reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

aeshete u mnie była identyczna sytuacja na usg połówkowym 9 lat temu. Też mi było bardzo przykro. Ale tj pisza dziewczyny, wszystko się odmieniło, potem mówił, ze drugą też by chciał dziewczynkę:-D. Gratulacje udanych badań.

karmelowa dobrze, że dałaś sobie czas na przemyślenia. Emocje są silne, zwłaszcza w ciazy, jednak to są tak powazne decyzje, ze trzeba je podejmować nie na wariata.

ewelinka przykre to, że mąż nie potrafi odciąć pępowiny. Szkoda, ze nie mozecie porozmawiać o tym, może w końcu sam dojrzeje.

karmelowa dzięki za link, zarejestrowałam się :)

Ostatnia edycja:
reklama
aesthete- tutaj wiele zmieniłaby właśnie postawa M. Bo jakby pokazał ze my jestesmy ważnejsi to teście by trochę odpuścili.. A tak to wiedzą z M jest bardziej z nimi.
Bąbelek- powstrzymywałam sie jak mogłam, wziełam Mateusza i wyszłam. M ku ździwieniu za nami. Dziwi mnie tylko jak on mógł nic mamusi nie powiedziec.. ale tak jest zawsze.
lotos- no jakoś się ta chora sytuacja musi rozwiązać bo ja dłużej tego nie zniosę! Ciekawe tylko jak..

Dziewczyny co dzisiaj na obiad?
Ja mam tyle dobrze ze obiad tylko dla mnie i Mateusza:-p Więc nie muszę bardzo wymyślać :D

Ostatnia edycja:
madziulek struss nu nu nu, nieładnie sie nie podzielić informacją o gratisach;-)
dzięki karmelowa:-)

ewelinka ja dzis chińszczyznę robiłam, ale wyszła mi jakoś za mało słodko-pikantna

Lotos ajm sorry wery macz :eek: mnie tu jeszcze nie było, kiedy dowiedziałam się o darmowych próbkach:no: ale warto od czasu do czasu wpisywać w google darmowe próbki dla dzieci, zawsze coś wyskakuje by zamówić za free:-) hmm przydałby się osobny wątek- "darmowe próbki":-)

właśnie dzwoniła do mnie firma komputerowa, wysłałam tablet do naprawy, pomyliłam adresy :wściekła/y:szlag by trafił, spisałam adres z allegro, widać innej firmy. już drugi raz wysyłałam, każda przesyłka po 50zł (ta pomylona jak się okazuje), wiec będzie i trzecia:wściekła/y: pomroczność ciążowa staje się uciążliwa i nieco droga!
całe szczęście, ze firma bez dodatkowych kosztów odeśle go do mnie

struss no przydałby się:-)

reklama
Do góry