reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

szyszuniawow gratuluje udanej wizyty, brzmi rzeczywiscie super! Ja mam moja nastepna na 1 listopada wiec bedzie 12t i 3 dzien ciazy, moze troche dluga przerwa ale przynajmiej babel juz bedzie wiekszcy,:tak:

Babelek najleprzego dla coreczki, dopiero zauwazylam:shocked2:

Tez bym chciala poznac plec ale maz chce niespodzinke, wiec kombinuje jak tu sie dowiedziec bez wtajemniczania go.

Ostatnia edycja:
reklama
Nadzieja- ja mam dosc tak mnie boli :( moja waga w miejscu i brzucha nie mam :( nic a nic

szuszunia-to ktory to bedzie tydzien? Jak poznasz plec? na jakim usg? Ja mam 22 penetralne i licze ze sie dowiem :)

szyszunia ale masz fajnego lekarza i niedrogiego przy tym, fajnie

ewelinka ja tez sie wpraszam na ogórkową:-D wczoraj kupiłam sobie kapustę kiszoną i zajadam;-)
też poproszę o dopisanie do listy termin 15.05, lat 32 ciąża druga, córka Paulina 8 lat

mój gin też mówi, ze bóle brzucha to norma w ciązy i mam wtedy brać no-spę. Kasiek a ty bierzesz nospę?

matita witaj i dobrze, ze się nie dałaś!

pysia mi tez objawy ustępowały, też się martwiłam, od kilku dni, raczej piersi zrobiły się "stałe" i zmienia sie ich wygląd, kształt, wielkość i kolor sutków

karmelowa ale masz rezolutnego synka

jak lubicie smutne filmy to polecam jasne błękitne okna. uprzedzam, ze nie ma mocnych na niego;-)

oglądam wydarzenia. jakiś skur...syn pedofil recydywista trzeci raz dziecko zgwałcił po wyjściu z więzienia
angry.gif
przecież powinni go wykastrować, nie rozumiem na co czekają! 3 raz!

Ostatnia edycja:
niunia ja kwaśne wolę teraz, ale jak nie mam mdłości to czekoladką nie pogardzę;-)

Kopiuję ze strony DKMS
Już w niedzielę Ogólnopolski Dzień Dawcy Szpiku! W tym dniu w całym kraju odbędzie sie ponad 50 akcji rejestracji potencjalnych dawców. Pełną listę lokalizacji znajdziecie tutaj https://mapsengine.google.com/map/viewer?mid=zfd0IFnOV-mw.k56E9czywzew ZAPRASZAMY! PODAJCIE KONIECZNIE DALEJ, NIECH POTENCJALNYCH DAWCÓW BĘDZIE JESZCZE WIĘCEJ!

Ostatnia edycja:
Taki ból całych placów w okolicy lędźwiowej, ale to było tak jakoś dziwnie po nocy, a ogólnie codziennie jak dłużej postoje, np przy myciu naczyń, to mnoe tak boli, że muszę się na chwilę położyć :/

Magda, masz bóle w okolicy lędźwiowej? ja też miewam. Wiesz co, ja to podejrzewam sprawy kręgosłupowe, nasilone w ciąży. Po nocy też je mam i jak postoje. Czasem chodzi mi po głowie czy to nie nerki..nie wiem sama... We wtorek będę u gina i napewno go o to zapytam to napiszę co powiedział. Ewentualnie przypomnij mi, jakbym zapomniała.

szuszunia gratulacje maluszka;-) i jak tu się nie dobic ja byłam tylko 3 dni wcześniej i mój dzidziol dużo mmniejszy czemu on tak wolno rośnie ja już odjęłam ta późna owulacje :(:-(

Ja mam koleżanke co jadła tylko kwaśne przeważnie żurek i ma córeczkę;-)

reklama
i jak tu się nie dobic ja byłam tylko 3 dni wcześniej i mój dzidziol dużo mmniejszy czemu on tak wolno rośnie ja już odjęłam ta późna owulacje :(:-(

Perelko - ale w 11tc (w Ty jesteś właśnie w nim) norma jest pomiędzy 29mm a 63mm, więc Ty się w tym spokojnie mieścisz! Nic się nie denerwuj, tym bardziej, że lekarz nic Ci przecież nie mówił!

Ostatnia edycja:
Do góry