reklama
karmelowa
Fanka BB :)
No i nadszedł wielki come back płaczliwych hormonów Włączyłam sobie " Czasem słońce czasem deszcz" bo mi gdzieś tam reklama Bollywood wyskoczyła i mi się przypomniało. Jakoś wcześniej jak z mamą oglądałam to dziwiłam się, że ją rusza ten film... a dziś zwyłam się jak głupek mało tego oglądał ze mną mój prawie sześcioletni syn i na koncu po dwugodzinnym seansie mówi cyt " to on się na syna sfochował bo syn się bujnął?" PADŁAM
Za chwile mąż wraca... skończy się laba
Za chwile mąż wraca... skończy się laba
matita - jestem w bardzo podobnej sytuacji (10.10.2012 straciłam aniołka w 11tc), tylko chyba jestem teraz niżej w ciązy niż Ty, bo 17.10 też mam badanie, ale to jeszcze nie będzie prenatalne (będzie to pierwszy dzień 11 tygodnia). Ja każdego dnia wariuję! Dotykam moich bolących piersi, bo to u mnie jedyny objaw ciąży (oprócz wiecznego zmęczenia), nie wiem już jak sobie z tym wszystkim radzić
Widzę, że też jesteś z Gdańska - u kogo prowadzisz ciążę?
ewelinka2106
witaj matita:-)
ewelinka a gdzie ta lista jest dostepna?
https://www.babyboom.pl/forum/maj-2014-f535/lista-majowych-mam-2014-a-67734/
karmelowa- ja tez ryczę teraz na filmach jak nie wiem A co do syna to już bardzo mądry dużo wie
Ostatnia edycja:
perelka86
Nadzieja dopiero skończony 12 tydzień czyli równy 13
ewelka my osobiście siostrze M nie mówili tak jakos w rozmowie wychodziło do końca nie wie który tydzień i wogóle
matita witaj wśród majówek
pysia musimy byc silne ja też sie boję kolejnego badania...
ewelka my osobiście siostrze M nie mówili tak jakos w rozmowie wychodziło do końca nie wie który tydzień i wogóle
matita witaj wśród majówek
pysia musimy byc silne ja też sie boję kolejnego badania...
matita
matita - jestem w bardzo podobnej sytuacji (10.10.2012 straciłam aniołka w 11tc), tylko chyba jestem teraz niżej w ciązy niż Ty, bo 17.10 też mam badanie, ale to jeszcze nie będzie prenatalne (będzie to pierwszy dzień 11 tygodnia). Ja każdego dnia wariuję! Dotykam moich bolących piersi, bo to u mnie jedyny objaw ciąży (oprócz wiecznego zmęczenia), nie wiem już jak sobie z tym wszystkim radzić
Pysia, ja także wariuję:-( objawy raz są, raz ich nie ma i to mnie dobija mąż ma mnie już dość, mówi, że tak nie da się żyć, zero radości, tylko strach a ja nie potrafię o tym póki co inaczej myśleć.
Moją ciążę prowadzi dr Przemysław Adamski, pracuje na Klinicznej i tam bym chciała rodzić. Chodzę do niego póki co raz prywatnie, raz na NFZ.
nadzieja1984
Perelka to w przypadku Straciatelli i moim za tydzień tak? Bo dziś mamy rozpoczęty 12 tydzień... Coś sie gubie w tych obliczeniach, a czekam na II trymestr jak na zbawienie...
Głowa mnie dziś boli jakby ktoś mlotem walił...
Głowa mnie dziś boli jakby ktoś mlotem walił...
Kasiek1983
Cześć dziewczyny. Może Wy mi powiecie coś na ten temat bo w internecie nic ciekawego nie mogę znaleźć. A więc chodzi o tą moją twardą i napinającą się macicą??? Dlaczego tak się dzieje w tak wczesnej ciąży i czy coś grozi mojemu dzieciątku??? Z tego wszystkiego nie zapytałam lekarza i teraz się martwię....
reklama
Magda190487
Witam piątkowo
Magda- a o jaki dokładnie ból chodzi? mnie od dawna, raz mocniej raz słabiej ale boli krzyż
Taki ból całych placów w okolicy lędźwiowej, ale to było tak jakoś dziwnie po nocy, a ogólnie codziennie jak dłużej postoje, np przy myciu naczyń, to mnoe tak boli, że muszę się na chwilę położyć :/
Teraz bardziej mi doskwiera ból w dole brzucha - mówiłam o tym dzisiaj ginowi, ale to zignorowała, więc to chyba nic takiego. Chociaż już sama nie wiem, co mnie powinno boleć, a co nie
Podziel się: