reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Martuska507 : miałam tak poprzednim razem, ani sie położyć, ani stać. W tej ciazy już jest dużo lepiej :)

Co do dwóch lekarzy- ja się przejechałam, owszem od jednego miałam skierowania na NFZ i nie wiedzieli o sobie. Ale ich diagnozy i zalecenia były totalnie odmienne. Jeden mówił leż inny, ze wszystko dozwolone. Starałam sie myślec pozytywnie, wiec trzymałam sie tych optymistycznych diagnoz i nie skończyło sie to dobrze.
W tej ciazy trzymam sie mojej ginki prywatnie, a skierowania będę kombinować od znajomego lekarza :)

reklama
Lena łączę się z Tobą w bólu, zołądek mnie tak boli... już nie wiem jak sobie z tym radzić...
Byłam dzisiaj u ginekologa, powiedziała mi, że to też jest objaw ciążowy :-)
aha no i pochwalę się, z Dzidzią wszystko w porządku, ma już 20 mm, serduszko bije jak dzwon :)

Alez wy macie tempo;) Ja dzisiaj poczulam taki blogi stan ze wszystko bedzie ok i pojechalam na zakupki i do mamy obiad ugotowalam i jeszcze mialam sile na male sprzatanko. Jakos tak dostalam energi.
Odebralam dzis wyniki i wszystkie sa ok po wyplacie zrobie tokso jeszcze i tsh.
A i oczywiscie dalej mam skleroze co ktora pisala:-\
A mam takie pytanie z innej beczki kiedy zaczynacie lub zaczynalyscie zakupy wyprawkowe bo my chcielismy tak od 16tyg i nie wiem czy to nie za wczesnie:-) Bo to tak czlowieka korca te malenkie cudenka

Asku wlasnie wczoraj byly wyniki i nie jest najlepiej:( no ale trudno jakos musi byc;) wiadomosc o ciazy kompletnie odebrala mi glowe o nauki :d

Co z Twoimi wizytami? Chcesz je podac do tabelki?;)
aaaa :zawstydzona/y: myślałam, że pisałaś dopier :zawstydzona/y:nie ogarniam ostatnio rzeczywistości ;-)
a w sumie to możesz dodać ;-) 1.10 mam prywatną wizytę - potwierdzenie ciąży ;-) 14.10 na nfz ;-) też potwierdzenie ;-)

Ostatnia edycja:
szkola13 - z tymi wyprawkami to jak kto woli :-)
W pierwszej ciąży kupowałam już w 10 tc :-p Teraz planuję po 25 tc dopiero ;-)

iwonaimaja - ooo, a Ty skąd?? :-)

witam dziewczynki :) sorki że tak zdrobniale :)

Na wstępie dziękuje bardzo za trzymanie kciuków napewno się przydały relacje z wizyty opisze zaraz :)
Co do miesjaca spłodzenia to u nas swój domek :)
Mam katar a mega osłabienie czuje :(Nie chce nic brać pije herbatke z cytryną.
Co do seksu mój gin dzisiaj mówił, że zero wspólżycia póki co.

Lena_no moj gin chce z dentystą poczekać do ukończenia pirwsze trymestru bo wrazie jeśli by trzeba było dać antybiotyk sama muszę podleczyć a ja się boje dentysty i to dla mnie mega tres :(
I moja denstyska wymagała zaświadczenie, że ginekolog nie widzi przeciwkazań do leczenia itp
też się z tym męczyłam póki co przeszło, ale wiem jakie to męczące :(

An_ka wspólczuje bo też kicham :(

Bąbelek bardzo się cieszę umawiaj się do Rożnowskiego w poczekalni jest komórka podana :D

pat&mom ja też czekam z kupowaniem napewno do 2 trymestu :)

kiuik mi też wychodzą na czole a nawet na szyji :D
struss gratulacje :)

Żyrafka26 dobrze, że wszystko w porządku no oprócz tych plamień betka ładnie rośnie :)

mamunia gratuluje betki :)

Martynia gratuluje udanej wizyty :)

Bąbelek, piękne dwie kreseczki:-)
struss, witamy:happy2:

Gratuluję udanych wizyt dziewczyny:-) Perełka, mówiłyśmy, że będzie ok;-)głowa do góry. Rodzisz w maju i nie ma bata!

Ja aktualnie jakoś opadłam z sił. Zjadłam obiadek i tak błogo mi się zrobiło... chyba się zdrzemnę chwilkę. A jutro mąż obiecał mi shake'a :rofl2:

A dzisiaj mi gin założył karte no schudłam od początku 1,5 kg no cóz ważne, żeby dzidzia rosła zdrowo:tak:

A mam zlecone morfologie mocz, hbs ,oWa i chyba jeszcze raz zrobię TSH dla swojej wiedzy jeśli będzie ok dam sobie już z nią spokój.

Ostatnia edycja:
reklama
straciatella z Tychów :-)

gratuluje udanych wizyt Perelka widze ze wszystko ok u Ciebie

u mnie mdlosci ciag dalszy co zjem to mnie mdli a jak nie zjem to jeszcze gorzej i co ma człowiek robic;-)

Do góry