reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Witam:-) widze że jeszcze nie wszystkie jesteśmy pewne swojego stanu. ja ponoć dzisiaj powinnam dostać @ ale zobaczymy co z tego będzie.. niby na teście coś jest ale już sama nie wiem.. chybba musze jeszcze chwile poczekać i zrobić drugi:tak:

reklama
Witam:-) widze że jeszcze nie wszystkie jesteśmy pewne swojego stanu. ja ponoć dzisiaj powinnam dostać @ ale zobaczymy co z tego będzie.. niby na teście coś jest ale już sama nie wiem.. chybba musze jeszcze chwile poczekać i zrobić drugi:tak:

a moze zrob fote i wrzuc tesciora- obejrzymy:D ja robilam pierwszy to byl mega bladzioch i myslalam ,ze to jakis felerny test ale juz 2 dni pozniej kreska stala sie widoczna bez problemu:D

jak narazie to chyba nie ma sensu bo na aparacie nie widać tej kreski.. przy poprzedniej ciąży miałam tak samo z testem, ale piersi obolałe sutki bardzo drażliwe :-)

Witam niedzielnie:tak:
Hmm to możę ja też zaczne brac po dwie tabletki foliku.

ewelinka2106 oficjalne gratulacje :)

Apple ja nie mierze juz od 17 dfl nie chce sie stresowac po pierwsze po drugie nie chce tam nic wkladać:)

perełka przedwczoraj się zaczęło, wczoraj zastrzyk dostałam.

stazi24 pierwsza ciąża była donoszona i urodziłam 3 miesiące temu

No nic, najwyraźniej jeszcze nie ten czas. Trzymajcie się dziewczyny, zdrowych maluszków życzę i szybkich, jak najmniej bolesnych rozpakowań !

Cześć dziewczyny! z przyjemnością do Was dołączę. Od kilku dni wiem, że również zostanę majową mamusią. Mam na imię Martyna, 26 lat, I ciąża :-D

Witam serdecznie nowe Majowe mamusię:)
Co dziś dziewczynki macie na obiadek?? Ja mam rosołek i robię żeberka w sosiku z ziemniaczkami i buraczkami na ciepło:)
Coś mnie dzisiaj tak ćmi w podbrzuszu ale nie chcę się stresować. Jutro mam w końcu wizytę i już się nie mogę doczekać:)
Miłego dnia:)

reklama
oj nowe mamuśki! Witam witam :tak::-)

Niestety nie mogę się rozpisać, choć bardzo bym chciala. Od rana nie roztaje się z muszą klozetową.. co zjem, to zwracam... fuj!

Nadrobie wieczorem, obiecuje :tak:

Do góry