reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Kurczaczek, to prawda :D chociaż tyle dobrego z tych urodzin wyszło :p ale ogólnie byłam zaskoczona postawą też tego kolegi od mojego męża, bo albo stara mi się przypodobać, albo rzeczywiście się zmienił :tak:

Perelka, ja to nie wiem po co schab rozmroziłam, bo mam pierś z kurczaka w lodówce :p więc zrobię na dzisiaj schabowe z ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty, a na jutro coś z tej piersi zrobię ;)

Aśku, współczuję :/ ja póki co (odpukać!), nie mam takich mdłości i oby tak mi pozostało... nawet nie jestem w stanie nic doradzić na to :/

W ogóle oglądałam na BBC program "Nie stój tak, ja rodzę!" i chyba przez te hormony się popłakałam :p jak widziałam jak ci mężczyźni pomagają przy porodzie, dbają... mam nadzieję, że w moim też będę miała takie oparcie :tak:

w ogóle jaki sen dzisiaj miałam :D że poleciałam z mężem i parą znajomych do Chin. Zapłaciliśmy za bilety po 13tys zł w jedną stronę od osoby :szok: i z moim mężem płynęłam wpław przez ocean, było nad ranem i mi powiedział, że mi chce coś pokazać. I nagle nad wodą zaczęły skakać całe stada ryb :D no mówię wam, taki piękny widok że szok :D no i M zaczął mi opowiadać, że Jezus nakarmił tak kiedyś głodnych ludzi :-D że nie mieli wędek, ani nic i Jezus zaprowadził właśnie do takich ryb i mogli je złapać :-D potem jak wyszliśmy z oceanu to robiłam zdjęcia, ale coś mi się z aparatem stało, bo żadne się nie zapisało :/ poszliśmy do hotelu i byłam ubrana w jakieś ich ludowe wdzianko, miałam takie szerokie czerwone spodnie z jakimiś haftami. I wtedy do pokoju wszedł mój tata i zaczął ze mną tańczyć, a w korytarzu siedział ksiądz, który uczył mnie religii w liceum i się przyglądał... :nerd: no i potem się okazało, że u mnie w pracy coś jest nie tak i po tygodniu wróciliśmy na weekend żeby poprawić te błędy i potem znowu polecieliśmy do tych Chin :D nie wiem o co w tym chodziło, ale ogólnie sen mi się podobał, szczególnie te ryby mi utkwiły w pamięci :-)

reklama
Aeshtete, ryba to znak chrześcijaństwa, to był napewno bardzo pozytywny, duchowy, powiedziałabym wręcz religijny sen :tak: Ja przywiązuję dużą uwagę do snów. Miewam sny prorocze i różnego rodzaju przekazy, np. od ludzi, których już nie ma. Twój sen jest naprawdę przejmujący i niesamowicie dosłowny :happy:

aesthete - rozbawił mnie Twój sen :) aż zaczęłam się zastanawiać co mi się dziś śniło, ale jakoś mój mózg nie potrafi się wystarczająco skupić :( ahhhh w 3mieście taka ładna pogoda, że warto by było skorzystać, a ja mam takiego leniaaaaaaaa....

kurczę, Nanncy, tak to go nie odbierałam :) biorąc pod uwagę moje analizowanie Biblii, zwątpienia i przemyślenia, to może coś w tym być ;)

Struss, ja to rzadko kiedy pamiętam swoje sny :) zdarza się to sporadycznie i wtedy pamiętam naprawdę dużo :) na śląsku też piękna pogoda :) gdyby mąż był to pewnie byśmy poszli sobie na długi spacer, a samej to mi się nie chce :baffled:

Aesthete-ja też miałam dziś jakieś dziwaczne sny..chociaż Ty chociaż sie rybek pieknych naogladałaś,a ja z jakiegoś wieżowca spadałam na jakies pociągi..horror Iwonaimaja-mnie też mdłości męczą,szczególnie wieczorem..ja dziś na obiadek piers z kurczaka usmażyłam i ryż z sosem i pomidorki:-)zjadłam z godzine temu i juz głodna jestem:baffled:

Na mdłości mi dużo pomagała tż guma do żucia mocno miętowa :) WIem co to znaczy bo jeszcze lekkie mnie dopadaja nieraz...

aesthete no widzisz podobny obiadek dzisiaj miałyśmy kotlet ziemniaki i kapustka :D
Fajny sen :D

Co do snów ja je zapamiętam może nie zawsze, ale przeważnie ale ostatnio nic szczególnego mi sie nie śniło :)

Nancy-jak to przekazy od ludzi których już nie ma?wiesz ja wierze w takie rzeczy,ale nigdy nie spotkałam nikogo osobiście kto miałby takie zdolności..mi czasami sni sie moja mama,ktora mi mówi,że jest przy mnie i ze to nie prawda,że nie żyje,że żyje tylko inaczej i tak sie zastanawiam,czy może ona przychodzi do mnie w snie?Moja mama zmarła 2 lata temu w wieku 54 lat..strasznie to przezyłam i do dzis trudno mi sie z tym pogodzić...

Ostatnia edycja:
KPe, mi często śni, że umieram przy porodzie, albo że mnie mordują na oczach mojego męża, albo że mnie gwałcą na jego oczach, a on nic nie może zrobić :no: ale takimi snami to się nawet nie chwalę i on nawet nie wie, że takie poronione sny mam :p

Perelka, ja to obiadu jeszcze nie robiłam, ale zaraz zamierzam, bo zaczynam głodnieć :) mój mąż i tak dopiero po 19:00 w domu będzie :baffled:

aaa chyba, żę tak :)

Nie wiem czy to pisałam Wam w piątek jak jechałam do rodziców po wizycie wsiadłam do windy z tatą i jechał sąsiad co obok drzwi mieszka i taki tekst do mnie Ewelina wyładniałaś na twarzy taka inną masz widział mnie z dwa miesiące temu ty chyba przy nadzieji jesteś co a ja na to:szok:

reklama
to ja z kolei chyba zbrzydłam :p pryszcze mi zaczęły wyskakiwać, takie wielkie pod skórą i bolące :baffled: włosy mi się przetłuszczają strasznie szybko... no ja ogólnie nie jestem zadowolona ze swojego wyglądu :baffled:

Do góry