reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

ae mialam czytania

babelek gratuluje
ja wlasnie sie zastanawiam nad luxmedem mamy pakiet z pracy nic nie place tylko nie wiem jak to potem z porodem czy ten lekarz jest w szpitalu ja lux med w tychach

u mnie mdlosci ciag dalszy ledwo do domu przyjechalam z zakupow nie wiem jak do pracy wroce w poniedzialek

witam nowa majowke

przepraszam za bledy pisze z tableta i nie widze co pisze;-)

reklama
Mimo, że mam 2 lekarzy to ten z NFZ nie wie o tym, że jeszcze odwiedzam i kontaktuję się z prywatnym, dlatego mam tylko 1 kartę ciąży.

Zastanawiam się nad takim rozwiązaniem. Póki co, chodzę prywatnie. Ale oznacza to płatne badania. Przykład wczorajszy - badanie moczu, krew (morfo, tokso, hiv etc) - 350 zł :baffled:

Alternatywnie rozważam pakiety ciążowe Medicoveru: Ciąża - prywatny szpital Medicover Warszawa

Co o nich myślicie? Sensowne?

Najchętniej wykupiłabym u nich i poród, bo szpital mam 200 m od domu, ale ceny powalają...

Strasznie podrożały te prywatne pakiety

Iwonaimaja pytałaś czy lekarz jest w szpitalu- to zależy gdzie pracue i jak sie z nim umówisz. Mój pracuje sosnowcu i byłam z nim konkretnie umówiona wiec był do mojej dyspozycji i zaznaczam, że nic więcej mu za to nie zapłaciłam. Jedyne to że chodziłam do niego do lux medu i tyle

hmmm, ja bym chciała żeby mój lekarz był przy porodzie albo chociaż pracował w szpitalu, w którym będę rodzić. Tak niestety nie będzie :-(
Dlatego może zacznę chodzić dodatkowo prywatnie (poza medicover) do ordynatorki szpitala w Tychach;-) jakieś 3 wizyty... chyba wystarczy..

Straciatella a nie możesz rodzić tam gdzie Twoja Pani dr Korona pracuje w szpitalu ? ;-)
Ja tylko i wyłącznie dlatego rodziłam w innym mieście:)
A wcześniej też do niej chodziłaś? Gdzie rodziłaś ? ;-)

Ewelinka, spokojnie :D nikt nie kwestionuje Twojej pracy, bo nam się podoba tak jak jest :-)

Ania, miło, że nas w końcu odwiedziłaś ;)

Bąbelek, gratulacje :happy:

An_Ka, mam to samo... również mówię w rodzaju męskim :oo2: ciekawe czy wyczułyśmy płeć :p moja koleżanka ostatnio rodziła w szpitalu Medicover w Warszawie i bardzo zadowolona :) jak Cię tylko stać to korzystaj i z pakietu, i z porodu ;)

Struss, witaj :happy2:

kaśkasiunia, ja to się bałam na początku, ale jak wczoraj zobaczyłam, że wszystko jest ok to dzisiaj rano nadrabialiśmy zaległości :rofl:

Straciatella, zgadzam się :) medicover jest rewelacyjny :) ja też kiedyś miałam tam pakiet z pracy, no ale się zwolniłam i niestety pakietu już nie mam ;) ale dzięki temu, że miałam poznałam mojego obecnego gina i bym go już nie zamieniła na żadnego innego :D teraz chodzę do niego do jego gabinetu :happy2:

ja stwierdziłam, że w tym miesiącu się już napracowałam i nie mam zamiaru nawet palcem kiwnąć :p no chyba, że w domu coś porobić :happy: ja nie wiem czemu tak szybko się bałagani, a tak długo sprząta... :hmm:

Ostatnia edycja:
aesthete ja niestety też tak mam , że ciągle sprzątam i jest syfek totalny:)
Mówisz , że do końca miesiąca leżysz i odpoczywasz? ;-)
Wspominałaś , że masz swoją dzialalność, czym się zajmujesz?( jeśli można spytać) ;-)

Bąbelek - ja mam daleko do Katowic... tzn nie aż tak 35 km :-) ale ona pracuje w Bytomiu, a ten szpital woła o pomste do nieba.. więc odpada.
No i nie wiem czy zdążyłabym! Do Bytomia mam ok 50 km...

Wcześniej rodziłam w Tychach, całą ciąże chodziłam prywatnie...

Bąbelek, o takich szczegółach wolę na forum nie pisać :happy2:
ja na dzisiaj zaplanowałam porządki... zobaczymy co z tego wyjdzie :p na razie leń mnie ogarnął :p

reklama
Do góry