reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

szyszuniawow gratuluje udanej wizyty, brzmi rzeczywiscie super! Ja mam moja nastepna na 1 listopada wiec bedzie 12t i 3 dzien ciazy, moze troche dluga przerwa ale przynajmiej babel juz bedzie wiekszcy,:tak:

Babelek najleprzego dla coreczki, dopiero zauwazylam:shocked2:

Tez bym chciala poznac plec ale maz chce niespodzinke, wiec kombinuje jak tu sie dowiedziec bez wtajemniczania go.

Ostatnia edycja:
reklama
Nadzieja- ja mam dosc tak mnie boli :( moja waga w miejscu i brzucha nie mam :( nic a nic

szuszunia-to ktory to bedzie tydzien? Jak poznasz plec? na jakim usg? Ja mam 22 penetralne i licze ze sie dowiem :)

szyszunia ale masz fajnego lekarza i niedrogiego przy tym, fajnie

ewelinka ja tez sie wpraszam na ogórkową:-D wczoraj kupiłam sobie kapustę kiszoną i zajadam;-)
też poproszę o dopisanie do listy termin 15.05, lat 32 ciąża druga, córka Paulina 8 lat

mój gin też mówi, ze bóle brzucha to norma w ciązy i mam wtedy brać no-spę. Kasiek a ty bierzesz nospę?

matita witaj i dobrze, ze się nie dałaś!

pysia mi tez objawy ustępowały, też się martwiłam, od kilku dni, raczej piersi zrobiły się "stałe" i zmienia sie ich wygląd, kształt, wielkość i kolor sutków

karmelowa ale masz rezolutnego synka

jak lubicie smutne filmy to polecam jasne błękitne okna. uprzedzam, ze nie ma mocnych na niego;-)

oglądam wydarzenia. jakiś skur...syn pedofil recydywista trzeci raz dziecko zgwałcił po wyjściu z więzienia
angry.gif
przecież powinni go wykastrować, nie rozumiem na co czekają! 3 raz!

Ostatnia edycja:
niunia ja kwaśne wolę teraz, ale jak nie mam mdłości to czekoladką nie pogardzę;-)

Kopiuję ze strony DKMS
Już w niedzielę Ogólnopolski Dzień Dawcy Szpiku! W tym dniu w całym kraju odbędzie sie ponad 50 akcji rejestracji potencjalnych dawców. Pełną listę lokalizacji znajdziecie tutaj https://mapsengine.google.com/map/viewer?mid=zfd0IFnOV-mw.k56E9czywzew ZAPRASZAMY! PODAJCIE KONIECZNIE DALEJ, NIECH POTENCJALNYCH DAWCÓW BĘDZIE JESZCZE WIĘCEJ!

Ostatnia edycja:
Taki ból całych placów w okolicy lędźwiowej, ale to było tak jakoś dziwnie po nocy, a ogólnie codziennie jak dłużej postoje, np przy myciu naczyń, to mnoe tak boli, że muszę się na chwilę położyć :/

Magda, masz bóle w okolicy lędźwiowej? ja też miewam. Wiesz co, ja to podejrzewam sprawy kręgosłupowe, nasilone w ciąży. Po nocy też je mam i jak postoje. Czasem chodzi mi po głowie czy to nie nerki..nie wiem sama... We wtorek będę u gina i napewno go o to zapytam to napiszę co powiedział. Ewentualnie przypomnij mi, jakbym zapomniała.

szuszunia gratulacje maluszka;-) i jak tu się nie dobic ja byłam tylko 3 dni wcześniej i mój dzidziol dużo mmniejszy czemu on tak wolno rośnie ja już odjęłam ta późna owulacje :(:-(

Ja mam koleżanke co jadła tylko kwaśne przeważnie żurek i ma córeczkę;-)

reklama
i jak tu się nie dobic ja byłam tylko 3 dni wcześniej i mój dzidziol dużo mmniejszy czemu on tak wolno rośnie ja już odjęłam ta późna owulacje :(:-(

Perelko - ale w 11tc (w Ty jesteś właśnie w nim) norma jest pomiędzy 29mm a 63mm, więc Ty się w tym spokojnie mieścisz! Nic się nie denerwuj, tym bardziej, że lekarz nic Ci przecież nie mówił!

Ostatnia edycja:
Do góry