reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
Babelek, luxmed jest na pewno wygodny w tym sensie, że nawet, jak zabranie Ci leków, to idziesz do pierwszego z brzegu internisty i nie ma problemu z wypisaniem. A i nie musisz się martwić o badania. Ja korzystam od kilku ładnych lat i bardzo sobie chwalę. szczególnie teraz, kiedy jestem w ciąży.

Wyskoczyłam na chwilę do sklepu w jeansach (dwa ostatnie dni chodziłam w za dużych ciążowych, bo byliśmy poza miastem) i MASAKRA! Ledwo się dopiełam i od razu zaczęło mnie boleć :no: A o 14 muszę wyjść do pracy, nie wiem jak ja to przeżyję! :no:

Dziewczyny
jak rozwiązać problem samochodowego fotelika:
moja starsza córka waży 36kg i teoretycznie nie powinna już korzystać z tego co ma bo jest do 36kg, a

Dziecko może jeździć na 'poddupniku' - takiej specjalnej poduszce pod pupę, przypięte 'dorosłymi' pasami.

Co do krocza to czytałam o takim baloniku, z którym ćwiczy się krocze w ostatnich tygodniach. Słyszałyscie o tym?

Nie słyszałam, ale wiem, że pomagają ćwiczenia na piłce + często zalecane jest wmasowywanie oliwki w okolice wejścia do pochwy - ale szczegóły sobie doczytaj :-D

lawendowy sen ale Ty masz pakiet z pracy czy sama oplacasz?

Nie jestem w stanie sobie przekalkulowac ile bede robic w ciazy badan i czy wydzie mnie to troche taniej czy nie od pakietu- ech jakos ostatnio ciezko mi sie decyzje podejmuje ;-)

reklama
Do góry