reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

aeshete u mnie była identyczna sytuacja na usg połówkowym 9 lat temu. Też mi było bardzo przykro. Ale tj pisza dziewczyny, wszystko się odmieniło, potem mówił, ze drugą też by chciał dziewczynkę:-D. Gratulacje udanych badań.

karmelowa dobrze, że dałaś sobie czas na przemyślenia. Emocje są silne, zwłaszcza w ciazy, jednak to są tak powazne decyzje, ze trzeba je podejmować nie na wariata.

ewelinka przykre to, że mąż nie potrafi odciąć pępowiny. Szkoda, ze nie mozecie porozmawiać o tym, może w końcu sam dojrzeje.

karmelowa dzięki za link, zarejestrowałam się :)

Ostatnia edycja:
reklama
aesthete- tutaj wiele zmieniłaby właśnie postawa M. Bo jakby pokazał ze my jestesmy ważnejsi to teście by trochę odpuścili.. A tak to wiedzą z M jest bardziej z nimi.
Bąbelek- powstrzymywałam sie jak mogłam, wziełam Mateusza i wyszłam. M ku ździwieniu za nami. Dziwi mnie tylko jak on mógł nic mamusi nie powiedziec.. ale tak jest zawsze.
lotos- no jakoś się ta chora sytuacja musi rozwiązać bo ja dłużej tego nie zniosę! Ciekawe tylko jak..

Dziewczyny co dzisiaj na obiad?
Ja mam tyle dobrze ze obiad tylko dla mnie i Mateusza:-p Więc nie muszę bardzo wymyślać :D

Ostatnia edycja:
madziulek struss nu nu nu, nieładnie sie nie podzielić informacją o gratisach;-)
dzięki karmelowa:-)

ewelinka ja dzis chińszczyznę robiłam, ale wyszła mi jakoś za mało słodko-pikantna

Lotos ajm sorry wery macz :eek: mnie tu jeszcze nie było, kiedy dowiedziałam się o darmowych próbkach:no: ale warto od czasu do czasu wpisywać w google darmowe próbki dla dzieci, zawsze coś wyskakuje by zamówić za free:-) hmm przydałby się osobny wątek- "darmowe próbki":-)

właśnie dzwoniła do mnie firma komputerowa, wysłałam tablet do naprawy, pomyliłam adresy :wściekła/y:szlag by trafił, spisałam adres z allegro, widać innej firmy. już drugi raz wysyłałam, każda przesyłka po 50zł (ta pomylona jak się okazuje), wiec będzie i trzecia:wściekła/y: pomroczność ciążowa staje się uciążliwa i nieco droga!
całe szczęście, ze firma bez dodatkowych kosztów odeśle go do mnie

struss no przydałby się:-)

reklama
Do góry