reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Helo :)

Widze ze kilka majówek tak jak ja ma dziś muła :no: Strasznie mi się nic nie chce, jedynie spać ale nie ma jak bo dom do ogarnięcia, obiad i niesforny przeziębiony 3 latek:wściekła/y: I jakieś liche samopoczucie :eek:

Co do "tatusiów" to mój M i teraz nieba przychyla ;-) Ale w pierwszej ciąży trochę przeszłam przez niego wiec należy mi się! Ostatnio byliśmy na zakupach to nawet butelki z wodą nie pozwolił mi nieść.. Miłe to :)

Od kiedy wiemy o ciązy to cały czas mówie o córce.. Ale wczoraj uświadomiłam sobie ze różnie może być.. (dzięki pomocy Straciatelli) I trochę z obawą ze M będzie zszokowany jak jednak nie będzie córki mówie mu "wiesz ja mam przeczucie ze to będzie chłopak" tak dla równowagi żeby się za bardzo nie nastawił na córkę. A on mi na to "To nawet lepiej, fajnie mieć dwóch urwisów" <dla kogo fajnie dla tego fajnie> Tak ze teraz już jestem spokojna i czekamy na rozwój sytuacji (czyt. płci) :-D

ps. Zmieniłam avatar :D

Ostatnia edycja:
reklama
ja greya nie mogłam zdzierżyć, próbowałam. po prostu nie i już. kocham za to literaturę iberoamerykańską i Vonneguta.

no i Chmielewską, niestety już ŚP.

ale na poprawę humoru postanowiłam sobie jeżycjądę Musierowicz odświeżyć.

aaaaaaaaaaaaa i mam hopla na punkcie książek Astrid Lindgren. Nie wiem czy bardziej ja czy Janek chichoczemy na przygodach Karlssona czy Emila:pP

ja mam strasznie dużo śluzu, czasami to tak ze mnie leci że też sprawdzam czy to śluz czy coś innego...

Ja też trochę mam, ale nie jakoś bardzo dużo - też ciągle sprawdzam, ale zaczęłam się zastanawiać, czy w związku z tymi kłuciami, które zdarza mi się odczuwać, nie są to przypadkiem przeciekające wody? :baffled: Czy to możliwe żeby wody lekko wyciekały, gdyby coś było nie do końca w porządku z szyjką? :baffled:

Ja też trochę mam, ale nie jakoś bardzo dużo - też ciągle sprawdzam, ale zaczęłam się zastanawiać, czy w związku z tymi kłuciami, które zdarza mi się odczuwać, nie są to przypadkiem przeciekające wody? :baffled: Czy to możliwe żeby wody lekko wyciekały, gdyby coś było nie do końca w porządku z szyjką? :baffled:

nie wydaje mi się to możliwe. kobiety w ciąży mają po prostu często sporo śluzu.

aaaaaaaaaaaaa i mam hopla na punkcie książek Astrid Lindgren. Nie wiem czy bardziej ja czy Janek chichoczemy na przygodach Karlssona czy Emila:pP
oj tak - Emil wymiata :tak: przerabiałam z Mrówkiem ;-) chichoty na całego ;-)
teraz Mrówek ma fazę na kryminały (coś po mamusi musi mieć) więc przerabiamy "Biuro detektywistyczne Lassego i Mai" ;-)

Ja też uwielbiam czytać :happy: Z powodu małża kupujemy głównie fantastykę, ale pożyczam od koleżanek i kryminały, i romansidła. Musierowicz w okresie nastoletnim uwielbiałam, jednak przerwałam na którejś części i jak dotąd nie wróciłam. Koleżanka poleciła mi, a ja polecam Wam: Język niemowląt, Tracy Hogg. Nawet znalazłam w pdf, ale jeszcze się nie zabrałam: Książka Jezyk niemowlat Tracy Hogg w formacie pdf. ZA DARMO - Edukacja i wychowanie - strona 1 - 40tygodni.pl Na pewno nie przypadnie wszystkim do gustu, bo to jest pewien konkretny punkt widzenia, ale warto się zapoznać. Koleżanka bardzo chwaliła :happy:

reklama
Generalnie jest wielu autorów, po których sięgam, ale ukochanymi są King, Koontz, Cook,Coben, Revay no i Christie :)

Jeżycjadę uwielbiałam! Chyba będę musiała do niej wrócić w zimowe wieczory :)

A z pierworodnym to Mikołajek :)

Do góry