszego psa na spacer z mezem się tylko smialismy ze jak smialam teściowi zwrocic uwagę i to jeszcze w jego domu no nic musze jakos z tym zyc

mam trochę uraz do tesciow mieszkałam z nimi 1,5roku ale rozumiem ze to rodzice meza kiedyś jak z mezem klucilismy to tylko wlasnie przez tesciow a w sumie to przez tesciowa teraz odpuscilam jak maz chce do nich isc to ide posiedze i idziemy do domu a jak nie mam ochoty się z nimi widywać to poprostu nie ide

współczuję takich teściów, ja nie mogę narzekać, teściowa jest najmądrzejsza na świecie, ale jednym uchem wpuszczam, drugim wypuszczam i juz

znalazłam fajną stronkę FP. Dla nowo zarejestrowanych przesyłają grzechotkę. Do nas podobno już jest w drodze
Wspólne Odkrywanie

mocno przytulam i wierzę że babska mądrość przezwycięży:happy:

aesthete- tutaj wiele zmieniłaby właśnie postawa M. Bo jakby pokazał ze my jestesmy ważnejsi to teście by trochę odpuścili.. A tak to wiedzą z M jest bardziej z nimi.
Bąbelek- powstrzymywałam sie jak mogłam, wziełam Mateusza i wyszłam. M ku ździwieniu za nami. Dziwi mnie tylko jak on mógł nic mamusi nie powiedziec.. ale tak jest zawsze.
lotos- no jakoś się ta chora sytuacja musi rozwiązać bo ja dłużej tego nie zniosę! Ciekawe tylko jak..

Dziewczyny co dzisiaj na obiad?
Ja mam tyle dobrze ze obiad tylko dla mnie i Mateusza:-p Więc nie muszę bardzo wymyślać :D

masakra co za baba... moja tez nie chciała być babcią ale trochę jej puscilo, jak się córka urodziła moja.

A na obiad wings w KFC:-D

Co z tym wątkiem, bo chciałam Wam pokazać parę zdjęć z takiej sesji niemowlęcej?

nadrobiłam wszystko, ale dużo się tu działo i ciężko każdemu się odnieść. Ryczałam znowu wczoraj pól dnia, a szkoda gadać z tymi facetami.

reklama
Dziewczyny pisze do was,ale kurcze tak na szybkiego chce się spytać rwie was nie raz któraś z nóg? Mnie dzisiaj stranie prawa od pachwin do połowy uda i na odwrót momentami tak samo brzuch po prawej stronie wzięłam nospe z 40 minut ale nie mija to nie wiem co robic:-(

Do góry