reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Witam wszystkie nowe mamusie:):)
Wasila ja testuje 8-ego wrzesnia. Ostatni okres miałam 08,08 a cykle mam co 30-31 dni.
Straciatella wiem co czujesz. W I ciązy miałam to samo:baffled:. Normalnie grypa jelitowa :-D. Pierwsze 3 miesiące spędziłam przytulając sie do muszli..

reklama
Straciatella, współczuję wymiotów. Oby szybko minęły:)

Martyna, witaj:)

Aniu, ja też mam na dziś termin @. Pewnie i termin porodu będzie u nas taki sam:)

Ja jutro wybiorę się na betę. Mam nadzieję, że będzie ok:)

Straciatella, współczuje przytulanka z muszla;)
applecrumble, miło by było. tylko ja mam mega nie regularne @. mam 8- miesięczna córeczkę nie dawno skończyłam karmić piersia i @ nie zdążyła sie jeszcze uregulować. mała wpadka przy pracy była hehe:tak: dlatego też muszę czekać.. a teścik wyszedł Ci już pozytywny?? to moja w sumie 4 ciąża by była jeśli mam dobre przeczucia;) ( dwie ciąże niestety nie udane)

Witam. Nieśmiało Was podglądałam i miałam nadzieję, że w końcu i ja do Was dołączę. Dzisiaj zrobiłam test i a kuku dwie grube krechy
smilie1.gif
Jestem bardzo szczęśliwa, bo z mężem staraliśmy się od kilku miesięcy. OM miałam 4 sierpnia, więc termin przypada mi tak 11/12 maj 2014. Z racji tego, że mieszkam w UK pierwsze USG będę dopiero miała w 12 tyg. Jutro lecę do lekarza umówić się na wizytę. mam nadzieje, że wszystko będzie w porządku. Z objawów mam tylko bolące piersi i ciagle brzuch mnie boli, i to mnie właśnie martwi. Jak będę miała chwile to będę Was informowac co i jak. Pozdrawiam przyszłe Majóweczki.

Ewelina - GRATULUJE I witaj :tak:

Aniu - trzymam kciuki!!

Dziewczyny, ja w ogole nie mam na nic sily!! Jakis obled!!:szok::szok: Jedyne male poklady energii mam rankiem (pewnie niedlugo I to zamieni sie w oblapywanie toalety....biedna Straciatella :baffled:) a wieczorem jak wracam z pracy, to nawet nie mam sily nic sobie ugotowac...KARAMBA!!!:wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj 8h w pracy na nogach,plus 2h spacer,myslalam ze nie wyrobie!!Jak wrocilam do domu, to padlam wykonczona.

Dziewczyny, nie mierzcie juz temperatur! Na nic Wam sie to nie zda a niepotrzebnie sie zestresujecie jak Wam tempka odrobine spadnie!! Nie ma co!:no:

Jak Wam mija niedziela? U mnie dopiero 9 ta rano...dobrze,ze do pracy na 12ta, jeszcze sie troche polenie :-)

aNilewe_ - jak włączasz tą opcje czytaj pierwszy nie czytany??

perelka, martuskubus - dziekuje :-)

Straciatella
- jesteśmy z Tobą!

szkola13- powodzenia na wizycie, daj znac jak było :tak:

Martyna, paulinka - witajcie i ogromne gratulacje :-)

Jejku mi sie nic nie chce. jak siadłam po obiedzie tak siedze. I bolą mnie nogi w kostkach. Ma któraś podobnie?

Straciatella oj współczuje wiem co to znaczy chociaż jeszcze same mżemy tulic muszlę.

paulinka_UK witaj :)

ewelinka2106 mnie nie bolą, a może na zmianę pogody deszczowo jest kto wie. Widzę, że jesteś z małopolski a skąd dokładnie ?:)

Ja dzisiaj upiekłam ciasto kruche leżałam oglądałam film na polsacie.

reklama
Gratulcje dla nowych mamus:)
Ja zjadlam obiadek i zasnelam na godzinke jak wstalam to jak nowo narodzona.
Wspolczje wam tulenia sie do muszli. Ja tylko latam do toalety co chwile bo niby chce mi sie bardzo a oddaje pare kropel no i tak falami pobolewaja mnie sutki.
Jutro odezwe sie po wizycie.
Dobrej nocy:)

Do góry