iwonaimaja
Fanka BB :)
Babelek gratuluje wizyty
to wychodzi na to ze tylko ja mam mlodsza ciaze i to o dwa tygodnie:-(
to wychodzi na to ze tylko ja mam mlodsza ciaze i to o dwa tygodnie:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie wszystko jestem w stanie rozszyfrowac, na pewno toxo... hiv, glukoza, odczyn coomba, IgG, IgM, Igh, CRP, VSR, HBS, VCV i jeszcze cos tam
cześc dziewczyny
Ja dziś wogole nie spałam, tak się stresują tą dzisiejszą wizytą , że o niczym innym nie myślę....
Marze tylko o tym, żeby zobaczyć dziś dzidzię i usłyszeć serduszko
Iwonaimaja ojj ja dużo wiem na temat nieprzewidywalności pracy kierowcy- mój mąż wykonuje ten sam zawód- lekko nie jest
Straciatella 12 tydzień poważna sprawa :-)
Dziś moja księżniczka kończy 3 latka :-)
dziewczyny ja wizyte mialam wczoraj wieczorem,cały dzień myślałam,że zwariuje z nerwów,a jaj juz wchodziłam do gabinetu to az sie upociłam z nerwow..masakra..oczywiscie okazało sie ze wszystko w porzadku,ze serduszka pieknie bija,ze dzidziusie duze,oba po 2,5cm czyli prawidłowo:-)nie wiem czemu my kobitki tak sie stresujemy przed tymi wizytami..za trzy tygodnie nastepna wizyta i przeziernosc karku..no i znowu sie bede streswowac STRACIATELLA-kurcze juz dwunasty tydzien,a pamietam jak na staraczkach obwiescilas ,ze jestes w ciazyHej Dziewczyny a ja Dzis tez wizyta - ale dopiero wieczorem kolo 18.30 i tez mnie lekki stres łapie dodatkowo przezywam,ze ide do zupelnie nowego Gina co mnie nieco stresuje nie lubie nowych ginow;P łoo byle do wieczora i jakos to przetrwac- oby bylo dobrze...
heja
iwonaimaja ja też tak długo siedzę przed tv a potem odsypiam
Spokojnie ja też mam młodszą ciąze bo według miesiączki jestem w 12t1d gdzies a według usg gdzieś 11 tydzien będzie, ale ja to wiem że miałam późna owulacje bo mierzyłam temperature
Lena super, że rodzice to przyjęli dobrze
szkoła gratki dla męża
Straciatella ja ci zazdroszczę, że tak szybko bedziesz miała prenatalne napewno bedzie super
Bąbelek powodzenia na wizycie i sto lat dla córeczki super, że wizyta udana
stazi dla ciebie też kciuki
karmelowa spokojnie możesz wtedy pójść
nadzieja 1 trymestr się kończy równo 13 tygodnia
Ja sobie badania podzieliłam teraz bede robiła OWA, HBS, HCV a to koszt z 50 zł
Mnie plecy całe bolą napięcie czuje jakby ktoś usiadł i jakoś lekkie lęki mam:-(
ewwe ja też nie lubie sama siedzieć. Mój mąż ma teraz na 14 ten tydzień i tak sama przesiedze
dopisz proszę :-):-) dziękuję