reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Re:Iwonaimaja ja jestem z Sosnowca więc do Tychów miałabym kawałek :) ale może znasz jakiegoś dobrego z K-c??

Spokojnych 9 miesięcy dziewczyny :tak:

A co do lekarza, mogę polecić dra Wojciecha Lisiaka, przyjmuje w Dąbrowie Górniczej, prywatnie i na NFZ. Prowadził moją ciążę, nieco problematyczną, a mały urodził się zdrowiutki. Pozdrawiam serdecznie, Majówka 2012.

reklama
Ale nas tu przybywa:tak:
I dobrze, bo im wiecej tym lepiej!
A ja mega szczesliwa dzisiaj, bo w koncu jak przyjde do domu to obiadek bedzie gotowy:-) Tesciowa gotuje:-)
Az zal, ze jutro odwozimy juz ja do domu...

ja sie zbieeram do robienia obiadu ale mi sie niechhce :D wiec sie kimne chwileczke czytalam o zajeciach dla malutkich dzieci i powiem wam ze chyba zdecyduje sie na wszytsko heheh , plywanie gimnastyka rytmika hehe jest tego od groma tydzien bedzie pelny ehhehe

Dziewczyny na polecenie lekarza zroiłam ponowną betę i przyrost wynosi tylko 45 % :(;(

To zdecydowanie za mało prawdA?

Ostatnia edycja:
kaśkasiunia ja się na becie nie znam :sorry: może konsultacja z lekarzem??

powoli zbieram się do domku ;-) siknę sobie jeszcze, co by nie zesikać się po drodze :-D co prawda mam aż 7 minut powrotu, no ale ... nie daj boże jakiś korek i się zleję :-D

pizza zamówiona na 15:30 ... mam nadzieję, że szybciej przywiozą, bo normalnie ssie mnie przeokropnie ;-)

przyjemnego popołudnia ;-) pogoda zepsuła się leciutko :dry: a było już takie ładne słoneczko :dry:
ale przynajmniej mogę się śmiało kimnąć i powiedzieć, że to wina pogody ;-)

witam nowe mmajoweczki;)
widze slask bierze gore;D
witam rowniez majowego tate;-)
Jesli chodzi o bete Kaska nie wiem idz do jakiegos lekarza bedziesz spokojniesza...
Asku jak pomyslalam o pizzy dzwiglo mi sie;/
Lena fajnie ze masz taka tesciowa;-)nie dziwie ci sie ze zal..
Szkola moze poszukaj innego lekarza?
Straciatella witaj nazot;p:D
Aesthete nie schizuj i daj znac jak wyniki;-)
wszystkim zlym samopoczuciom przyszlych mam zycze powrotu do sil i zdrowka:D
tyle pisalyscie ostatnio o zurkach ze dzis nagotowalam caly garnek <mniam>;D bardziej ciagnie mnie na kwasne chodz slodkie podjem ze smakiem pod postacia ciast;-)
U nas szaro buro i do dupy, meza nie ma mlody spi nudyyyyy NOSI MNIE;P

reklama
To ja nażarłam się ogórkowej i popiłam sokiem grejpfrutowym a w środę chyba też zrobię żur na zakwasie:)
Ja jestem zapisana na NFZ do mojej ulubionej lekarki ale na 12.11 a nie można było do niej nic wcześniej bo ma duże obłożenie. A teraz to po prostu będę do niej chodzić prywatnie i tyle. Pójde w któryś dzień do internisty to może da mi skierowanie na jakieś badania?

Do góry