reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Martuska507 : miałam tak poprzednim razem, ani sie położyć, ani stać. W tej ciazy już jest dużo lepiej :)

Co do dwóch lekarzy- ja się przejechałam, owszem od jednego miałam skierowania na NFZ i nie wiedzieli o sobie. Ale ich diagnozy i zalecenia były totalnie odmienne. Jeden mówił leż inny, ze wszystko dozwolone. Starałam sie myślec pozytywnie, wiec trzymałam sie tych optymistycznych diagnoz i nie skończyło sie to dobrze.
W tej ciazy trzymam sie mojej ginki prywatnie, a skierowania będę kombinować od znajomego lekarza :)

reklama
Lena łączę się z Tobą w bólu, zołądek mnie tak boli... już nie wiem jak sobie z tym radzić...
Byłam dzisiaj u ginekologa, powiedziała mi, że to też jest objaw ciążowy :-)
aha no i pochwalę się, z Dzidzią wszystko w porządku, ma już 20 mm, serduszko bije jak dzwon :)

Alez wy macie tempo;) Ja dzisiaj poczulam taki blogi stan ze wszystko bedzie ok i pojechalam na zakupki i do mamy obiad ugotowalam i jeszcze mialam sile na male sprzatanko. Jakos tak dostalam energi.
Odebralam dzis wyniki i wszystkie sa ok po wyplacie zrobie tokso jeszcze i tsh.
A i oczywiscie dalej mam skleroze co ktora pisala:-\
A mam takie pytanie z innej beczki kiedy zaczynacie lub zaczynalyscie zakupy wyprawkowe bo my chcielismy tak od 16tyg i nie wiem czy to nie za wczesnie:-) Bo to tak czlowieka korca te malenkie cudenka

Asku wlasnie wczoraj byly wyniki i nie jest najlepiej:( no ale trudno jakos musi byc;) wiadomosc o ciazy kompletnie odebrala mi glowe o nauki :d

Co z Twoimi wizytami? Chcesz je podac do tabelki?;)
aaaa :zawstydzona/y: myślałam, że pisałaś dopier :zawstydzona/y:nie ogarniam ostatnio rzeczywistości ;-)
a w sumie to możesz dodać ;-) 1.10 mam prywatną wizytę - potwierdzenie ciąży ;-) 14.10 na nfz ;-) też potwierdzenie ;-)

Ostatnia edycja:
szkola13 - z tymi wyprawkami to jak kto woli :-)
W pierwszej ciąży kupowałam już w 10 tc :-p Teraz planuję po 25 tc dopiero ;-)

iwonaimaja - ooo, a Ty skąd?? :-)

witam dziewczynki :) sorki że tak zdrobniale :)

Na wstępie dziękuje bardzo za trzymanie kciuków napewno się przydały relacje z wizyty opisze zaraz :)
Co do miesjaca spłodzenia to u nas swój domek :)
Mam katar a mega osłabienie czuje :(Nie chce nic brać pije herbatke z cytryną.
Co do seksu mój gin dzisiaj mówił, że zero wspólżycia póki co.

Lena_no moj gin chce z dentystą poczekać do ukończenia pirwsze trymestru bo wrazie jeśli by trzeba było dać antybiotyk sama muszę podleczyć a ja się boje dentysty i to dla mnie mega tres :(
I moja denstyska wymagała zaświadczenie, że ginekolog nie widzi przeciwkazań do leczenia itp
też się z tym męczyłam póki co przeszło, ale wiem jakie to męczące :(

An_ka wspólczuje bo też kicham :(

Bąbelek bardzo się cieszę umawiaj się do Rożnowskiego w poczekalni jest komórka podana :D

pat&mom ja też czekam z kupowaniem napewno do 2 trymestu :)

kiuik mi też wychodzą na czole a nawet na szyji :D
struss gratulacje :)

Żyrafka26 dobrze, że wszystko w porządku no oprócz tych plamień betka ładnie rośnie :)

mamunia gratuluje betki :)

Martynia gratuluje udanej wizyty :)

Bąbelek, piękne dwie kreseczki:-)
struss, witamy:happy2:

Gratuluję udanych wizyt dziewczyny:-) Perełka, mówiłyśmy, że będzie ok;-)głowa do góry. Rodzisz w maju i nie ma bata!

Ja aktualnie jakoś opadłam z sił. Zjadłam obiadek i tak błogo mi się zrobiło... chyba się zdrzemnę chwilkę. A jutro mąż obiecał mi shake'a :rofl2:

A dzisiaj mi gin założył karte no schudłam od początku 1,5 kg no cóz ważne, żeby dzidzia rosła zdrowo:tak:

A mam zlecone morfologie mocz, hbs ,oWa i chyba jeszcze raz zrobię TSH dla swojej wiedzy jeśli będzie ok dam sobie już z nią spokój.

Ostatnia edycja:
reklama
straciatella z Tychów :-)

gratuluje udanych wizyt Perelka widze ze wszystko ok u Ciebie

u mnie mdlosci ciag dalszy co zjem to mnie mdli a jak nie zjem to jeszcze gorzej i co ma człowiek robic;-)

Do góry