reklama
szkola13
Fanka BB :)
Ja też się zarejestrowałam i czekam na gratisy
A na obiad miałam naleśniki ze szpinakiem i serem żółtym Pycha
A na obiad miałam naleśniki ze szpinakiem i serem żółtym Pycha
ewelinka2106
Hmmm ja miałam nugetsy-ale jakos mi nie podeszły zjadłabym bigosuuuuuuuuu :-)
hm ale narobiłaś mi smaka na bigos Chyba muszę wyskoczyć na zakupy
Też pozamawiałam próbki
Ciekawe czy mój mąż wróci o 17 do domu czy z powodu cichych dni zostanie po godzinach..
Ostatnia edycja:
karmelowa
https://www.facebook.com/magazynsupermama/app_208195102528120
to jest fajna sprawa darmowa prenumerata pisma dla mam na maila
to jest fajna sprawa darmowa prenumerata pisma dla mam na maila
madziulek20
wyczekana MAMUSIA :)
Kurde ja jednak nie chce ziemniakow i jajek, wiec zrobie nalesniki z mussem jablkowym
ewelinka2106
Kurde ja jednak nie chce ziemniakow i jajek, wiec zrobie nalesniki z mussem jablkowym
Ja wczoraj miałam smaka na ziemniaki i jajka sadzone+ mizeria z ogórków! I musiałam zrobić :-)
madziulek20
wyczekana MAMUSIA :)
Co do Loveli to trzeba sie rejestrowac na poczatku mies bo maja tylko 500 szt miesiecznie do rozdania
Ja co do jedzenia to mam rozne etapy.. Slodkie mi wgl nie wchodzi, a na poczatku cukierki a'la guma rozpuszczalna wpierdzielalam ;-)
Ja co do jedzenia to mam rozne etapy.. Slodkie mi wgl nie wchodzi, a na poczatku cukierki a'la guma rozpuszczalna wpierdzielalam ;-)
zosiasamosia
Ja dziś obiadek u mamy - pieczeń w siosie, ziemniaki i sałata. Mniam! A potem jeszcze karpatka i na wynos
no mi pasowało rano, bo mąż mógł ze mną być, bo do pracy miał na 12:00
ja Ci powiem jak to u mnie wyglądało: miałam usg, badała te wszystkie narządy, serce, żołądek, mózg, no wszystko, jakieś szmery słuchała. usg 3d nie było a potem krew. ale dłuuugo usg trwało, bo chyba pół godziny jak nie dłużej. moja dzidzia mega ruchliwa i ciężko ją uchwycić było no ale się udało
no a potem badanie krwi, ale z krwi wyniki po 2 tygodniach.
super, że już po jesteście, zazdroszczę:-)
aeshette gratuluje udanej wizyty a co do plci to maz pewnie po porodzie będzie zachwycony cora a z drugiej strony to plec dziecka nigdy do końca nie jest pewna moja kuzynka do 9 miesiąca była pewna ze będzie cora w piątek się dowiedziała ze syn a w poniedziałek rodzila
ewelinka wspolczuje sytuacji w domu
co do tesciow to mój się do mnie nie odzywa bo mu uwagę zwrocilam ze moglby się trochę z słownictwem hamować jak jestem z maja u nich byliśmy wczoraj z mezem to siedział i nic się nie odzywal w końcu zabral naszego psa na spacer z mezem się tylko smialismy ze jak smialam teściowi zwrocic uwagę i to jeszcze w jego domu no nic musze jakos z tym zyc
mam trochę uraz do tesciow mieszkałam z nimi 1,5roku ale rozumiem ze to rodzice meza kiedyś jak z mezem klucilismy to tylko wlasnie przez tesciow a w sumie to przez tesciowa teraz odpuscilam jak maz chce do nich isc to ide posiedze i idziemy do domu a jak nie mam ochoty się z nimi widywać to poprostu nie ide
współczuję takich teściów, ja nie mogę narzekać, teściowa jest najmądrzejsza na świecie, ale jednym uchem wpuszczam, drugim wypuszczam i juz
znalazłam fajną stronkę FP. Dla nowo zarejestrowanych przesyłają grzechotkę. Do nas podobno już jest w drodze
Wspólne Odkrywanie
mocno przytulam i wierzę że babska mądrość przezwycięży
aesthete- tutaj wiele zmieniłaby właśnie postawa M. Bo jakby pokazał ze my jestesmy ważnejsi to teście by trochę odpuścili.. A tak to wiedzą z M jest bardziej z nimi.
Bąbelek- powstrzymywałam sie jak mogłam, wziełam Mateusza i wyszłam. M ku ździwieniu za nami. Dziwi mnie tylko jak on mógł nic mamusi nie powiedziec.. ale tak jest zawsze.
lotos- no jakoś się ta chora sytuacja musi rozwiązać bo ja dłużej tego nie zniosę! Ciekawe tylko jak..
Dziewczyny co dzisiaj na obiad?
Ja mam tyle dobrze ze obiad tylko dla mnie i Mateusza Więc nie muszę bardzo wymyślać
masakra co za baba... moja tez nie chciała być babcią ale trochę jej puscilo, jak się córka urodziła moja.
A na obiad wings w KFC
Co z tym wątkiem, bo chciałam Wam pokazać parę zdjęć z takiej sesji niemowlęcej?
nadrobiłam wszystko, ale dużo się tu działo i ciężko każdemu się odnieść. Ryczałam znowu wczoraj pól dnia, a szkoda gadać z tymi facetami.
reklama
perelka86
Dziewczyny pisze do was,ale kurcze tak na szybkiego chce się spytać rwie was nie raz któraś z nóg? Mnie dzisiaj stranie prawa od pachwin do połowy uda i na odwrót momentami tak samo brzuch po prawej stronie wzięłam nospe z 40 minut ale nie mija to nie wiem co robic:-(
Podziel się: