reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
Co do Loveli to trzeba sie rejestrowac na poczatku mies bo maja tylko 500 szt miesiecznie do rozdania :)
Ja co do jedzenia to mam rozne etapy.. Slodkie mi wgl nie wchodzi, a na poczatku cukierki a'la guma rozpuszczalna wpierdzielalam ;-)

no mi pasowało rano, bo mąż mógł ze mną być, bo do pracy miał na 12:00 :)

ja Ci powiem jak to u mnie wyglądało: miałam usg, badała te wszystkie narządy, serce, żołądek, mózg, no wszystko, jakieś szmery słuchała. usg 3d nie było :( a potem krew. ale dłuuugo usg trwało, bo chyba pół godziny jak nie dłużej. moja dzidzia mega ruchliwa i ciężko ją uchwycić było :p no ale się udało ;)
no a potem badanie krwi, ale z krwi wyniki po 2 tygodniach.

super, że już po jesteście, zazdroszczę:-)

aeshette gratuluje udanej wizyty a co do plci to maz pewnie po porodzie będzie zachwycony cora a z drugiej strony to plec dziecka nigdy do końca nie jest pewna moja kuzynka do 9 miesiąca była pewna ze będzie cora w piątek się dowiedziała ze syn a w poniedziałek rodzila

ewelinka wspolczuje sytuacji w domu

co do tesciow to mój się do mnie nie odzywa bo mu uwagę zwrocilam ze moglby się trochę z słownictwem hamować jak jestem z maja u nich byliśmy wczoraj z mezem to siedział i nic się nie odzywal w końcu zabral naszego psa na spacer z mezem się tylko smialismy ze jak smialam teściowi zwrocic uwagę i to jeszcze w jego domu no nic musze jakos z tym zyc

mam trochę uraz do tesciow mieszkałam z nimi 1,5roku ale rozumiem ze to rodzice meza kiedyś jak z mezem klucilismy to tylko wlasnie przez tesciow a w sumie to przez tesciowa teraz odpuscilam jak maz chce do nich isc to ide posiedze i idziemy do domu a jak nie mam ochoty się z nimi widywać to poprostu nie ide

współczuję takich teściów, ja nie mogę narzekać, teściowa jest najmądrzejsza na świecie, ale jednym uchem wpuszczam, drugim wypuszczam i juz

znalazłam fajną stronkę FP. Dla nowo zarejestrowanych przesyłają grzechotkę. Do nas podobno już jest w drodze
Wspólne Odkrywanie

mocno przytulam i wierzę że babska mądrość przezwycięży:happy:

aesthete- tutaj wiele zmieniłaby właśnie postawa M. Bo jakby pokazał ze my jestesmy ważnejsi to teście by trochę odpuścili.. A tak to wiedzą z M jest bardziej z nimi.
Bąbelek- powstrzymywałam sie jak mogłam, wziełam Mateusza i wyszłam. M ku ździwieniu za nami. Dziwi mnie tylko jak on mógł nic mamusi nie powiedziec.. ale tak jest zawsze.
lotos- no jakoś się ta chora sytuacja musi rozwiązać bo ja dłużej tego nie zniosę! Ciekawe tylko jak..

Dziewczyny co dzisiaj na obiad?
Ja mam tyle dobrze ze obiad tylko dla mnie i Mateusza:-p Więc nie muszę bardzo wymyślać :D

masakra co za baba... moja tez nie chciała być babcią ale trochę jej puscilo, jak się córka urodziła moja.

A na obiad wings w KFC:-D

Co z tym wątkiem, bo chciałam Wam pokazać parę zdjęć z takiej sesji niemowlęcej?

nadrobiłam wszystko, ale dużo się tu działo i ciężko każdemu się odnieść. Ryczałam znowu wczoraj pól dnia, a szkoda gadać z tymi facetami.

reklama
Dziewczyny pisze do was,ale kurcze tak na szybkiego chce się spytać rwie was nie raz któraś z nóg? Mnie dzisiaj stranie prawa od pachwin do połowy uda i na odwrót momentami tak samo brzuch po prawej stronie wzięłam nospe z 40 minut ale nie mija to nie wiem co robic:-(

Do góry