reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Szkola13 ja też mam dzisiaj chęć na ogórkową i zaraz sie za nia zabieram ;-)
Ja też przeprowadziłam sie rok temu i idac piewszy raz do ginekologa modliłam sie zebym trafila na normalnego czlowieka. I udało się :) Pan dokto bardzo mily, zawsze mi wszystko doładnie tłumaczy i trzyma za mnie kciuki żeby tym razem było wszystko w porządku :tak:

reklama
iwonaimaj- wsoplczuje przez 18 lat swojego zycia mieszkalam w bolku na 3 pietrze bez windy to masakra byla :) latalam w te i spowrotem terraz mieszkam w domku i powiem ci ze gore jedno pietro wyzej mi sie niechche tak sie rozleniwilam :p wiec na gore ide tylko spac i posprzatac :D czyli ograniczam sie do minimum heheh

Cześć dziewczyny :) kilka dni nie byłam na bieżąco i tyle naprodukowałyście :)

Byłam dziś u lekarza, tak się cieszyłam, że poznam dokładny termin porodu i, że w końcu zobaczę kogoś:cool: na tym usg, bo ostatnio nie było widać zarodka, a tu się okazuje, że w gabinecie usg już nie ma i dostałam skierowanie na za tydzień do szpitala buuu :( i znów cały tydzień czekania ...

Poza tym dostałam skierowanie na te wszystkie podstawowe badania i kazał na toksoplazmoze i cytomegalię zrobić z własnej kieszeni.
I zapisał 3 opakowania Duphastonu, Bo jakiś śluz 'brunatny' zauważył ...
Mam nadzieję , że wszystko będzie ok.

Re:Iwonaimaja ja jestem z Sosnowca więc do Tychów miałabym kawałek :) ale może znasz jakiegoś dobrego z K-c??

Ostatnia edycja:
No mnie szlak chyba trafi wszyscy mają badania tylko ja nie:( Jak ja mu powiedziałam że mam brunatny śluz to nic nawet nie powiedział:( Mam nadzieje że do 7 wytrzymam i jak pójdę do mojej ginki to mi powie co i jak i zobaczę w końcu serduszko bo to będzie 10 tydzień, znaczy dzisiaj już było ale mi nie pokazał:wściekła/y:

Dziewczyny, chyba padnę, mam ciśnienie 84/60, w głowie mi się kręci, ledwo po domu łażę.. Oczywiście serducho nadrabia pulsem 110 .. To ciśnienie mnie wykończy. A tu w domu pusta lodówka, mąż w pracy prawie do wieczora a ja się boję z domu wyjść :(((((((((

I jeszcze jedna rzecz, która nasunęła mi się z innego wątku: otóż mam totalną awersję do pigułek. Normalnie cofa mnie na sam widok a jak przełykam- stają mi w gardle. Nie wiem jak łykać leki, które muszę a mam ich sporo. Rano i wieczorem po 5 tabletek !!!!!! Zamykam oczy jak łykam, popijam dużo i nic...awersja jest tak silna, że niektórych parę razy nie wzięłam !!! Co robić?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry