reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
nie wszystko jestem w stanie rozszyfrowac, na pewno toxo... hiv, glukoza, odczyn coomba, IgG, IgM, Igh, CRP, VSR, HBS, VCV i jeszcze cos tam

Ja tez mam dzisiaj te badania. Nie umiem rozszyfrowac tych twoich skrotow ale u mnie jest jeszcze wirus zoltaczki, wirus ospy wietrznej, syfilis, (Rubella IgG - nie wiem co to?), grupa krwi i przeciwciala.

heja ;)

iwonaimaja ja też tak długo siedzę przed tv a potem odsypiam :)
Spokojnie ja też mam młodszą ciąze bo według miesiączki jestem w 12t1d gdzies a według usg gdzieś 11 tydzien będzie, ale ja to wiem że miałam późna owulacje bo mierzyłam temperature :)

Lena super, że rodzice to przyjęli dobrze :)

szkoła gratki dla męża :)

Straciatella ja ci zazdroszczę, że tak szybko bedziesz miała prenatalne :)napewno bedzie super :)

Bąbelek powodzenia na wizycie:) i sto lat dla córeczki :)super, że wizyta udana :)

stazi dla ciebie też kciuki :)

karmelowa spokojnie możesz wtedy pójść :)

nadzieja 1 trymestr się kończy równo 13 tygodnia :)

Ja sobie badania podzieliłam teraz bede robiła OWA, HBS, HCV a to koszt z 50 zł :)
Mnie plecy całe bolą napięcie czuje jakby ktoś usiadł i jakoś lekkie lęki mam:-(

ewwe ja też nie lubie sama siedzieć. Mój mąż ma teraz na 14 ten tydzień i tak sama przesiedze :(

cześc dziewczyny

Ja dziś wogole nie spałam, tak się stresują tą dzisiejszą wizytą , że o niczym innym nie myślę....

Marze tylko o tym, żeby zobaczyć dziś dzidzię i usłyszeć serduszko

Iwonaimaja ojj ja dużo wiem na temat nieprzewidywalności pracy kierowcy- mój mąż wykonuje ten sam zawód- lekko nie jest

Straciatella 12 tydzień poważna sprawa :-)

Dziś moja księżniczka kończy 3 latka :-)

Hej Dziewczyny;) a ja Dzis tez wizyta - ale dopiero wieczorem kolo 18.30 i tez mnie lekki stres łapie dodatkowo przezywam,ze ide do zupelnie nowego Gina co mnie nieco stresuje :p nie lubie nowych ginow;P łoo byle do wieczora i jakos to przetrwac- oby bylo dobrze...
dziewczyny ja wizyte mialam wczoraj wieczorem,cały dzień myślałam,że zwariuje z nerwów,a jaj juz wchodziłam do gabinetu to az sie upociłam z nerwow..masakra..oczywiscie okazało sie ze wszystko w porzadku,ze serduszka pieknie bija,ze dzidziusie duze,oba po 2,5cm czyli prawidłowo:-)nie wiem czemu my kobitki tak sie stresujemy przed tymi wizytami..za trzy tygodnie nastepna wizyta i przeziernosc karku..no i znowu sie bede streswowac:baffled: STRACIATELLA-kurcze juz dwunasty tydzien,a pamietam jak na staraczkach obwiescilas ,ze jestes w ciazy:-D

heja ;)

iwonaimaja ja też tak długo siedzę przed tv a potem odsypiam :)
Spokojnie ja też mam młodszą ciąze bo według miesiączki jestem w 12t1d gdzies a według usg gdzieś 11 tydzien będzie, ale ja to wiem że miałam późna owulacje bo mierzyłam temperature :)

Lena super, że rodzice to przyjęli dobrze :)

szkoła gratki dla męża :)

Straciatella ja ci zazdroszczę, że tak szybko bedziesz miała prenatalne :)napewno bedzie super :)

Bąbelek powodzenia na wizycie:) i sto lat dla córeczki :)super, że wizyta udana :)

stazi dla ciebie też kciuki :)

karmelowa spokojnie możesz wtedy pójść :)

nadzieja 1 trymestr się kończy równo 13 tygodnia :)

Ja sobie badania podzieliłam teraz bede robiła OWA, HBS, HCV a to koszt z 50 zł :)
Mnie plecy całe bolą napięcie czuje jakby ktoś usiadł i jakoś lekkie lęki mam:-(

ewwe ja też nie lubie sama siedzieć. Mój mąż ma teraz na 14 ten tydzień i tak sama przesiedze :(

To mówisz ze dopiero za 2 tyg będziemy w II trymestrze? Mi wychodziło ze jak jest 12t1d to juz jest II trytmestr :eek:

Witam piątkowo :)

Na temat teściowej to ja sie nie bede wypowiadac :D

Lena- super ze masz juz rozmowe z rodzicami za sobą. Zazdroszczę :)
iwonaimaja- ja mam podobnie, jeden dzien padam o 20 a drugiego mam taką energie ze do północy śmigam.
Straciatella- gratuluje 12 tc :) Jeśli chodzi o październik finansowo to u nas tez nie kolorowo ;/
szkola12- super, gratulację dla męża :)
Magda- a o jaki dokładnie ból chodzi? mnie od dawna, raz mocniej raz słabiej ale boli krzyż:no:
Bąbelek- Spełnienia marzeń dla córci! I gratuluję wizyty!
Żyrafka- trzymaj sie kochana! Napewno bedzie dobrze :*
karmelowa- zdrówka dla synka! My przechodzimy to samo ;/
nadzieja- przeprowadzka? Też chce:tak:
olapalo- dbaj o siebie :* Ja tez ciągle kukam czy nie ma krwi.. Obsesja:szok:
aesthete- gratuluję zakupu :) to teraz mozemy sie wszytkie spotkać przy nowym stole :p :-D
Kpe007- gratuluję wizyty i serduszek :) Też juz chce!

Wczoraj dzwoniła mama, rozmawiałyśmy chyba z godzinę a nie odważyłam się powiedzieć o ciaży :no: hm zupełnie nie wiem skąd ten stres. M w trakcie rozmowy pokazywał na brzuch zebym powiedziała :-D heh a ja stchórzyłam :szok:

Wizytę mam 15.10 wiec już bliżej niż dalej, no ale 4 tygodnie musiałam czekać:tak:

Witam:-)
Jeśli mnie przyjmiecie - chciałabym dołączyć do grona mam majówkowych:tak: Test zrobiłam 2.09 i od początku śledzę ten wątek, ale ... strata sprzed roku jakoś mnie blokowała aby napisać. Dziś stwierdziłam, że się nie dam!! :tak:

Mam na imię Martyna, mam 26 lat, to moja druga ciąża, rok temu poroniłam - ciąża obumarła około 9 tyg, w 12/13 tc miałam zabieg łyżeczkowania.
Byłam już dwa razy na usg, pierwsze w 7 tc kiedy serduszko pięknie biło i niedawno w 10 tc i wszystko było OK:tak::tak: 17.10 mam wizytę prenatalną i jeśli na niej będzie wszystko OK to chyba dopiero wtedy w 100% uwierzę w swoje szczęście:-)

Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko:blink:

reklama
Do góry