reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

ae mialam czytania

babelek gratuluje
ja wlasnie sie zastanawiam nad luxmedem mamy pakiet z pracy nic nie place tylko nie wiem jak to potem z porodem czy ten lekarz jest w szpitalu ja lux med w tychach

u mnie mdlosci ciag dalszy ledwo do domu przyjechalam z zakupow nie wiem jak do pracy wroce w poniedzialek

witam nowa majowke

przepraszam za bledy pisze z tableta i nie widze co pisze;-)

reklama
Mimo, że mam 2 lekarzy to ten z NFZ nie wie o tym, że jeszcze odwiedzam i kontaktuję się z prywatnym, dlatego mam tylko 1 kartę ciąży.

Zastanawiam się nad takim rozwiązaniem. Póki co, chodzę prywatnie. Ale oznacza to płatne badania. Przykład wczorajszy - badanie moczu, krew (morfo, tokso, hiv etc) - 350 zł :baffled:

Alternatywnie rozważam pakiety ciążowe Medicoveru: Ciąża - prywatny szpital Medicover Warszawa

Co o nich myślicie? Sensowne?

Najchętniej wykupiłabym u nich i poród, bo szpital mam 200 m od domu, ale ceny powalają...

Strasznie podrożały te prywatne pakiety

Iwonaimaja pytałaś czy lekarz jest w szpitalu- to zależy gdzie pracue i jak sie z nim umówisz. Mój pracuje sosnowcu i byłam z nim konkretnie umówiona wiec był do mojej dyspozycji i zaznaczam, że nic więcej mu za to nie zapłaciłam. Jedyne to że chodziłam do niego do lux medu i tyle

hmmm, ja bym chciała żeby mój lekarz był przy porodzie albo chociaż pracował w szpitalu, w którym będę rodzić. Tak niestety nie będzie :-(
Dlatego może zacznę chodzić dodatkowo prywatnie (poza medicover) do ordynatorki szpitala w Tychach;-) jakieś 3 wizyty... chyba wystarczy..

Straciatella a nie możesz rodzić tam gdzie Twoja Pani dr Korona pracuje w szpitalu ? ;-)
Ja tylko i wyłącznie dlatego rodziłam w innym mieście:)
A wcześniej też do niej chodziłaś? Gdzie rodziłaś ? ;-)

Ewelinka, spokojnie :D nikt nie kwestionuje Twojej pracy, bo nam się podoba tak jak jest :-)

Ania, miło, że nas w końcu odwiedziłaś ;)

Bąbelek, gratulacje :happy:

An_Ka, mam to samo... również mówię w rodzaju męskim :oo2: ciekawe czy wyczułyśmy płeć :p moja koleżanka ostatnio rodziła w szpitalu Medicover w Warszawie i bardzo zadowolona :) jak Cię tylko stać to korzystaj i z pakietu, i z porodu ;)

Struss, witaj :happy2:

kaśkasiunia, ja to się bałam na początku, ale jak wczoraj zobaczyłam, że wszystko jest ok to dzisiaj rano nadrabialiśmy zaległości :rofl:

Straciatella, zgadzam się :) medicover jest rewelacyjny :) ja też kiedyś miałam tam pakiet z pracy, no ale się zwolniłam i niestety pakietu już nie mam ;) ale dzięki temu, że miałam poznałam mojego obecnego gina i bym go już nie zamieniła na żadnego innego :D teraz chodzę do niego do jego gabinetu :happy2:

ja stwierdziłam, że w tym miesiącu się już napracowałam i nie mam zamiaru nawet palcem kiwnąć :p no chyba, że w domu coś porobić :happy: ja nie wiem czemu tak szybko się bałagani, a tak długo sprząta... :hmm:

Ostatnia edycja:
aesthete ja niestety też tak mam , że ciągle sprzątam i jest syfek totalny:)
Mówisz , że do końca miesiąca leżysz i odpoczywasz? ;-)
Wspominałaś , że masz swoją dzialalność, czym się zajmujesz?( jeśli można spytać) ;-)

Bąbelek - ja mam daleko do Katowic... tzn nie aż tak 35 km :-) ale ona pracuje w Bytomiu, a ten szpital woła o pomste do nieba.. więc odpada.
No i nie wiem czy zdążyłabym! Do Bytomia mam ok 50 km...

Wcześniej rodziłam w Tychach, całą ciąże chodziłam prywatnie...

Bąbelek, o takich szczegółach wolę na forum nie pisać :happy2:
ja na dzisiaj zaplanowałam porządki... zobaczymy co z tego wyjdzie :p na razie leń mnie ogarnął :p

reklama
Do góry