reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Martuska poznaje ci po awatarku z ovu:) nie mam tylko spiety brzucho i sennosc-w dodatku nie mam perspektyw na wyspanie sie.
straciatella czekalam bo ...lecze sie u edndokrynologa w wziazku z tym masa roznych lekow biore/jestem w trakcie odstawiania ale dobrej mysli jestem.Po 1 ciazy organizm mi padl hormony totalnie sie rozwalily.

Ostatnia edycja:
reklama
wam nowa majowke

straciatella chodze do gwary moje siostry do niego chodzily i zasowolone jednej pomogl z porodem bo juz prawie zielone wody miala a w szpiralu nic nie robili

mnie dzisiaj mexzy biegunka nie mam na nic sily

zosiasamosia, oj aż takiej wiedzy nie posiadam :p może nadzieja będzie wiedzieć?

Ewstra, witaj :D :D

Straciatella, póki nie ma wyników to nic nie mów :) bo może akurat się udało :)
Na urodzinach o dziwo fajnie było ;) usiadłam koło dziewczyny która jest w 6tc :D więc miałyśmy wspólny temat do rozmowy :p no i jakby tego było mało to jesteśmy z tego samego roku i miesiąca, ale dzielą nas tylko 2 dni :p

Jakie plany na dzisiaj macie? Ja znowu sama w domu :/

iwonaimaja - a ile kasuje? Ponoć on bardzo fajny, zastanawiam się czy nie zacząć do niego chodzić od ok 6 msca.
A słyszalas coś o Ulman?

Biedna, możne ryż zjedz? Albo coś, co pomoże?

Ja sama a M. prowadzil dzisiaj wyklady wiec gnije w łózku:) Pożniej jedziemy do jego rodziców na obiadek wiec nie myslę o gotowaniu. Jestem bardzo zadowolona bo ten dom, który nam się podobał, również bardzo spodobał się moim rodzicom no i decyzja zapadła, teraz wszystkie formalności no i kredyt. Juz mysle, jak bede go urządzac:)

Ewstra to juz wiem kim jesteś:D

za pierwsza wizyte zaplacilam 120zl fajnie ma bo ma dobry sprzet i super pania polozna w kazdej chwili mozna dzwonic ona doradzi
o ulman nic nie slyszalam podobmo jeszcze fajny jesr krzystymiak

a ry skad jestes ze i porod i lekarza z tychow chcesz

Czesc dziewczyny.Mnie dopadła jakaś niemoc.Wczoraj przeleżałam cały dzień,przespałam w sumie,potem przespałam całą noc..wstałam rano ,wykąpałam sie i dalej jestem spiąca..a tyle mam roboty w domu i tylko przekładam z dnia na dzień..nie moge się za nic zabrać i wkurza mnie to i leze taka zła i bezsilna...

reklama
Witam niedzielnie :)
Coś mi humor dzisiaj nie dopisuje. Jakaś zła wstałam :p
Pogoda brzydka i słabo coś się czuje.

applecrumble ja widziałam w Ikei takie wielofunkcyjne łóżeczko :) Z takiego ze szczebelkami potem można zmontować dla starszego dziecka. I chyba na takie się zdecyduje.

Ewstra witaj i gratulacje :)

Straciatella oj zazdroszcze Ci tej niedzieli u babci :) Ja muszę sama coś wykombinować na obiad, a tak mi się nie chce.

CrystalEye jak tam po wczorajszej wizycie?

Do góry