reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
nie wszystko jestem w stanie rozszyfrowac, na pewno toxo... hiv, glukoza, odczyn coomba, IgG, IgM, Igh, CRP, VSR, HBS, VCV i jeszcze cos tam

Ja tez mam dzisiaj te badania. Nie umiem rozszyfrowac tych twoich skrotow ale u mnie jest jeszcze wirus zoltaczki, wirus ospy wietrznej, syfilis, (Rubella IgG - nie wiem co to?), grupa krwi i przeciwciala.

heja ;)

iwonaimaja ja też tak długo siedzę przed tv a potem odsypiam :)
Spokojnie ja też mam młodszą ciąze bo według miesiączki jestem w 12t1d gdzies a według usg gdzieś 11 tydzien będzie, ale ja to wiem że miałam późna owulacje bo mierzyłam temperature :)

Lena super, że rodzice to przyjęli dobrze :)

szkoła gratki dla męża :)

Straciatella ja ci zazdroszczę, że tak szybko bedziesz miała prenatalne :)napewno bedzie super :)

Bąbelek powodzenia na wizycie:) i sto lat dla córeczki :)super, że wizyta udana :)

stazi dla ciebie też kciuki :)

karmelowa spokojnie możesz wtedy pójść :)

nadzieja 1 trymestr się kończy równo 13 tygodnia :)

Ja sobie badania podzieliłam teraz bede robiła OWA, HBS, HCV a to koszt z 50 zł :)
Mnie plecy całe bolą napięcie czuje jakby ktoś usiadł i jakoś lekkie lęki mam:-(

ewwe ja też nie lubie sama siedzieć. Mój mąż ma teraz na 14 ten tydzień i tak sama przesiedze :(

cześc dziewczyny

Ja dziś wogole nie spałam, tak się stresują tą dzisiejszą wizytą , że o niczym innym nie myślę....

Marze tylko o tym, żeby zobaczyć dziś dzidzię i usłyszeć serduszko

Iwonaimaja ojj ja dużo wiem na temat nieprzewidywalności pracy kierowcy- mój mąż wykonuje ten sam zawód- lekko nie jest

Straciatella 12 tydzień poważna sprawa :-)

Dziś moja księżniczka kończy 3 latka :-)

Hej Dziewczyny;) a ja Dzis tez wizyta - ale dopiero wieczorem kolo 18.30 i tez mnie lekki stres łapie dodatkowo przezywam,ze ide do zupelnie nowego Gina co mnie nieco stresuje :p nie lubie nowych ginow;P łoo byle do wieczora i jakos to przetrwac- oby bylo dobrze...
dziewczyny ja wizyte mialam wczoraj wieczorem,cały dzień myślałam,że zwariuje z nerwów,a jaj juz wchodziłam do gabinetu to az sie upociłam z nerwow..masakra..oczywiscie okazało sie ze wszystko w porzadku,ze serduszka pieknie bija,ze dzidziusie duze,oba po 2,5cm czyli prawidłowo:-)nie wiem czemu my kobitki tak sie stresujemy przed tymi wizytami..za trzy tygodnie nastepna wizyta i przeziernosc karku..no i znowu sie bede streswowac:baffled: STRACIATELLA-kurcze juz dwunasty tydzien,a pamietam jak na staraczkach obwiescilas ,ze jestes w ciazy:-D

heja ;)

iwonaimaja ja też tak długo siedzę przed tv a potem odsypiam :)
Spokojnie ja też mam młodszą ciąze bo według miesiączki jestem w 12t1d gdzies a według usg gdzieś 11 tydzien będzie, ale ja to wiem że miałam późna owulacje bo mierzyłam temperature :)

Lena super, że rodzice to przyjęli dobrze :)

szkoła gratki dla męża :)

Straciatella ja ci zazdroszczę, że tak szybko bedziesz miała prenatalne :)napewno bedzie super :)

Bąbelek powodzenia na wizycie:) i sto lat dla córeczki :)super, że wizyta udana :)

stazi dla ciebie też kciuki :)

karmelowa spokojnie możesz wtedy pójść :)

nadzieja 1 trymestr się kończy równo 13 tygodnia :)

Ja sobie badania podzieliłam teraz bede robiła OWA, HBS, HCV a to koszt z 50 zł :)
Mnie plecy całe bolą napięcie czuje jakby ktoś usiadł i jakoś lekkie lęki mam:-(

ewwe ja też nie lubie sama siedzieć. Mój mąż ma teraz na 14 ten tydzień i tak sama przesiedze :(

To mówisz ze dopiero za 2 tyg będziemy w II trymestrze? Mi wychodziło ze jak jest 12t1d to juz jest II trytmestr :eek:

Witam piątkowo :)

Na temat teściowej to ja sie nie bede wypowiadac :D

Lena- super ze masz juz rozmowe z rodzicami za sobą. Zazdroszczę :)
iwonaimaja- ja mam podobnie, jeden dzien padam o 20 a drugiego mam taką energie ze do północy śmigam.
Straciatella- gratuluje 12 tc :) Jeśli chodzi o październik finansowo to u nas tez nie kolorowo ;/
szkola12- super, gratulację dla męża :)
Magda- a o jaki dokładnie ból chodzi? mnie od dawna, raz mocniej raz słabiej ale boli krzyż:no:
Bąbelek- Spełnienia marzeń dla córci! I gratuluję wizyty!
Żyrafka- trzymaj sie kochana! Napewno bedzie dobrze :*
karmelowa- zdrówka dla synka! My przechodzimy to samo ;/
nadzieja- przeprowadzka? Też chce:tak:
olapalo- dbaj o siebie :* Ja tez ciągle kukam czy nie ma krwi.. Obsesja:szok:
aesthete- gratuluję zakupu :) to teraz mozemy sie wszytkie spotkać przy nowym stole :p :-D
Kpe007- gratuluję wizyty i serduszek :) Też juz chce!

Wczoraj dzwoniła mama, rozmawiałyśmy chyba z godzinę a nie odważyłam się powiedzieć o ciaży :no: hm zupełnie nie wiem skąd ten stres. M w trakcie rozmowy pokazywał na brzuch zebym powiedziała :-D heh a ja stchórzyłam :szok:

Wizytę mam 15.10 wiec już bliżej niż dalej, no ale 4 tygodnie musiałam czekać:tak:

Witam:-)
Jeśli mnie przyjmiecie - chciałabym dołączyć do grona mam majówkowych:tak: Test zrobiłam 2.09 i od początku śledzę ten wątek, ale ... strata sprzed roku jakoś mnie blokowała aby napisać. Dziś stwierdziłam, że się nie dam!! :tak:

Mam na imię Martyna, mam 26 lat, to moja druga ciąża, rok temu poroniłam - ciąża obumarła około 9 tyg, w 12/13 tc miałam zabieg łyżeczkowania.
Byłam już dwa razy na usg, pierwsze w 7 tc kiedy serduszko pięknie biło i niedawno w 10 tc i wszystko było OK:tak::tak: 17.10 mam wizytę prenatalną i jeśli na niej będzie wszystko OK to chyba dopiero wtedy w 100% uwierzę w swoje szczęście:-)

Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko:blink:

reklama
Do góry