reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majówki 2014

Witam:-) widze że jeszcze nie wszystkie jesteśmy pewne swojego stanu. ja ponoć dzisiaj powinnam dostać @ ale zobaczymy co z tego będzie.. niby na teście coś jest ale już sama nie wiem.. chybba musze jeszcze chwile poczekać i zrobić drugi:tak:

reklama
Witam:-) widze że jeszcze nie wszystkie jesteśmy pewne swojego stanu. ja ponoć dzisiaj powinnam dostać @ ale zobaczymy co z tego będzie.. niby na teście coś jest ale już sama nie wiem.. chybba musze jeszcze chwile poczekać i zrobić drugi:tak:

a moze zrob fote i wrzuc tesciora- obejrzymy:D ja robilam pierwszy to byl mega bladzioch i myslalam ,ze to jakis felerny test ale juz 2 dni pozniej kreska stala sie widoczna bez problemu:D

jak narazie to chyba nie ma sensu bo na aparacie nie widać tej kreski.. przy poprzedniej ciąży miałam tak samo z testem, ale piersi obolałe sutki bardzo drażliwe :-)

Witam niedzielnie:tak:
Hmm to możę ja też zaczne brac po dwie tabletki foliku.

ewelinka2106 oficjalne gratulacje :)

Apple ja nie mierze juz od 17 dfl nie chce sie stresowac po pierwsze po drugie nie chce tam nic wkladać:)

perełka przedwczoraj się zaczęło, wczoraj zastrzyk dostałam.

stazi24 pierwsza ciąża była donoszona i urodziłam 3 miesiące temu

No nic, najwyraźniej jeszcze nie ten czas. Trzymajcie się dziewczyny, zdrowych maluszków życzę i szybkich, jak najmniej bolesnych rozpakowań !

Cześć dziewczyny! z przyjemnością do Was dołączę. Od kilku dni wiem, że również zostanę majową mamusią. Mam na imię Martyna, 26 lat, I ciąża :-D

Witam serdecznie nowe Majowe mamusię:)
Co dziś dziewczynki macie na obiadek?? Ja mam rosołek i robię żeberka w sosiku z ziemniaczkami i buraczkami na ciepło:)
Coś mnie dzisiaj tak ćmi w podbrzuszu ale nie chcę się stresować. Jutro mam w końcu wizytę i już się nie mogę doczekać:)
Miłego dnia:)

reklama
oj nowe mamuśki! Witam witam :tak::-)

Niestety nie mogę się rozpisać, choć bardzo bym chciala. Od rana nie roztaje się z muszą klozetową.. co zjem, to zwracam... fuj!

Nadrobie wieczorem, obiecuje :tak:

Do góry