Szuszunia
Fanka BB :)
OA co to za jaja z tym wątkiem zamkniętym? Ktos został upoważniony do otwierania czegoś takiego i dokonywania selekcji?? A jak sie można wkupic w laski?? Chyba wrócę na bociana bo od wielu lat mi na forum nikt takiej przykrości nie zrobił. Ja myślałam ze jesteśmy połączone dzięki tej brzuszkowej sprawie jak siostry. Dziewczyny z innych miesięcy na otwartym nawet numery do siebie podają żeby mieć ze sobą kontakt. Szkoda ze coś takiego robicie. Nawet nie chce wiedzieć kto jest w tej zamknietej grupie żeby sie nie uprzedzić.
A jak ktoś chciał prywatności to trzeba było stworzyć grupę zamknięta na podstawie stworzonej listy majowek a nie prywatnych upodobań. Strasznie mi przykro... Tym bardziej że jestem prawie od początku w wątku...
majówka która moderuje ten zamknięty wątek niech doda wszystkie majówki. może miała dobre intencje ale "selekcja" jest lekko niesmaczna...
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
może kiedyś nam się taki wątek przyda..
ale sama się teraz poczułam dziwnie... bo pierwsze odczucie jest takie że skoro nie dostałam zaproszenia to nie jestem tu mile widziana... eh..
skorygujcie to szybko bo wszystkim niesmak pozostanie,..