reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Re:Iwonaimaja ja jestem z Sosnowca więc do Tychów miałabym kawałek :) ale może znasz jakiegoś dobrego z K-c??

Spokojnych 9 miesięcy dziewczyny :tak:

A co do lekarza, mogę polecić dra Wojciecha Lisiaka, przyjmuje w Dąbrowie Górniczej, prywatnie i na NFZ. Prowadził moją ciążę, nieco problematyczną, a mały urodził się zdrowiutki. Pozdrawiam serdecznie, Majówka 2012.

reklama
Ale nas tu przybywa:tak:
I dobrze, bo im wiecej tym lepiej!
A ja mega szczesliwa dzisiaj, bo w koncu jak przyjde do domu to obiadek bedzie gotowy:-) Tesciowa gotuje:-)
Az zal, ze jutro odwozimy juz ja do domu...

ja sie zbieeram do robienia obiadu ale mi sie niechhce :D wiec sie kimne chwileczke czytalam o zajeciach dla malutkich dzieci i powiem wam ze chyba zdecyduje sie na wszytsko heheh , plywanie gimnastyka rytmika hehe jest tego od groma tydzien bedzie pelny ehhehe

Dziewczyny na polecenie lekarza zroiłam ponowną betę i przyrost wynosi tylko 45 % :(;(

To zdecydowanie za mało prawdA?

Ostatnia edycja:
kaśkasiunia ja się na becie nie znam :sorry: może konsultacja z lekarzem??

powoli zbieram się do domku ;-) siknę sobie jeszcze, co by nie zesikać się po drodze :-D co prawda mam aż 7 minut powrotu, no ale ... nie daj boże jakiś korek i się zleję :-D

pizza zamówiona na 15:30 ... mam nadzieję, że szybciej przywiozą, bo normalnie ssie mnie przeokropnie ;-)

przyjemnego popołudnia ;-) pogoda zepsuła się leciutko :dry: a było już takie ładne słoneczko :dry:
ale przynajmniej mogę się śmiało kimnąć i powiedzieć, że to wina pogody ;-)

witam nowe mmajoweczki;)
widze slask bierze gore;D
witam rowniez majowego tate;-)
Jesli chodzi o bete Kaska nie wiem idz do jakiegos lekarza bedziesz spokojniesza...
Asku jak pomyslalam o pizzy dzwiglo mi sie;/
Lena fajnie ze masz taka tesciowa;-)nie dziwie ci sie ze zal..
Szkola moze poszukaj innego lekarza?
Straciatella witaj nazot;p:D
Aesthete nie schizuj i daj znac jak wyniki;-)
wszystkim zlym samopoczuciom przyszlych mam zycze powrotu do sil i zdrowka:D
tyle pisalyscie ostatnio o zurkach ze dzis nagotowalam caly garnek <mniam>;D bardziej ciagnie mnie na kwasne chodz slodkie podjem ze smakiem pod postacia ciast;-)
U nas szaro buro i do dupy, meza nie ma mlody spi nudyyyyy NOSI MNIE;P

reklama
To ja nażarłam się ogórkowej i popiłam sokiem grejpfrutowym a w środę chyba też zrobię żur na zakwasie:)
Ja jestem zapisana na NFZ do mojej ulubionej lekarki ale na 12.11 a nie można było do niej nic wcześniej bo ma duże obłożenie. A teraz to po prostu będę do niej chodzić prywatnie i tyle. Pójde w któryś dzień do internisty to może da mi skierowanie na jakieś badania?

Do góry